Anoniman
|
Evo me ... Ja licno nisam isla kod Mekija ali i dalje stojim iza onog sto sam napisala u prvom postu na temi X...da je autosugestija kljucna kod ovakvog lijecenja i da takvu vrstu lijecenja ne treba odbacivati kao nesto sto je nemoguce ili nesto sto nanosi zlo...bitno je da covjek ozdravi tj. da mu se "da" snaga da se bori... svako od nas u sebi ima kako pozitivnu tako i negativnu energiju...kod zdravog covjeka ona je u ravnotezi a kod bolesnog ne...Kako neko ozdravi a drugi ne...pa isto kao i u klasicnoj medicini...nekome neki lijek pomogne, nekog ubije. Moje licno misljenje je da covjek treba biti otvoren prema svemu...naravno da ce za sebe odluciti sta je najbolje ali isto tako ne treba odbacivati mogucnost da je nekome nesto pomoglo samo iz razloga sto on u to ne vjeruje. Ja licno u bioenergiju vjerujem...vjerujem da je mozemo primiti od drugih a i dati...vjerujem da je mnogim ljudima Meki pomogao za ovo vremena sto je bio ovdje...vjerujem da nekima nije Zasto sam te jasmin pitala sta se desava sa nasom energijom nakon smrti...zato sto sam tu neodlucna...ja opet sebi to objasnjavam tako...moglo bi se reci kao neku vrstu reinkarnacije...tijelo i kosti trunu...energiju iskoristava novi zivot...jel to biljka, ili zivotinje...nebitno...bitno je da ona postoji E sad malo sta sam nasla o bioenergiji: BIOENERGIJA-kao što sama riječ kaže, bioenergija je životna snaga, energija koju mi ljudi primamo u svoje materijalno tijelo da bismo bili živi. Bioenergija je univerzalna energija - vrlo je nježna, tanana, golim okom nevidljiva, koja ima snagu i moć da pokrene cijeli organizam tj. naše tijelo. Naš je život vrlo često pod stalnim negativnim vanjskim utjecajima npr. stres, nepravilna i nezdrava prehrana, promjena klime,... Taj vanjski utjecaj ako duže vrijeme djeluje, nadasve, može ostaviti značajne promjene na našem energetskom polju ( aura ), a koji se kasnije odražava i na materijalnoj razini našeg bića, te dovodi do bolesti. Energetska medicina - prirodna terapija ili bioterapija je najprirodniji način pomaganja, liječenja, iscjeljivanja bolesne energije, a koji se ostvaruje uz pomoć osobne životne energije ( prana, bioplazma ) jednog pojedinca koji ima bio energetski potencijal veći od druge osobe. Sa genetskim bio potencijalom se osoba rađa. U tijeku života jednog pojedinca, bio snaga se može povećati i ojačati, samo do genetskog potencijala. Ne mogu svi ljudi biti veliki i savršeni bioenergetičari, ali mogu doći do razine da mogu sebi pomoći. Kod ove vrste terapije, u principu, niti jedna bolest nije neizlječiva. U tijeku cijelog našeg postojanja, naš organizam konstantno emitira bio zračenje, određene frekvencije, vibracije. Na osnovu intenziteta i jačine tih vibracija se može sa velikom preciznošću odrediti koji je dio tijela bolestan. To bi značilo, Yin i Yang energija ili jednostavno plus ( + ) i minus ( - ). Bioenergetičar ima sposobnost i moć da mijenja bio energiju kod drugih ljudi, da je odvlači iz tijela, da je unosi u tijelo ili, da je pravilno raspoređuje po cijelom organizmu tretirane osobe. Na žalost, bioenergetičari se potraže kada klasična medicina ne može previše pomoći. U tim slučajevima bolesni ljudi u bioenergetičarima vide jednu slamku spasa, izvor svjetlosti za život, a do tada su, možda, i negirali ovaj alternativni pravac liječenja. Bioenergija nema nikakve veze sa religijom. Sve religije svijeta koriste snagu onozemaljske energije, univerzalne energije, kozmičke energije, ili naprosto, samo Božje energije. Svi ljudi koji vjeruju u Božje postojanje, trebali bi vjerovati i u bioenergiju. Sjetimo se, Padre Pio, kao svećenik je bio osuđivan, progonjen, jer je sa snagom svojih ruku liječio ljude, a tek poslije njegove smrti crkva ga je uzdignula i proglasila svecem. Bioenergiju ili duhovno liječenje ne mora raditi samo svećenik, duhovni radnik, nju može sprovoditi i osoba koja je psiho - tjelesno spremna pomagati drugim ljudima tj. mora biti na višoj duhovnom razini. Tretiranje i liječenje ljudi sa pranom, bioenergijom, trebala bi sprovoditi osoba koja je rođena sa tim darom, talentom ili predispozicijom. Kao što se ljudi rađaju sa talentom za pjevanje, za slikanje, za politiku,... tako se rađaju i dobri bioenergetičari. Sva živa bića posjeduju istu živuću, prirodnu energiju tj. BIOENERGIJU. Razlika je jedino u tome što vrlo mali broj ljudi može svjesno kontrolirati svoju osobnu energiju. U slučaju da pijemo konstantno alkohol, konzumiramo drogu, cigarete, određene medicinske lijekove, da smo pod stresom, da smo agresivni ili u depresiji ili pak bolujemo od nekih tjelesnih ili duševnih bolesti, tada ne bismo trebali tretirati ljude, jer nemamo čistu energiju i možemo drugim ljudima napraviti loše. Bioenergetičar treba biti opušten i smiren. Dok radi tretmane, on se energetski duboko povezuje sa energijom tretirane osobe. Pravi bioenergetičar osjeća sve vibracije. Njemu ne morate reći od čega bolujete. Dovoljno je da stane ispred Vas i on osjeća energetsko polje i materijalno tijelo. Bioterapija je jedna vrlo stara terapeutska tehnika. Pojavljuje se sa početkom ljudske civilizacije. Ona se radi da bi došlo do poboljšanja ili izlječenja neke bolesti ili poremećaja. Kod bioterapije koriste se isključivo ruke koje se stavljaju pored tretirane osobe ili na zonu tijela koji nas zanima. Bioenergija i bolesti Bolesti i smetnje koje se uspješno tretiraju i iscjeljuju sa bioenergijom su: loša cirkulacija, problemi sa kralježnicom, vratna kralježnica ( cervikala ), leđna kralježnica, hernija diska, otečeni bolesni zglobovi, reuma, reumatoidni artritis, migrena, glavobolje, epilepsija, psihičke smetnje, autizam, problemi sa kožom ( psorijaza ), dioptrija, ciste, tumori, najrazličitije upale i bolesti ( jetra, želudac, gušterača, crijeva, pluća, .... ), općenito - upalni procesi svih vrsta,..... Bioenergija, prirodno liječenje bez kontaindikacija. Bioenergija kao prirodno liječenje, nema svrhu i cilj zauzeti mjesto klasične medicine, nego dati svoj doprinos da se oplemeni i nadopuni službena medicina, jer pravilna kombinacija klasične i alternativne medicine može biti od velike pomoći za mnoge ljude. Ponekad se pojedine dijagnoze čine nemogućim za izliječiti, ali, ipak se dešavaju čuda. U životu treba uvijek vjerovati u uspjeh započete terapije, jer time automatski recipročno pojačavate terapijski uspjeh. Uprincipu nisam nista rekla sto vec nije receno ...a vi se nacekale
|