/MMK/ -> RE: Vantjelesna oplodnja (15.5.2010 20:29:16)
|
IZVORNA PORUKA: andjela_sa IZVORNA PORUKA: snowrose Ja lično idem u Tz iz više razloga : 1. uspješnost mojih prijateljica,ali i uspješnost još nekih trudilica 2.zašto ići u Maribor,ako tim iz Maribora dolazi u Tz ( dr. Reljič i biolog Mojca,ne znam ko je treći-zaboravih,ali ima stranica ) 3.blizina,a i cijene su skoro iste Tebi mila,SRETNO !!!Cmokić. Da se nadovezem.... 1.O uspjesnosti ne mogu da govorim jer sam nova u svemu ovome 2.Tim iz Maribora i Ljubljane dolazi kod nas ali postoji dosta stvari pored tima koje se moraju poklapati.Iskreno nemam dobro iskustvo sa nasim doktorima,tako da smatram da ako nista drugo u Sloveniji imaju bolje labaratorije. 3.Sto se blizine tice slazem se ali opet koliko sam cula u Maribor odes samo na sam zahvat nekih 7 do 10 dana.Ostalo sve radis kod svog doktora Kako god bilo ja nam svima zelim sto prije postanemo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image] na ovaj ili onaj nacin kod ovog ili onog doktora. U Mariboru za iste novce rade i smrzavanje embrija, tako da ako nB ne uspije, povoljnije i za zdravlje i za novčanik je vratiti se za mjesec ili dva i ponoviti transfer, bez pikanja i većih troškova.
|
|
|
|