aboni76 -> RE: Vantjelesna oplodnja (13.4.2012 16:03:50)
|
Pozzz svima :). Ja sam nova, mada već neko vrijeme posjećujem ovaj forum. Mi smo se nedavno suočili sa dijagnozom azoospermija, to je bio prvi spermogram, a drugi cryptospermija, našli nekoliko nepokretnih i loše morfologije, tako da nam je jedina nada vantjelesna, mada po riječima urologa nemamo šanse ni za to :(. Baš sam polagala nadu u tu Tursku kliniku i drago mi je bilo da je otvorena, sad sam se baš razočarala kada sam vidjela da im je izgleda jedino bitna zarada :(. Gagala svakako otiđu kod Godinjaka, jeste da je kod njega ogromna gužva, ali je čovjek stručnjak, ja sam ranije išla kod njega i bila sam prezadovoljna (prije nekoliko godina, kada sam sa bivšim mužem pokušavala ostati trudna, sve je bilo ok kod oboje, ali bebe nije bilo iz nepoznatog razloga). Mia kada si ti naručena kod njih, molim te napiši utiske, ja čekam da mm prikupi sve nalaze, pa da odlučimo šta dalje. Mislila sam ići kod njih jer su tu blizu, ali sada nisam pametna šta raditi...Nadam se da će se ta Bahceci klinika u Hadžićima brzo otvoriti, za njih kažu da su jako dobri... Pozzz svima
|
|
|
|