Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Cure,hvala vam puno na ovim informacijama. Ja evo sad hocu da posaljem mail u Prag,pa vidjet cemo sta ce reci.Uglavnom ,ono sto saznam ,napisat cu odje,mozda posluzi jos nekome. Ja sam ustvari imala ovaj mjesec moju 1. Insemnaciju,nadam se da ce upalit aBd i da mi ovo sve oko ivf nece ni biti potrebno,ali ne smijem se ni previse nadat,i ne zelim vise gubiti vrijeme.Hocu da je sve pripremljeno,ako ne upali sa Insemnacijom ,da mozemo odmah ici dalje,jer mislim da sam vise nego dovoljno cekala.Cetiri godine nije malo . riba78 tebi zelim sve najbolje i da uskoro ugledas svoje ili .
Iskreno pošto sam tek nova,neznam baš kako sa ovim najbolje rukovati,ali potrudiću se da sa vama podijelim što više,nažalost imam jako puno iskustva sa borbom oko neplodnosti i želim razgovarati o tome,ali sada me interesuje sta je sa TRI SRCA,jer znam da joj je uspjela vantjelesna kod Balića i kako napreduje trudnoća,jer i ja sam njihov pacijent,ali pratim i SNOWROSE i zelim ti sve najbolje od srca i da uspijes ovaj put aBd.
Iskreno pošto sam tek nova,neznam baš kako sa ovim najbolje rukovati,ali potrudiću se da sa vama podijelim što više,nažalost imam jako puno iskustva sa borbom oko neplodnosti i želim razgovarati o tome,ali sada me interesuje sta je sa TRI SRCA,jer znam da joj je uspjela vantjelesna kod Balića i kako napreduje trudnoća,jer i ja sam njihov pacijent,ali pratim i SNOWROSE i zelim ti sve najbolje od srca i da uspijes ovaj put aBd.
Hvala ti draga moja.
Sutra ujutro aBd idemo po svoju dječicu ( embriotransfer ). Iako sam na pola puta moja sreća je neizmjerna još aBd pa se bebice zakače za mamicu,postat ću najsretnija na svijetu. Sve vam javim. Od srca ti želim da uskoro ostaneš .
Sutra ujutro aBd idemo po svoju dječicu ( embriotransfer ).user posted image user posted image user posted image Iako sam na pola puta moja sreća je neizmjerna još aBd pa se bebice zakače za mamicu,postat ću najsretnija na svijetu. Sve vam javim.
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
Evo da vam se malo javnem , danas sedmi dan od transfera pola do bete, e od danas me već malo hvata trema, ovo mi je do sada brzo prošlo, molim dragog Boga da usliši moje molbe, da ovo sve bude hairli!!!
dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan 1. IVF Mb -0 2. IVF Mb -0
Snowrose,želim ti zaista da uspijes aBd,ti si u postupku kod Balica u Tuzli,jeli tako,javljaj nam se molim te i aBd kada bude velika beta i poslije da znamo,jer tu smo da slušamo i pomažemo jedni drugima,sretno,sretno....