RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

pahuljicamala -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (7.5.2013 10:06:15)

Izvinjavam se zbog greske u cijeni u prethodnom postu..., zamijenila sam ih...[sm=smiley13.gif]

Imam jedan Menopur 75 jedinica ( placen 40KM) i jedan Puregon 100 jedinica ( placen 76KM), ako nekome treba...
Ja sam upravo zavrsila sa postupkom, a cuvam ih u frizideru, propisno, kao i za vrijeme svoje terapije, kako mi je receno. Imam i racune, pa mozete vidjeti datum kada je kupljeno. Ja sam iz Tuzle, ako Vam treba, javite se, dogovorite cemo se oko cijene....
Sretno svim djevojkama[sm=bravo.gif]

sabas -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (7.5.2013 13:22:17)

Prijateljici koja nije na RR ostalo 4 Gonala F rok 08/2014 komad po cijeni od KM 55 Bilo bi dobro da preuzimanje bude u Sa.

anja anjica -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (7.5.2013 13:29:46)

Sto se tice. Cijena. Ja sam u beogradu 30% jeftinije placala nego u sarajevu i tuzli

kokouli -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (12.5.2013 13:58:34)

SABAS gdje si mila ,jesi li bila u postupku ,pozzzz[sm=smiley27.gif][sm=smiley17.gif]

Amelaa RR -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (19.5.2013 20:11:33)

Pahuljicamala ja bih uzela menopur i puregon.

Drage moje, ja sam ako Bog da u postpuku iduci mjesec(juni) Bahceci, i kod njih je protokol Menopur, Cetrotide, Puregon, ako ko bude imao visak da prodaje nek se javi. Ja gledam najbolju varijantu za nabavit lijekove..

sesilija -> RE: Cijene injekcija za postuke medicinski potpomognute oplodnje (27.5.2013 19:51:24)

Gonal F olovka od 900IE to je ravno 12 komada po 75 košta u Mariboru 372,69EUR a možemo dobiti povrat poreza koji je kod njih na lijekove 8,5%
Menopur je 18-19 EUR/kom (ovo su cijene od aprila 2012. ali iste su bile i dvije godine prije toga)
Decapaptil u Hrvatskoj 368 HRK pakovanje od 7 komada, cijena bila 2010. ali se mogu kontaktirati Sisačke ljekarne može se naći broj na internetu. Tada su bili dosta povoljniji od Banja Luke.

IVF14 -> RE: Cijene injekcija za postuke medicinski potpomognute oplodnje (7.6.2013 11:58:30)

Drage moje potrazujem za svoj 12.postupak sve...pa ako netko ima merionale,brevactide i suprefact sprej molim javite se...rok moze biti i 6/7mjes.jer idem krajem 06.mjes u postupak...hvala

napolitanka -> RE: Cijene injekcija za postuke medicinski potpomognute oplodnje (7.6.2013 12:19:32)

IVF 14 imaš pp[sm=smiley1.gif]

IVF14 -> RE: Cijene injekcija za postuke medicinski potpomognute oplodnje (7.6.2013 12:44:18)

poslala sam ti poruku,bar mislim jel stigla ;-)
IZVORNA PORUKA: napolitanka

IVF 14 imaš pp[sm=smiley1.gif]

White rose -> RE: Cijene injekcija za postuke medicinski potpomognute oplodnje (12.6.2013 19:58:44)

Cure, da li postoji gonal od 50 IU? Ili je najmanje pakovanje od 75 IU?

sabas -> RE: Cijene injekcija za postuke medicinski potpomognute oplodnje (14.6.2013 0:22:25)

White :)
Gonal F koji je u injekcija je 75jedinica ,  jedino postoji opcija da se nabavi u flakonima od 300, 600 ili 900 jedinica pa da se dozira pomocu Pen- a

malenaa -> RE: Cijene injekcija za postuke medicinski potpomognute oplodnje (18.6.2013 18:19:21)

drage moje ima li ko menopur da mu je ostalo??

malena ze -> RE: Cijene injekcija za postuke medicinski potpomognute oplodnje (23.6.2013 19:45:26)

Meni su ostala 3 Menopura,rok je 7 mjesec,pa ako ti pase javi na pp.Takodje imam i Cetrotide 2 komada[sm=smiley1.gif]

malenaa -> RE: Cijene injekcija za postuke medicinski potpomognute oplodnje (23.6.2013 19:59:09)

