RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

atlantida -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (26.10.2013 10:42:52)

pozz.svima ja sam nova na forumu pa bih ponudila lijekove koji su mi ostali od postupka ako nekome trebaju 4 ampule merionala rok do 05.2015 i cetrotide 4 ampule rok do 09.2014 propisno cuvani u frizideru.Nama su falabogu pomogle [sm=bravo.gif] pa se nadam da ce jos nekom dobro doci. cijena je povoljna.Pozz. svima na forumu i puno srece svima od srca

Amelaa RR -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (26.10.2013 11:00:54)

atlantida imas privatnu poruku..

atlantida -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (26.10.2013 19:46:52)

Imas takodje privatnu poruku amelaa rr

Nella_Ic -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (4.11.2013 16:22:51)

Pozdrav svima. .. Nova sam pa se nadam da sam na pravoj adresi :)) Danas smo uradili prijenos i cekamo rezultate .. Imam dvije kutije Utrogestana alergicna sam na njih .. Ako bi neko htioda stupi u kontakt .. Voljna sam pokloniti :)?

Edna73 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (20.11.2013 15:47:29)

Pozdrav!
Nova sam na forumu.
Gdje mogu nabaviti Cetrotide? Nema ga u Apoteke Sarajevo ni u Beladona u Lukavici. Trenutno sam na Merionalu ali su mi rekli da ce mi trebati 4-5 Cetrotida. U Bahceci klinici gdje radim IVF, Cetrotide kosta 170 KM sto mi se bas cini skupo.
Inace, Merional sam dobila na recept. U Kantonu Sarajevo je stavljen na esencijalnu listu i placa se participacija 19,40 KM. Mozda kome pomogne ova informacija :-)

White rose -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (20.11.2013 17:18:32)

Koliko ja znam Cetrotide nema kod nas u apotekama. Najpovoljniji je u Srbiji, oko 75 KM čini mi se. Ja sam nabavljala u apoteci Viva u Prijepolju, dostave u Sarajevo. Ako imaš nekog u Srbiji najlakše je da ti oni kupe. U Hrvatskoj i Sloveniji traže nalaze, recepte itd. pa je to malo komplikovanije. Sretno!

Edna73 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (26.11.2013 10:15:37)

Hvala!
Uspjela naruciti iz Srbije, apoteka Srbotrade. Cetrotide je 4233 dinara. Ne treba recept.

are -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (28.11.2013 13:14:41)

Zdravo svima. Da li je neko od Vas koristio Gonal F 450 IU? Gdje se moze nabaviti i po kojoj cijeni? Hvala

sabas -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (12.12.2013 9:58:08)

Gonala za PEN apliciranje u BH do prije 3 mjeseca nije bilo. Mozes se vratiti par stranica unazad imaju informacije gdje ima u Slo i cijene. Ukoliko ne nadjes Gonal za PEN apliciranje mozes uzeti vec pojedinacne doze jedna ima 75jedinica. Tako da PEN od 450jedinca je jednak 6 injekcija Gonala. Savjet ako si u mogucnosti da na kupujes van BH jer je kod nas najskuplje, u Srbiji kosta oko 55KM kod nas 83KM (mozda sada jos skuplje ovo je stara info)

are -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (12.12.2013 14:12:27)

Hvala sabas. Znam vec gdje mogu naci Fonal F 450 IU u Srbiji. Samo sam zeljela vidjeti moze li se naci u BiH. Hvala jos jednom.

sabas -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (13.12.2013 9:30:56)

Are, molim te da mi napises kontakt apoteke i cijenu 450jedinica kao nacin kako si dostavila u BiH Hvala :)

sana80 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (20.12.2013 17:44:58)

Cijene injekcija:

Ja sam svoje injekcije sve naručila u jednoj apoteci u Mariboru...

cetrotide 38 eur - 1 kom

menopur 20 eur - 1 kom

ovitrelle - 25 eur - 1 kom

gonal f pen 450IU - 159 eur

White rose -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (29.12.2013 16:33:23)

Mojoj prijateljici je od prošlog postupka ostalo 2 injekcije Orgalutran-a 0,25 mg/0,5 ml, rok trajanja do 07/2014. Ako je neko zainteresovan za kupovinu neka se javi na 061 805 219.

