lily87 -> RE: Porodilište Državna bolnica u Sa (19.8.2010 20:52:07)
|
Zadnji UZ sam radila prije nekih 20-tak dana na otoci,pa mislim da je sad vrijeme da ga ponovo uradim,jer mi je vec 37 sedmica valjda trebam znati kako je beba okrenuta i sta se desava,a i to mi je predlozio i moj dr na otoci,ali i sam mi je rekao da nema sanse da docekam da mi oni na otoci urade UZ ,jer su sigurno pretrpani ,a meni je termin vec 08.09 aBd.A razlog zbog kojeg hocu da mi UZ rade u vojnoj bolnici jeste taj sto imam namjeru da se tamo porodim aBd ,a neznam apsolutno nikog od dr.i mislim da je skroz drugacije kad odes da se porodis ,i imas tamo tog nekog svog dr.koji te je bar jednom pregledo.Danas kad sam sestricama u vojnoj bolnici rekla da su me poslali s otoke jos mi dali uputnicu da mi oni urade UZ ,one su me samo blijedo pogledale i rekle da mi UZ trebaju raditi oni na otoci,jos kad sam usla kod ove dr.Aide(bez obzira jako prijatna dr.),i ona mi je samo rekla neka mi UZ rade oni na otoci jer im je to jedini posao koji rade,a oni su kao prezauzeti.A mislim da sam im rekla da me je neki dr.tu bar jednom pregledao da bi me primili ,ali sta sam mogla, da izmisljam?[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image].jel se neko od vas mozda narucivao tako preko privatnog br i da li hoce uopste tako da prime????
|
|
|
|