hatepsut -> RE: Nasilje druge djece prema mom djetetu (17.12.2015 7:18:36)
|
Zaspah nekad pred zoru,izvinite molim vas ako sam vas uznemirila. Ali sam htjela da podjelim s vama sta se sve desava.I to je strasno,problem je u društvu opcenito . Ne znam u sta ce izrast ove generacije. Gali ,u pravu si,oni u razredu imaju jednog Tzv. Problematičnog djecaka. Na tjelesnom su sutali loptu u gol i taj je promašio a djeca su se smijala i moj K. Između ostalih. Te im je taj pretio u smislu "vidjet ćete kad zavrsi nastava". Direktor je vandredno došao,ja sam insistirati na policiji ali meni smirio i kazao kako ce on to rijesit. Ja kad sam usla kod direktora vrištala sam "ko je taj koji je pretio" taj djecak je počeo plakat.I govorio "izvinite molim vas".A pripremili su bejzbol palicu s velim usarafljenim šarafom na vrhu.kad bi se neko tim udario po glavu ,uh. Ali mi policajac hladno kaze "pa djeca se tako igraju" , "ovo su lakse tjelesne povrede". Valda su trebale biti teze 😔 Učinit cu sve kako zakon nalaze,ali sta ce desit kasnije ?! Koliko ce moje djete biti zaštićeno ?! Ko mi garantuje da se ovi nece svetit ?!
|
|
|
|