Liamchica -> RE: Vantjelesna oplodnja (1.6.2012 19:26:40)
|
Levooo moja [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Nije me dugo bilo, jer zaista, nisam imala volje niti pisati o svemu ovome, niti razmisljati, ali sam vas sve redovno "virkala" i u toku sam :) Ja sam u Junu prosle godine isla na VTO, sve bilo ok do punkcije folikula....probudila se iz anestezije i kazu 30 folikula punktirali u svih 30 jajne celije....niko sretniji od mene, ali.... dan nakon punkije belaj, buknula kao babura, borili se dva tri dana infuzijama i sl....ali na kraju kolabiram i zavrsim u klinickom centru na intenzivnoj, 20 kg dobila preko noci, sve sama vodurina, teska hiperstimulacija, i dok su se meni za zivot borili, muzu jave iz labosa da se svih 30 komada oplodilo,.... Ja ostala u hororu bolnickom 10 dana, 3 punkcije vode iz abdomena, 4 anestezije u 10 dana, potpuni nestanak vena s ruku i nogu, po tru braunile u isto vrijeme, kateteri i ostala raja....Jedva ziva! Zaledili 20 blastocista.U novembru isli na FET, bez rezultata, TSH me zajebao.... Sada se spremamo za Juli, svecano TSH 2,8, svi nalazi BO, i da iskoristimo priliku..... Ma ne smijem ja da se bocam, imam ja fobiju od toga da sama radim..... Kad pijemo kafu?
|
|
|
|