Eh steta, ja kupila prije dva dana i to paket 10kom drugacije ne moze pa cu i sama imat viska. Hvala puno mila

bebiš -> RE: Cijene injekcija za postuke medicinski potpomognute oplodnje (4.8.2013 15:49:54)

terapija Clomifenom i Menopurom zavrsila bez rezultata da li neko zna da li trebam odmah ponovo krenuti u protokol ili da sacekam vasa iskustva ???

malenaa -> RE: Cijene injekcija za postuke medicinski potpomognute oplodnje (4.8.2013 16:23:37)

Mila ja bih opet u akciju... tako sa. Ja... prvu radila u decembru, a sad jedna u junu druga julu... i cekam sad ishod trrce iui :))

I da se nadovezem na lijekove,ako nekome bude trebalo menopur ili merional ja u firmi gdje sam radila (apoteci) mogu od njih traziti manju marzu... i bude jeftinije
Nek mi se javi na pp kome bude trebalo

Cupcake -> RE: Cijene injekcija za postuke medicinski potpomognute oplodnje (2.9.2013 14:35:21)

Drage moje, MM i ja smo slijedeci mjesec u postupku za ISCI. S obzirom da su lijekovi jedan od bitnih faktora, zelim vam saopstiti cijene koje sam pronasla u Mariboru. U Sarajevu bi nas sve kostalo preko 2600 KM, a mi smo sve lijekove uspjeli nabaviti za 1300 KM. Pa, evo vam cijene tih lijekova:
Puregon 300 140 KM
Cetrotide 74,30 KM
Menopur 39 KM
Ovitrelle 39 KM

Primjetit cete da je razlika u cijeni znacajna. Pa, eto, drage moje, ako imate nacina, nabavite lijekove u Sloveniji, a isplati se i otici po njih. :)

White rose -> RE: Cijene injekcija za postuke medicinski potpomognute oplodnje (9.9.2013 20:22:37)

Cure, znate li može li se kod nas u apotekama kupiti Puregon? Ako da, koja apoteka i koja cijena?

Mia -> RE: Cijene injekcija za postuke medicinski potpomognute oplodnje (9.9.2013 21:13:03)

White rose ja koliko znam, nijedna apoteka u Sarajevu, nazalost, nema ove injekcije [sm=smiley13.gif] A najskuplja varijanta ti je daih kupujes u BAhceci (ako ides kod njih u postupak). Pokusaj potraziti u Metkovicu. Sretno!

White rose -> RE: Cijene injekcija za postuke medicinski potpomognute oplodnje (10.9.2013 14:00:58)

Hvala Mia :) meni zafalilo, ali snašla sam se pa sad imam i viška.

Nego, ja upravo zavšavam postupak, još štoperica večeras i ako Bog da punkcija.

Ostalo mi je lijekova pa ako nekome treba da neka se javi na pp. Ostala su mi 4 Menopura, 1 Femara, 1 Cetrotide i 200 jedinica Puregona, sve propisno čuvano u frižideru. Sretno svima! :)

Twinkies04 -> RE: Cijene injekcija za postuke medicinski potpomognute oplodnje (14.9.2013 12:31:25)

Pozdrav svima,

Imam 30 kom Merionala ,rok je do 06.2014,ostalo mi je od zadnje inseminacije ,ampule su propisno čuvane u frižideru,pa eto ako kome treba neka se javi u pp.
Lijep pozdrav...

IVF/ICSI -> RE: Cijene injekcija za postuke medicinski potpomognute oplodnje (1.10.2013 14:31:32)

Povoljno prodajem Puregon 300 i Menopur (5 komada). Ostalo mi od ICSI postupka. Javite se na ivflijekovi@gmail.com

muffy26 -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (7.10.2013 21:08:11)

da li jos imate 10 kutija Merionala i koliko su

malenaa -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (8.10.2013 16:06:15)

Drage moje muz danas nosio ratu u apoteku gdje sam radila... kod njih sam uzela na rate menopur..
I one rekose muzu da merional ili menopur nisam sigurna koji ide na esencijalnu listu. Tj dzaba :))
Da im donesem recept od doktora da mi kompenziraju taj dug...
Znaci ja sam s njima pravo dobra to su kolegice i po i nebi bezze to govorile... sad cu ih zvati da provjerim sve.

malenaa -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (8.10.2013 16:19:02)

E ovako ... izgleda ce biti mustuluka :)
Merional ce na listu esencijalnu 50% ce se placati...
Nece ga biti u svim apotekama nego ampularnim (npr. Apoteka bosna principov) a vidjet ce i ovi moji da ga imaju.
Juhuuuuuu....:) da svima bude sa halalom hehe kao meni sto su moje zenice dale i da sve budete trudnjace bembele :))

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>