Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje,ukratko pošto imam Pcos i disbalans hormona,prije mjesec i po radili su mi drugi puta driling jajnika,prvi je put bilo prije pet godina i nije bilo uspjeha,sada sam dobila mjesecnicu na vrijeme prirodno i radilia sam nalaz hormona drugi dan ciklusa i sada su svi u granicama normale,doktor mi je dao Klomifen kaze da ipak malo jos pomognemo i idemo na prirodan pokusaj trudnoce,jer sada imam prirodne uslove za to i na folikulometriju idem za tri dana,inače ako neuspiujem idem i ja na IVF oplodnju,jer mislim da je to jedino preostalo rjesenje,kod muza nalaz OK....Dali ste imale slicnu situaciju,molim Vas ....
drage moje, evo i mene ponovo sa Vama.. Usli smo u postupak za vantjelesnu kod dr balica. pa ce mo vidjeti. Ja se veliko nadam da ce sve biti OK, kod supruga spremogram katastrofa. mali volumen, leukociti, puno bakterija,,, kod mene sve OK, Zna li neko postotak uopste uspjesnosti ako kod MM ne valjaju nalazi,,, nesto pise 1-2 /ne pisu milioni) samo 1-2 progresivnih) .....sad sam na kontracepcji, a onda krecem sa Decapeptiyl ampulama i Menopur.om... Zna li mozda neko gdje su najeftinije ove ampule.
Safe sretno Ako se za inseminaciju sjeme obradi i izoluju leukociti pretpostavljam da je i slicno i kod vantjelesne, ali pitaj Balice pretpostavljam da ce ti sve objasniti
Pozdrav, Ako neko ima IVF postupak vani ,gdje otici za ,barem prvo, davanje Decapapila/Menopura? U Eurofarmu daju samo sta njihov dr propise. Ne bih da dodem u situaciju da odem u Dom zdravlja/Hitnu i da oni mene pitaju tacan postupak. Sumnjam da bi na Klinici za Sterilitet bili u mogucnosti jer necu raditi postupak kod njih.
Pozdrav s
< Poruku je uredio malena27 RR -- 7.4.2010 15:10:49 >
Sandra najbolje bi bilo da ti neko od prijatelja ko je zavrsio medicinsku skolu daje prvo dekapeptil (on ide intramuskularno) znaci u guzu a menopur bi trebao da ide u nadlakticu (subkutano) ako se ne varam. u svakom slucaju procitaj detaljno uputstvo. ako znas nekoga u hitnoj da radi, to bi jos bilo najbolje...
Draga malena27 RR, Hvala najljepse za sugestiju. U SA sam tek godinu dana tako da nemam ovo sto predlazes (poznanstvo).Naravno da covjek prvo pomisli na takvu mogucnost. poz s
Dr. Tinjic Suadu treba poslat iza resetki za ono sto radi. Ona je meni rekla da sam trudna i cestitala suprugu i meni a imala sam betu ispod 1. Naravno imala sam urednu menstruaciju! I nikakav tim iz Beograda ne dolazi da radi s njom i mene je tako prevarila . Ona sama radi. Uzas!
Dr. Tinjic Suadu treba poslat iza resetki za ono sto radi. Ona je meni rekla da sam trudna i cestitala suprugu i meni a imala sam betu ispod 1. Naravno imala sam urednu menstruaciju! I nikakav tim iz Beograda ne dolazi da radi s njom i mene je tako prevarila . Ona sama radi. Uzas!
????????????
drage moje, evo i mene ponovo sa Vama.. Usli smo u postupak za vantjelesnu kod dr balica. pa ce mo vidjeti. Ja se veliko nadam da ce sve biti OK, kod supruga spremogram katastrofa. mali volumen, leukociti, puno bakterija,,, kod mene sve OK, Zna li neko postotak uopste uspjesnosti ako kod MM ne valjaju nalazi,,, nesto pise 1-2 /ne pisu milioni) samo 1-2 progresivnih) .....sad sam na kontracepcji, a onda krecem sa Decapeptiyl ampulama i Menopur.om... Zna li mozda neko gdje su najeftinije ove ampule.
Ja sam Decapeptyl nabavljala u Srbiji,apoteka Igor i tu su najeftiniji 5 eura,doduše ako imaš mogućnost stići u Mađarsku tamo su još jeftiniji.
Ja sam koristila blažu stimulaciju Meronal i njega sam nabavljala u B.Luci oko 25 KM,apoteka Biljana i tu su najeftiniji.
Što se tiče Menopura mislim da je najeftiniji u Zagrebu.
SRETNO !!!
Ako trebaš brojeve telefona samo se javi.Tu smo jedna za drugu.