Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Da,mama alma -ruža Samo trebam sad biti disciplinovana u korištenju..ono korak po korak (mlijeko,tonik pa krema). Inače,u ovim vrelim danima redovno koristim A. termalnu vodu-neznam smijem li pisati cijeli naziv (lice osvježavam non stop).
odredi sebi da svako vece to obavis kad si gotova sa svim obavezama dana... moze i pred spavanje odredis sebi tih 15ak minuta ;)
I ja koristim garnier farbe najbolje 3 u 1 mi je super, ali sam trenutno kupil PILING i pise da je i protiv oziljaka, a posto ja istiscem mitesere (sram me bilo), da probam malo "obnoviti" lice... Isto imam i njihov tonic i kremu. Super su povoljni
I ja koristim garnier farbe najbolje 3 u 1 mi je super, ali sam trenutno kupil PILING i pise da je i protiv oziljaka, a posto ja istiscem mitesere (sram me bilo), da probam malo "obnoviti" lice... Isto imam i njihov tonic i kremu. Super su povoljni
Sta ti je to?
< Poruku je uredio Ilhana RR -- 20.7.2010 21:02:21 >
E, čuj termalna voda, nemoj pisati naziv, ako koga interesuje piši PP,
e i ja cu malo off jel ovo placena reklama garnijera?? Jer ako smijemo o njemu... sto ne i o nazivu te npr vode???...Znaci naglasavam...nije provokacija vec me interesuje...
E, čuj termalna voda, nemoj pisati naziv, ako koga interesuje piši PP,
e i ja cu malo off jel ovo placena reklama garnijera?? Jer ako smijemo o njemu... sto ne i o nazivu te npr vode???...Znaci naglasavam...nije provokacija vec me interesuje...
jeste plaćena je
dodgovor je kometarišemo garnijer i pozitivno i negativno ako ima...al druge ne spominjemo
< Poruku je uredio Hanady RR -- 20.7.2010 23:49:20 >
Sta ti je to?
miteseri su male sitne crne nakupine u koši...obično zahvatju područje oko nosa i brade...
i ja svoje istišćem pa kad ujutro ustanem nije mi dobro nikako
Evo da se i ja pridruzim... Oz garnierovih proizvoda koristim mlijeko za skidanje sminke,tonik,gel za umivanje lica za normalnu kozu.Kada sam na putu ili kad trebam onako brzinski skinuti sminku tada koristim garnier vlazne maramice za skidanje sminke.Moram reci da sam jako yadovoljna ovim proizvodima a posebno tim maramicama.Ostale su nekako ili premasne ili mi iziritiraju kozu,ove garnierove su odlicne
Pitanje jedno za iskusne žene: da li vi nakon korištenja mlijeka i tonika umivate lice ili samo nanesete kremu? Meni bude lice nekako "ljepljivo" ako mlijeko ne saperem, a tonik i može ostati...
Evo, da ti j a odgovorim, ja prvo skinem mlijekom, pa odmorim minutu, dvije, pa tonikom, i onda pustim kožu barem 5 minuta i kada osjetim da je suha nanesem kremu. Ne umivam se
BTW sinoć u DM-u sam kupila kompletnu kolekciju garnijera , za to ste sve krive koje ste me nagovorile - a meni kao krivo da se brinem za sebe
Meni muz zabranio da vise uzimam hahah... neki dan kad sam raspremala nasla bruku neki krema i tonika i tako toga a 90 % garnier hahahahaha reko mi tek kad potrosim smijem mu se pojaviti sa preventivnom kozmetikom hahahahhaha
A i ja radim vako kao Alma ;)
Mozda koristis previse pa ti bude ljepljivo? malo manje probaj i sacekaj koju minutu da se osusi ;)
Evo da i ja prokomentarisen Garnier proizvode, vec dugi niz godina koristim Garnier farbe, sampon i balzam i imam samo rijeci hvale. Kosa mi je uvijek tako mekana i mirisljava da me uvijek moji poznanici pitaju sta to koristim. Dezodorans nisam jos probala kao mi kremu za lice, sto ne znaci da i necu. Inace nisam neki ljubitelj krema za lice, valjda takav mi tip koze, ali to sam ja. Toplo preporucujem njihove prozvode. Primjetila sam da mnoge djevojke imaju problema sa Garnier ali to nije nikakvo mjerilo, svi imamo drugacija iskustva. Znam osobe koje su koristile samo tyv. vrhunske proizvode od kojih ti se zanebesa pa imale alergijsku reakciju.
Evo, da ti j a odgovorim, ja prvo skinem mlijekom, pa odmorim minutu, dvije, pa tonikom, i onda pustim kožu barem 5 minuta i kada osjetim da je suha nanesem kremu. Ne umivam se
i ja isto ovako...tih par minuta dok cekam provedem na RR
Kojih par minuta, više i dijete mi zna da sam ovisnik o RR, samo što ona još ne konta, pa me pita :"Mama, šta ima novo na fejsu", šalu na stranu, za ovaj tretman treba 5 minuta i to baš ono po meraku, s tim da sam evo i jutrs tonik stavila, po Višnjinoj preporuci. Svaki dan nešto novo naučim.
ja samo navecer koristim mlijeko, tonik i kremu....probacu od sutra ujutro da vidim ima li razlike...tj. da li lice bude drugacije... za sada sam prezadovoljna s ovom kombinacijom, posebno tonikom, jer iako uspjesno skidam mlijekom sminku, tonik jos bolje ocisti ono sto mlijeko nije....tako da mi je koza lica sad super i imam osjecaj da lakse dise
malena tonik ti osvjezi i tonira lice... i odlican je za pocetak dana ja mlijeko korisitim samo uvece , tonik i kremu a ujuyro se umijem odgovarajucim gelom za umivanje pa onda ide tonik pa krema ...dakle ujutro ne koristim mlijeko za ciscenje...
Nisam ni ja znala, ali eto probala jutros i baš mi je super lice, nisam morala kremu stavljati, što je inače nezamislivo u mom slučaju, moja suhoća prelazi u rošavost ponekad,
a moram kupiti i ove vlažne maramice od GARNIEA, trebalo bi da mi odgovaraju, ali ih nisam vidjela , vjerovatno nisam obračala pažnju na njih
< Poruku je uredio mama alma RR -- 21.7.2010 11:53:28 >