M kao Mama -> RE: Brini o sebi - GARNIER! (14.7.2010 10:44:45)
|
Zaista moram kazati prije svega da imam strahovitih problema sa kožom, da mi je jako, jako suha, i o tome sam u više navrata i pisala na RR. Međutim, moram istači da sam vjerovatno i sama nesvjesno pravila greške, jer sam šminku skidala jednim preparatom, a kremu stavlja od neke druge firme, što je očito bila pogrešna kombinacija. No, od nedjelje šminku skidam mlijekom za skidanje šminke ova roze kombinacija, namjenjena za suhu kožu GARNIER. Prvu noć nakonmlijeka pričekala sam nekoliko minuta, i lice sam očistila tonikom iz iste linije. KAo što je već napisala jedna od članica, kod skidanja sa mlijekom osjetila sam svilenkastu kožu, što mi se nije desilo nikada kada sam skidala šminku sa preparati za skidanje šminke drugih kuća. Nako tonika bila sam potpuno sigurna da mi krema ne treba, ali ipak odlučila sam da stavim kremu. Stavila sam i kremu i lice je bilo baršunasto, a prelijepo je mirisalo. Već tri noći šminku išključivo skidam ovim preparatima i prezadovoljna sam. Moram pohvalite ove proizvode, zaista sam oduševljena i mislim da ključ mog rješenja zvano papa suho lice, u lancu mlijeko+tonik+krema iz iste kolekcije, u ovom slučaju ove roze. I da, prvo jutro nakon isprobavanja kada sam ustala bojala sam se reakcije, da li će biti nekog upalnog procesa ili slično, ali ne, zaista bez lažne skromnosti kože je bila preporođena do te mjere da uopšte nije bilo potrebe da stavljam kremu na lice. Znam da će biti i onih koji neće povjerovati u ovu priču, ali ovi proizvodi zaista nisu skupi i lako se možete uvjeriti u vjerodnostojnost moje priče. Zaista sam zadovoljna nakon dugo vremena, i nadam se da će i ostale članice koje imaju problema sa suhom kožom, pokušati sa ovom linijom. SRETNO !!!!!!
|
|
|
|