leona81 -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (18.12.2009 12:36:01)
|
a i moja beba kad je nervozna, a ne gladna, ja je stavim na dojku i jede malkice i smiri se ili zaspi...druga stvar ona po danu jede svaka 3 sata ali nocu trazi cesce, i ja joj dajem kad god trazi iako me to slomi al tako je...i pojede stvarno puno, to znam jer kad izdajam ako negdje moram otici a ona ostane kuci, pojede 80, 90 ml za obrok, cak i nakon dojenja visak izdojim i dam joj da pojede...zato mi je cudno da nije dobila vise, a jos su me maltretirali neki ljudi sa izjavama da joj nije dosta, da mi je mlijeko nekvalitetno, da nemam dovoljno? a meni tece presvlacim se po 100 puta, da mozda nista ne sisa vec samo onako bezze drzi dojku u ustima, da trebam vise jesti i piti i blah blah blah...sad se visak pojavljuje samo u desnoj dojci...lijeva je ok P.S Imam pitanje za ovo? Kao što majka vodi računa o higijeni bradavica prije dojenja, ona bi trebalo da vodi računa i o higijeni usta djeteta nakon dojenja. Zato je dobro bebi dati kašičicu prokuhane vode koja će isprati mlijeko i spriječiti fermentaciju njegovih ostataka u ustima.(izvor gugu.ba)
|
|
|
|