Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje, Molim nekog ko zna broj telefona i adresu tete Nede homeopat sa Baščaršije.Preporučila mi poznanica ,ali nemam br.Treba mi za kćerkicu.Čim se začepi nos ,javi se teško disanje daju joj one inekcije koje baš nisu zdrave jer sadrže hormone,pa bih voljela da probamo alternativnom medicinom.Nije alergična,po doktorima virusni bronhitis.....Ako neko ima nekog drugog, a da nam može pomoći, bila bih veoma zahvalna!
ja redovno idem kod homeopatkinje Envere na Marin-dvoru...jako sam zadovoljna i napredujem sto se tice zdravlja...akod djece konkretno sestric ima 10 mj. i zacepljen suzni kanal pa dr. preporucili nesto sa iglama da bebu bodu...meni moja homeop. dala bobice za njega i djete posle 25 dana potpuno zdravo bez ikakvih simptoma...ma ko sretniji od nas...ne bi dala Envere ni za jednog ljekara... 061-233-812
Pozdrav!!! Da li neko zna sto su Bachove kapi i ako ima iskustva u primjeni, zamolila bih da napise nekoliko rijeci... Citala sam dosta o njima, kaze da su jako djelotvorne kod nervoze zeluca i sveopce tjeskobe.
da li neko ima iskustva sa gljivom kombucha , d ali j eneko sam spremao ili neko vas bliznji kakva su iskustva , zadovoljni / ili ne
biste / ne biste sami pravili ili uopste pili
po netu razna misljenja neko bi neko ne bi , neko veruje da leci neko pa ne da ako se sprema navuce jos hrpu bakterija sa sobom itd
kakva su vasa misljenja
ili jos bolje iskustva
Neznam sta da ti kazem...svekar i njegova zena piju stalno....mm je probao/pio nekih 20 dana i odustao...meni je to bezveze,kao ja njih operem pa iscjedim...dodam mlijeko 8% masnoce i to kao stoji vri Iskreno bezveze je....odustala i ja spremajuci i mm pijuci
Sto se tice alternativne medicine,ja najprije pokusavam naci lijek u njoj.I moje iskustvo je da zaista pomaze,pogotovo med i curokotovo ulje,nesto sto toplo preporucujem svakom domacinstvu.
potpisujem, jos bih pored ovoga dodala hurme i maslinovo ulje koje je jako dobro kod povisenog kr pritiska i dijabetesa
Na koji nacin se uzimaju hurme i maslinovo ulje za visok pritisak? Jel ima nesto specificno?
Da li je neko od vas imao iskustva sa kiropraktikom i neplodnosti kao pozitivan ishod?
Planirala sam posjetiti kiroprakticara koji je ujedno i ginekolog i kao kiropraktikom lijeci sterilitet pa me zanima da li je neko imao neko slicno iskustvo.
Da li je neko od vas imao iskustva sa kiropraktikom i neplodnosti kao pozitivan ishod?
Planirala sam posjetiti kiroprakticara koji je ujedno i ginekolog i kao kiropraktikom lijeci sterilitet pa me zanima da li je neko imao neko slicno iskustvo.
Unaprijed hvala za svaki odgovor.
Ma-Ja, poznajem 5 zena koje su ostale trudne uz pomoc akupunkture, a za kiroprakticara nisam cula.
Ja sam nakon, još jedne u nizu, priča o uspješnom liječenju biljem, odlučila otvoriti ovu temu. (priča potiče od meni bliske osobe, znači provjereno je) Sinusi su joj bili zapušeni, trebala je na njihovo "hirurško otvaranje" , ali je stavljala list ledenika (ne znam kako se još zove) i nakon nekoliko previjanja...sve se samo iščistilo. Još, u mom bližem okruženju, osoba je nakon šolje čaja (od kore lijeske)-istopila kamenac u bubregu, bez izmokravanja, bolova, ičega, i nakon 10 godina nema nikakvih smetnji.. [/quot znas li slucajno gdje tu biljku mogu kupiti , nabaviti ??? i kako se upotrebljava za sinuse , dali je svjezu privijem na celo ili ??? unaprijed ti puno hvala ;)
znas li slucajno gdje mogu nabaviti ovu biljku ??? kako se upotrebljava za sinuse , dali je privijem onaku svjezu na celo ili ??? unaprijed ti puno hvala , veliki pozz ;)