White rose -> RE: Vantjelesna oplodnja (13.11.2012 11:14:43)
|
Žap mi je hmela :(, ja sam sve isto kao ti prošla prošli mjesec. Radila ivf u Splitu, polovinom oktobra bila samo jedna čiza :( odmah prekinula sa utrogestanom i čula se s dr. Poljakom. Rekao mi da odmah sljedeći mjesec mogu ponovo, jer mi imamo smrzliće, tako da sad evo čekam da stigne vještica za dva, tri dana, a onda krajem mjeseca na FET. IZVORNA PORUKA: hmela Drage moje da se javim kao sto reko uradili smo jutros test na 14 dan i na zalost nista samo 1ciza se pokazala.Od Dragog Boga je pa kako god bilo.Ne mogu rec da sam bila jaka odalamila sam jedan jaki plac i jo glasno da mi sve iz duse izade,ta neka tegoba.Muz je ipak za to da sutra uradim i betu mada mislim da je test pokazao svoje.Imam 1pitanje?Da li ima neka od vas da je IVF radila u Splitu,i da joj na zalost,kao i meni prvi put nije uspio.E sad me int.uz konsultaciju s dr.Borisom il nekim drugim,kako joj je savjetovao za drugi put da pauzira ili da nastavi odma,javnite mi ako nije frka to me bas interesuje,dok i ja ne kontaktiram s dr.Drage moje sretno ko iscekuje,ko je uspio uzivajte i odmarajte:-Dpusa.
|
|
|
|