košpice
|
Zelim prije svega da vas sve pozdravim, i da se zahvalim Sanelini 73 i Starki na dobrodoslici, hvala vam od srca Sto se tice informacija za kliniku u Beogradu i Dr. Vlaisavljevica, trenutno nemam broj telefona ali cu naci i napisat cu i javno a i tebi Sanelina 73 pa nek imate i raspitajte se, ja nisam zvala niti se raspitivala za cijenu i kako to sve tamo ide, jer sam se naslusala kod Dr. Save Bojovica toliko lazi, da vise i nisam pomislila da idem u Beograd...uglavnom naci cu broj klinike i napisat cu ga...A sto se tice Gradačca, tamo mi je extra bilo, prije svega Dr. Suada je jedno divno bice a i zena koja je prosla svasta u zivotu, kao i mi sve sto prolazimo i jako je divna zena kao zena.Mi smo kod nje radili umjetnu oplodnju u Augustu ove godine, znaci : mm nije imao 6 godina spermatozoide i svi su nam govorili da ih krv proizvodi ali da niko ne zna gdje su ... Medjutim odemo u Gradačac i Dr. Suada kaze, uvijek prije samog postupka uzimamo spermu na analizu i vjerujte cudo od Allaha se desilo, tu noc kad sam ja isla na uspavljivanje , jer se radi totalna anestezija, nadju kod mm SPERMATOZOIDE...ZAMISLITE...to je za nas bio trenutni sok...ja nisam mogla da vjerujm a ni mm, oboje smo poceli da placemo, ali ni to nisam mogla da radim koliko hocu jer sam bila spremljena za anesteziju, nego obrisi suze na brzinu i ne raduj se jer jos nije gotovo ali...vjwerujte mi nisam stigla ni da se radujem niti da tugujem od silnih injekcija...da nastavim...i otisla sam na stol za uspavljivanje i bila tu nekih 15.20 min i kasnije su me probudili i sve je proslo, nista ne boli, bar to ... A posto su nasli spermice kod mm tu noc su ih spojili sa mojih 12 zrelih celija i nakon dva dana odemo po svoje bebice i ubace ih u matericu i tu sam lezala 20-30 min i onda otisli u Motel , jer nisam htjela da putujem da bi se ti lijepo primilo...Sutradan odemo kuci i nastavim da lezim 15 dana i bila sam trudna nekih mozda 10 dana i onda je pocela sukrvica i jaki bolovi i naravno plod se poceo otkida u meni i sve je nestalo u toku dva dana... Tako je bilo kod nas, svi smo bili sretni , ali nije dugo trajalo, ali nema veze, od Boga je i kako god idemo dalje, jer mi NIKAD necemo odustati a i vi isto tako, nikad ne odustajte...Medjutim poslije toga, ciklus mi bude u Septemrbu i trajao je 10 dana sto niak nije, i ja sam trebala ponovo dobiti u Oktobru...ali meni pocelo da kasni i to je trajalo 15 dana i naravno, opet ja uradim test, jer OPET GLE CUDA , kontam jel moguce da sad prirodno zatdrudnim..????? I uradim test nakon 10 dana i bude pozitivan, i opet uradim nakon 2-3 dana kad ono negativno i opet prolazim kroz bolove koji su jaki i zaspim od soka i vjerovatno plod opet ode, ako sam bila trudna pa bar 10 dana i to je uspjeh, za mene , za nas, veliki, veliki, i sad moje drage sta da ja mislim, mozda mognemo prirodno a ako ne daj Boze ne mognemo, onda opet na oplodnju akoBogda. Sto se tice cijene za Gradačac: Injekcije kostaju 18 KM, 56 KM, 73KM I tablete koje kaze Dr. Suada i tako, znaci ja sam platila 1500 KM injekcije, ko nadje jeftinie , super... Oplodnja kosta 7000 KM Biopsija testisa 1800 KM S tim da nama znaci nije trebala biopisja jer smo Allahovim cudom dobili spermice a ostalo se sve placa, i pregledi i sve sto treba, i put i dolazak pa sve, znam da je skupo, ali za svoej dijete nista nije skupo niti ce ikad biti...bar za nas.. SRETNO SVIMA nadam se da sam bar malo pomogla, pisite opet, cujemo se
|