Hannan -> RE: Brini o sebi - GARNIER! (19.7.2010 22:43:59)
|
IZVORNA PORUKA: ivana st Čitala sam kako ste hvalile dezodorans od garniera i prije neki dan sam ga kupila. Najviše me potaknula Ilhanina priča da ga kupim , i mogu vam reći da sam prezadovoljna! Prije njega sam koristila Fa dezodorans, ali nisam bila zaovoljna, posebno sada kad su vrućine velike, na poslu se preznojim po sto puta. uzela sam Invisiclear i već prvi dan sam primjetila ogromnu razliku u odnosu na sve druge marke koje sam koristila. što mi je najbitnije, ne osjeti se miris znoja i kako je Ilhana i pisala, kao da pušta miris svaki put kad se preznojiš. Svakako ga preporučam, od sada definitivno kupujem njihove dezodoranse! Ha ha ha, Ivana, i mene su ovim svojim hvalama natjerale da kupim.Doduse otisla sam po tonik,mlijeko i kremu, ali haman nestasica, razgrabile zene i vratila sam se sa dezodoransom i balzamom za kosu. Dezodorans je stvarno super, sigurno preko 10g koristila od druge poznate firme i nije bilo drugog koji mu moze parirati, ali ovaj je nadmasio sva moja ocekivanja , a plus jeftiniji :):) Balzam nisma jos probala.
|
|
|
|