Ja još uvijek imam Femaru, Puregon i jedan Menopur pa ako kome treba neka se javi.

Magnolie -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (7.3.2014 14:06:47)

Pozdrav cure...
Treba mi pomoc... Moram kupiti Gonal F 75IU (21 ampula) i Orgalutran (3 ampule). Da li mi mozete pomoci gdje da najjeftinije nadjem ove lijekove, i koji nacin dostave i sve sto vam padne na um oko nabavke. hvala vam punooooooooo

Twinkies04 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (16.6.2014 20:10:03)

Zenice drage pomagajte, ima li iko info gdje se moze kod nas nabaviti Gonal F pen od 900 IJ. I koja mu je cijena.
i ako ima neko kome trebaju merionali ja imam 30 kom dala bi ih u pola cijene,mene su prebacili na gonale.

toncica -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (16.6.2014 22:24:43)

Twinkiea04 draga moja pa gdje si ti ? Nema te na temi nikako . Jesi li ti to u postupku za VTO ? Ja bih ti rado pomogla , ali neznam gdje ima kupiti gonal f . Ja sam VTO radila preko fonda pa nisam kupovala inekcije sve sam dobila na klinici . Znas li sta o ribici nema je nikako da se javi . Nadam se da je ok. Da li je ona usla u postupak ? Ljubimo te ja i moja mrvica i drzimo fige da bude uspijesno i da nam uskoro prijavis [sm=rozacrtici.gif]

White rose -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (18.6.2014 21:12:06)

Žene, nudim u ime prijateljice 4 ampule Cetrotide, rok mart 2015., propisno čuvane. Ako je neko zainteresovan za kupovinu neka se javi na pp.

riba78 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (18.7.2014 15:38:07)

Imam dvije Cetrotide ,ispravnog roka ,propisno u frižideru ,pa ako je nekome potrebno neka s e javi na pp

jasy -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (5.8.2014 11:16:36)

Zdravo,

Meni bi trebalo 5 ampula Cetrotide, pa me zanima koliko je tvojoj prijateljici ostalo i ako još uvijek nije prodala koja je cijena. nalazim se u Sarajevu. Hvala na odgovoru.

Jasenka

jasy -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (5.8.2014 11:18:30)

Zdravo,

Meni bi trebalo 5 komada ampula Cetrotide, pa me zanima koliko ti je ostalo (ukoliko se nisam suviše kasno javila), i koja je cijena? Nalazim se u Sarajevu. Hvala na odgovoru.

Jasenka

Elica 5 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (5.8.2014 11:38:13)

Jasy,, ako misliš na ova dva prethodna posta što su ženice pisale ti su ti lijekovi otišli,,, a ako ti nije baš žurba imaš u apoteci Viva Prijepolje tamo ti je ja mislim oko 73 ili 75 km da te ne slažem Cetrotide,,,,

kokouli -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (5.8.2014 14:49:37)

Ja sam kupila 2 Centrotide u New life klinici kostaju 160km komad ....

M1985 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (5.8.2014 15:55:10)

Ja sam Cetrotide prije 3 mjeseca kupovala u apoteci Al Tawil na Dobrinji po cijeni od 105 KM po komadu.

kokouli -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (5.8.2014 17:19:14)

IZVORNA PORUKA: M1985

Ja sam Cetrotide prije 3 mjeseca kupovala u apoteci Al Tawil na Dobrinji po cijeni od 105 KM po komadu.

Ma nisam imala kad traziti ,spominjale su sestre Al Tawil ,al imala sam 5 min .do terapije ,nema veze ,samo da uspije ako bog da.[sm=smiley1.gif]

NEA -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (5.8.2014 19:18:01)

pozdrav svima, meni bi prilicno hitno trebala 4 kom orgalutrana ili cetrotide a0,25. ako iko ima, neka se javi. hvala unaprijed

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>