scarlett -> RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) (30.11.2009 0:15:49)
|
Draga Leona, pokušaj je lagano dirati po uhu ili negdje gdje je osjetljiva - da je lagano razbudiš da nastavi. A ako ne uspijeva, onda ništa... Moj [sm=duda.gif] je bio isti takav, ja sam prvih nekoliko sedmica dojila skoro po čitavu noć, on bi malo dojio, pa bi je onda samo držo u ustima, ja bih ga razbuđivala, ali ništa. Tek kad bi ga spustila kraj sebe - onda dreka.[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif] Tako sam na kraju spavala sjedeći s njim u naručju, ali i to je prošlo... Bolila su me leđa, bila sam neispavana, a osim toga nisam mogla otići ni u toalet. Čak sam bila i [sm=smiley7.gif]. Jednostavno se probaj opustiti, naći udoban položaj i pomiriti se s tim da ti je to sada jedina obaveza. Bebi je potrebno ne samo da je hraniš, nego očito i da je uz tebe. Ona to naravno ne radi da bi tebe iscrpila i nervirala, nego to je jednostavno dio procesa-dok se navikne da je sada osoba za sebe, a ne dio majke, ja to barem tako tumačim. Vjeruj da je meni dolazilo da odustanem, jer sam se pitala da li je to vrijedno sve te muke, ali eto samo odjednom primijetiš da je sve prošlo i počneš uživati sa svojom[sm=duda.gif]. Vrijedi definitivno, a uskoro će se sve to i kod tebe stabilizovati.
|
|
|
|