veeseelaa -> RE: Nasilje druge djece prema mom djetetu (6.1.2016 13:10:02)
|
IZVORNA PORUKA: Mirkica ja kao mati koja provodi skoro pa svo vrijeme sa djecom izuzev od 8-12 od ponedjeljka do petka tvrdim da nemam snage, moci , vremena a ni sanse da svo to vrijeme provedem igrajuci se s njima, pricajuci , citajuci nema sanse . ma slično je to kod svakog kod ovih što rade, još teškali poslove još je teže, osobito ako nemaju ispomoć majke il svekrve , da im skuha i slično svi mi plivamo kako znamo i umijemo na ljestvici od 1-10 , vremena provedenog kako bi željela sa mojom djecom stavila bi 7 iako svi koji me privatno znaju kažu da sam jako požrtvovana majka, al ja džaba ne mogu sve da stignem, koliko bi željela stizala sam sve kad sam na porodiljnom, e tada smo imale svo vrijeme svijeta svaki dan je bio isplaniran al sa 8 sati provedenog na poslu, i dva sata dolaska i odlaska na isti, ne mogu da dam koliko bi željela nećemo se folirati i to je moj posao sasvim ok, nisam u teretu , i imam mamu koja mi skoro svaki dan kuha i kod nje smo na ručku al opet nemam vremena za djecu koliko bi željela
|
|
|
|