Jelena86 -> RE: Vantjelesna oplodnja (27.5.2012 14:08:44)
|
IZVORNA PORUKA: CICIKA MICIKA 74 Pa postupak tj.cijena postupka nije s ljekovima mo girl,tako da racunas da ce na zalost sigurno biti vise,a sad da svima prenesem jednu dobru vijest,razgovarala sam s prof.Godinjakom oko IVF postupka ,pitala sam ga da li bi on meni to radio ,dobila sam potvrdan odgovor ,sto je divno ,problem je samo sto nema u BIH ,a cudilo bi me da nesta ima,Medija za embrione ,pa to treba nafatati,elem ,postupak s lijekovima bi stajao oko 3000 km.Stim da postupak placa osiguranje tj.dobijete uputnicu dr.porodicne medicine na kojoj pise IVF pa to nesto kosta plaho malo ako ste osigurani.Eto ,meni je ovo uljepsalo danasnji dan . cicika micika, izvini što te smaram, ali sam upala kao sa marsa na temu, i vidim da spominješ dr. Godinjaka i IVF...jel on to radi u bolnici, ne privatno? i najviše me zanima ovo sa cijenom...znači ako radimo kod njega iVF, ne plaćamo punu cijenu od 3000 km. oprosti ako sam nešto pogrešno skontala... ja se spremam na drugi ivf u citu, ali mi je rezerva sa lovom otanjila, pa me zanima sve što jeftinije mogu proći... p.s.da li je iko upoznat sa ovim novim zakonom što bi trebao ići do kraja maja, da se uvedu 2 besplatna postupka?
|
|
|
|