Aky Coowa -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (21.10.2020 16:42:38)
|
Pozdrav svima. Čitam razna iskustva, žao mi je zbog lošeg iskustva sa klinikom u BiH koje opisuje Pacifier... :( Evo čisto ukratko ako kome može pomoći moje iskustvo van BiH. Izvinite ako tema ne spada ovdje ali jako sam smotana pa ne znam gdje da napi�em... Radila sam u više navrata social freezing, tako da Vam još ne znam reći krajnji rezultat (ABD nadam se dobrom), ali iskustvo sa klinikom i osobljem da podijelim. Radila sam 2 x u Češkoj Pronatal Repro, jednom u Pragu i jednom u Č.Budejovicama. Oba puta odlična komunikacija, pišete se mailom, viberom, čujete se sa koordinatoricama koje brzo odgovaraju i daju Vam sve konkretne upute. Razlika je što je u Č.Budejovicama puno manje pacijenata pa su više individualno orjentisani ka pacijentu i posvete se komunikaciji, a u Pragu je pretrpano i žene su kao "na traci" ali nisam primijetila nikakav propust, sve su nalaze detaljno pogledali, terapiju precizno propisali i sve pomno pratili i kontrolisali. Koordinatorice pomognu i oko pronalaska smještaja u Češkoj, kao i oko transporta. Cijene su mislim kao i u BiH, pošalju Vam odmah cjenovnik. Terapija je tamo puno povoljnija, tako da ne trebate ovdje kupovati ako idete tamo. Znači, prisup za svaku pohvalu. Također, jako dobro iskustvo imam u BiH sa New Life, precizni i jako susretljivi, tremeljiti i profesionalni. Čak su mi izašli u susret i za plaćanje na rate. Ako koga interesuju detalji ili upute, javite se slbodno, podijeliću sve sa vama. Sretno da bude svima [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|