|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantjelesna oplodnja
22.3.2010 23:19:18   
emiih
Cure,hvala vam puno na ovim informacijama.
Ja evo sad hocu da posaljem mail u Prag,pa vidjet cemo sta ce reci.Uglavnom ,ono sto saznam ,napisat cu odje,mozda posluzi jos nekome.
Ja sam ustvari imala ovaj mjesec moju 1. Insemnaciju,nadam se da ce upalit aBd i da mi ovo sve oko ivf nece ni biti potrebno,ali ne smijem se ni previse nadat,i ne zelim vise gubiti vrijeme.Hocu da je sve pripremljeno,ako ne upali sa Insemnacijom ,da mozemo odmah ici dalje,jer mislim da sam vise nego dovoljno cekala.Cetiri godine nije malo user posted image .
riba78 tebi zelim sve najbolje i da uskoro ugledas svoje user posted image ili user posted image .

(odgovor članu /MMK/)
Neposredna veza do poruke: 726
27.3.2010 18:30:50   
riba78
rezultat moga prvog IVf =0
ja sam prokrvarila sedmi dan od transfera ,iako sam koristila utrogestanuser posted image user posted image
eto nije se meni dalo dugo  bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu emiih)
Neposredna veza do poruke: 727
28.3.2010 19:28:43   
ena0002
Ribice user posted image user posted image user posted image , uz tebe smo.

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 728
28.3.2010 22:39:32   
vjestica
Ribice mila jako mi je ao user posted image
smi smo uz tebe i elim ti sljedeći put vie sreće user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 729
28.3.2010 23:04:41   
mina minka
ribic zao mi je user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 730
29.3.2010 9:09:03   
riba78
cure moje idemo mi dalje user posted image
odlučili smo poslati dokumente u Maribor user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 731
29.3.2010 20:00:04   
sara za
Pozdrav svim članovima,ja sam novi član,ali dugo vremena pratim forum i imam isti problem kao i vi.Moja prica je takođe duga.

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 732
29.3.2010 20:06:31   
sara za
Iskreno pošto sam tek nova,neznam baš kako sa ovim najbolje rukovati,ali potrudiću se da sa vama podijelim što više,nažalost imam jako puno iskustva sa borbom oko neplodnosti i želim razgovarati o tome,ali sada me interesuje sta je sa TRI SRCA,jer znam da joj je uspjela vantjelesna kod Balića i kako napreduje trudnoća,jer i ja sam njihov pacijent,ali pratim i SNOWROSE i zelim ti sve najbolje od srca i da uspijes ovaj put aBd.user posted image

(odgovor članu sara za)
Neposredna veza do poruke: 733
29.3.2010 20:08:26   
malena ze
Dobro dosla Sara ,ovdje mozes pronaci sve sto te zanima i naravno puno srece ti zelim....user posted image user posted image

(odgovor članu sara za)
Neposredna veza do poruke: 734
29.3.2010 20:19:01   
sara za
Hvala ti MALENA ZE,nadame se najboljem sa vama,a svoje iskustvo ću ukratko napisati drugi puta,jer možda pomognem nekome...user posted image user posted image

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 735
30.3.2010 22:17:36   
snowrose
IZVORNA PORUKA: sara za

Iskreno pošto sam tek nova,neznam baš kako sa ovim najbolje rukovati,ali potrudiću se da sa vama podijelim što više,nažalost imam jako puno iskustva sa borbom oko neplodnosti i želim razgovarati o tome,ali sada me interesuje sta je sa TRI SRCA,jer znam da joj je uspjela vantjelesna kod Balića i kako napreduje trudnoća,jer i ja sam njihov pacijent,ali pratim i SNOWROSE i zelim ti sve najbolje od srca i da uspijes ovaj put aBd.user posted image

Hvala ti draga moja.

Sutra ujutro aBd idemo po svoju dječicu ( embriotransfer ).user posted image user posted image user posted image
Iako sam na pola puta moja sreća je neizmjerna još aBd pa se bebice zakače za mamicu,postat ću najsretnija na svijetu.
Sve vam javim.
Od srca ti želim da uskoro ostaneš user posted image .

Pozitivne misli privlače samo pozitivne stvari!!!

(odgovor članu sara za)
Neposredna veza do poruke: 736
31.3.2010 7:41:39   
baby_joy
Sutra ujutro aBd idemo po svoju dječicu ( embriotransfer ).user posted image user posted image user posted image
Iako sam na pola puta moja sreća je neizmjerna još aBd pa se bebice zakače za mamicu,postat ću najsretnija na svijetu.
Sve vam javim.

SRETNo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 737
31.3.2010 7:52:40   
Zoe
I mi se pridružujemo dobrim vibramauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu baby_joy)
Neposredna veza do poruke: 738
31.3.2010 8:14:36   
malena27 RR
snow sretno i vrati nam se sa malim zenicanima/kama user posted image user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 739
31.3.2010 8:18:56   
Anoniman
snow mila sretno,držimo ti palčeve user posted image user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
  Neposredna veza do poruke: 740
31.3.2010 8:46:59   
nella
Snow sretno draga moja user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 741
31.3.2010 9:15:23   
malena ze
Snow,sretno da se male mrvice cvrsto uhvate za svoju mamicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 742
31.3.2010 9:16:45   
lamama
Snow sretnooooooo milauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Evo da vam se malo javnem , danas sedmi dan od transfera pola do bete, e od danas me već malo hvata trema, ovo mi je do sada brzo prošlo, molim dragog Boga da usliši moje molbe, da ovo sve bude hairli!!!

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 743
31.3.2010 9:18:26   
Anoniman
lamama srećo ja ti želim sve najbolje da sve hairli prođe,držim ti fige user posted image  a ti se pokušaj malo smiriti biće sve OK aBd

(odgovor članu lamama)
  Neposredna veza do poruke: 744
31.3.2010 9:30:23   
mina minka
snow lamama malo podrske nece falituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sretno cure izdrzite

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 745
31.3.2010 10:53:32   
brzamala
Snow mila, sretno danas, da se bebice cvrsto zakace i da nam se vratis , aBd, kao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lamama ne mogu ni zamisliti koliko jedva cekas betu. Vec sam ti i prije pisala...bas bih bila sretna da ti i tm postanete roditelji. Tako divni ljudi to zasluzuju. Sretno, dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 746
31.3.2010 13:31:38   
lamama
Hvala vam mile mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 747
31.3.2010 15:20:51   
ledy blue
Snow sretno mila !!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Lamama 
navijam user posted image user posted image user posted image

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 748
31.3.2010 17:05:03   
palma
Snow sretnooooooooo....

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 749
31.3.2010 18:18:54   
sara za
Snowrose,želim ti zaista da uspijes aBd,ti si u postupku kod Balica u Tuzli,jeli tako,javljaj nam se molim te i aBd kada bude velika beta i poslije da znamo,jer tu smo da slušamo i pomažemo jedni drugima,sretno,sretno....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *