Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 9.10.2009 11:10:22
bebana27
da se i ja javim i ja isto dojim uglavnom za sad je sve super sto se mlijeka tice imamo ga dosta i stvarno je ovo jedan veliki plus ko moze da doji
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 13.10.2009 17:22:37
vanaja
evo da se i mi tuspasimo... evo mi dojimo vec dva mjeseca i trudicemo se da sto duze to radimo.prvu princezu sam dojila 4-5 mjeseci i nismo vise imali mlijeka ali mozda je bilo u pitanju neiskustvo nadam se da cemo izgurati ovaj put bar 6 mjeseci... zato tri puta ura za siku
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 21.10.2009 21:59:35
Amrino
MAME DOJILJE SU:
Evo da upotpunimo spisak...
amrino
Sumi
jupajdi
triplemama
stella
eni_24
jaca27
haidy
ziki
ammarma
Dalil@
Eminica
moni
proud mom
arminko
Aki
Nemirna
travnicanka
nesanica
beki
Romali
jasmina_mm
Vizionarka
sanelica
mamyca
Shee
lepara
senoenamine
novi clan
buduca mama
mali princ
Rabi
Okarica
Pankica
sretna mama
rozi
zamra
dami
fanamatik
Amra K
majaaa
miranda
majahodzic
kvik
idana_85
mummy
lejlaze
Dinka 79
mariposa
kristijan
Mik Mik
essy
MELLI
Enchy
viola
aazra
amrab
manuel
juni
benjo (tj. benjina mama )
saso
demiana
mirjana
meli
džanis
bebbe
sunčica
Amela V.
marita1
emina_h
ruža
aammina
haida
mynxlee
Mimi22
trudnica
bubamara80
Breskva
Lenka
nexie
mamabb
malaaaa
neki
Anais
remzy
Tinki
manuela
Vana
ringeraja
mila81
Anushka
Hankica
Maida28
Nunichi
lubi
babyy
belmac
mudrost
nina20
babymia
selma.v
shejla
baklavicaa
mamina_sarica
granapce
sahara
sannja
Trepuska
Crazy little thing
Mala Selma
mnn
mamine oci
mamma mumi
HannaS
djavolcica
tajjra
Chuchi
stripy
onakva
meli
umm
mamin_zivot
milenium
enisa_sara
mu be da
malena_t
Ex Yu
Lalana
daca/maca
Adana
sheri
happymama
becka
Emina85
jasmin
dady
malasara
škorpija
gvendolina
malenaa
pocahontas
mamica87
ns.mery
patak dača
Noor
Super dada
dina_89
Hanady
MAZA 84
Niobe
marinčii
ena23
taze_mlada
Junior
Nadja08
iv@ncica
sweet Baby
kaktuscic
mojbebac
scarlett
Soleil
dinaa
cicana
Kostarika
bebana27
superstar24
vanaja
Lalana
seka87
emina.k
muby
sheri
lilith
Aldyy
Private
Dobrodosle nam drage nase dojilje i vasi sisavci!!!
(male dopune: tamno plava boja znaci da je dojilja prestala sa dojenjem. Ukoliko vas ima jos- javite se da vas "obojim". Posto je spisak sve duzi i duzi...moram , nazalost, brisati sve bivse dojilje )
MOLIM vas da se ne dodajete same na spisak. Samo se prijavite a spisak cu urediti ja. Hvala
< Poruku je uredio Amrino RR -- 24.10.2009 22:28:24 >
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 23.10.2009 15:45:36
Private
Evo jos jedna dojilja i njen sisavac da se prijave.
Nesto sam trazila po forumu,al nisam mogla naci temu,pa neznam da li da se otvara nova,dobivanje na tezini beba.Danas sam vodila malog na prvu kontrolu.Roden je 16.9.09. 48 cm,i 2730 gr.Iz bolnice je izasao sa 2520 gr,a danas na kontroli ima 56 cm,sto znaci da je porastao 8 cm i ima 3900,skoro 1400 dobio.Kaze doktor i vise nego sto treba.
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 23.10.2009 17:20:59
muby
Cao Private
I moj bebac je prvi mjesec dobio 1500 gr i porastao 6 cm, a prosjek je 700-1000gr i 3,5 cm. A da li je vise nego sto treba zavisi da li dojis ili dajes AD mlijeko. Nama dr rekla da ako beba doji nije puno ni ako dobije 3 kg, problem je samo ako se hrani AD mlijekom kao treba paziti da se previse ne udeblja.
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 23.10.2009 17:38:28
Private
Ma ja reko sad ce ga na dijetu,kako mi je rekao,dobio je 600 gr vise nego sto treba.Nedajem mu nista,niti mislim tamo do 5/6 mj.A nekako sam se i zabrinula jer sam rodila u ovo vrijeme kad gripe pocinju,a etokazu da je majcino mlijeko neka vrsa prirodnog antibiotika.A na pregledu ne da je plako nego se dero da su nas i do portira mislim culi.
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 24.10.2009 20:11:16
jasmina_mm
Na moju veliku zalost i zalost mog bebca prestala sam sa dojenjem 19.10.2009. godine nakon pune dvije godine i osam dana dojenja. Dobila sam pljuskavice i zbog jacine atibiotika i antivirotika koje sam morala da pijem ( i jos uvijek ih pijem) morala sam prekinuti sa dojenjem tako me draga Amra oboji. Tesko se oboje mirimo sa prekidom dojenja pogotovo moj malisan
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 24.10.2009 21:53:25
aazra
Draga i meni je zao... znam kako su grozne pljuskavice, i zao mi je sto moras tako naglo prekinuti, ali eto ipak si dojila dijete dvije godine, mozda je moglo jos malo, ali eto, visa sila... Zelim ti brz oporavak!!
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Inozemstvo
Vi imate državni posao, siguran. Muž radi, situacija u firmi klimava. Imate dvoje djece.
Da li biste otišli u Njemačku živjeti da vam se ukaže mogućnost?
Da (57%)
Ne (28%)
Ne znam (16%)
Broj svih glasova: 90
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!