veda -> RE: Vantjelesna oplodnja (22.5.2010 22:58:07)
|
Nego,zene moje, da vas pitam nesto.Danas pricam sa prijateljicom pa me ona pita-ono kako se pripremam za vantjelesnu oplodnju?Naime,ona kada je ostala trudna bilo je iznenada,pila je neke lijekove,ali je sve ispalo dobro,ali mi kaze da je znala da ce mozda ostati trudna neke bi stvari promjenila i pripremila se.Zato i ja eto vas pitam-kako se vi pripremate za vantjelesnu? Sto se mene tice ja vec mjesecima pijem prenatal,posto imam migrenu i imam svoju terapiju,to sam maknula,pa sada umirem.Popijem tu i tamo po brufen,kada bas zagusti.Zdravo se hranim,jedino mi je problem-cigarete.Neki dan sam sjela i dobro se isplakala,jer mi je to zaista tesko ostaviti,ali bas cu morati cim prije.Kontam da kupim one flastere,ali neznam dali to djeluje-mislim da je nagli prekid-najbolji. Trebala sam u 7 mjesecu na jedan put,ali sam to definitivno odpisala.Odmah cu pocetkom 6 mjeseca malo na more,jer kada krenem sa lijekovima,nema mrdanja.Posto ne radim-sreca pa nemoram razmisljati o bolovanju i slobodnim danima,ali je mm sve poslovne obaveze prilagodio terminima vezanim za vantjelesnu.Sto se tice psihickog dijela,znam da ako mi ne uspije iz prve da cu biti optimista,i razmisljati pozitivno,i ici dalje,nema odustajanja.Naravno da ce mi biti zao,ali necu pasti u depresiju i kukati.Uvjek mi je pred ocima nasa tikica.Ja se sad raspisala bla-bla,eto,neznam dali jos nesto zaboravih napisati,ali da ne duljim....[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|