sanjalica_m -> RE: Vantjelesna oplodnja (3.10.2012 22:46:36)
|
Bubamara, dobro dosla na forum. Ja sam imala 2 oplodnje u ordinaciji dr.Balic. Obje su uspjele, ali je nazalost prva trudnoca brzo i zavrsila [sm=smiley13.gif] Sada sam, hvala Bogu, pred porod [sm=bravo.gif] Cijene su koliko ja znam tu negdje... Uglavnom, kod Balica je oplodnja 4000KM + 1000 do 1500 te izidju lijekovi, a to je individualno-nekom treba vise nekom manje, zavisi kako ciji organizam reaguje. U dr.Balic ordinaciji rade bracni par dr.Adem i dr.Devleta Balic. Kada se radi oplodnja, oni oboje rade skupa, ali se opet zna ko je ciji pacijent. Ja sam bila kod doktorice. O njima i njihovom osoblju imam samo rijeci hvale, jako pozitivno iskustvo imam s njima... Embriolog im dolazi iz Slovenije, gospodja je prof.dr. biologije, i ima veliku uspjesnost i kod Balica i u Sloveniji. Po meni je to jako vazno jer kod nas po klinikama ima magistara veterine koji rade kao embriolozi...ovo iz licnog iskustva govorim. Ako te jos nesto zanima o Balicima, rado cu ti pomoci, a vjerujem da ce ti se uskoro javiti i neko sa iskustvom iz Splita. U svakom slucaju sretno!!! I da nam sto prije zabebis [sm=bravo.gif]
|
|
|
|