acudesa -> RE: Brini o sebi - GARNIER! (12.7.2010 9:40:35)
|
Ja se svakodnevno šminkam, posao mi je takav da ne trpi nedotjeranost, doduše, kao i svaku drugi, a i kad sam kod kuće malo se šminknem. Kad idem na posao šminkam se kompetnim tretmanom, od podloge, pudera, rumenila, sjena....znači, sve stavim ali suptilno da nisam pretjerano našminkana. Što znači, da to sve moram i skinuti sa lica, a najdeljotvornije mi se pokazalo mlijeko za skidanje šminke, može se skidati i sa očiju a i dugotrajna šminka...ma super je. Jednom vaticom malo, a drugom temeljno sve skinem. Sad koristim Garnier mlijeko sa ekstraktom grožđa (zelena linija), i prezadovoljna sam. Naročito zato što je na bazi prirodnih sastojaka, ja bježim od skupih hemijskih preparata koji mi stvaraju ovisnost na koži i štete joj. Garnier mi je zbog toga zakon, znaš da ti neće naštetiti. Kad vidim ono malo pakovanje kreme a košta bruku, ja bježim od toga. Bar meni prijaju ove laganije za moju kožu. Prije sam se umivala dječijim sapunom, pa se samo sva razmeljam a koža hoće da pukne od suhoće i zatezanja, a sad je milina, nakon čišćenja mlijekom, nanesem tonik za osvježenje (iz iste Garnier kolekcije) i koža mi je fantastična, nakom takvog tretmana nemam potrebe za dodatnim čišćenjem pora, za osvježenjem kože, sve odradim jako brzo i učinkovito, a koža mi bude mekana i nježna. Jednu kremu za lice koristim i kao podlogu za šminku i kao noćnu kremu, a to obično bude lagana prirodna krema, jar je moja koža kombinovana, od masna do normalna. Čelo, nos i brada su mi masni, a ostalo je normalne masnoće. Za utjehu što se ujutro budim sjajna imam što je masna koža svježija i duže ostaje zategnuta. Idealna krema mi ja neka vodenkasto prozirna, koju mi koža odmah lijepo upije i zaista osjećam da sam je osvježila, jedna od takvih je i ova Garnier sa ekstraktom čička...nije skupa, a fantastična mi je. Jednu kutijicu kreme mi je pozajmila mama, jer kad je probala, kaže da i njoj odgovara, pa sam ja nabavljala novu. Kad je naneseš, koža se nekako opusti, nije zategnuta, a nije ni premasna da moram skidati višak. Koristila sam i ranije ove proizvode i stvarno mi odgovaraju.
|
|
|
|