enaaa -> RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomognute oplodnje i njihove cijene (16.5.2017 23:35:20)
|
IZVORNA PORUKA: Hopefully pozdrav svima ja sam nova u svemu ovome tako da me poruka od ljekara prilično iznenadila. Trebala sam večeras da uzmem dvije ampule Gonala f ili Fostimona i jednu Cetrotida i naravno nisam uspjela to naći u apotekama iako su do nedavno imali na stanju. Ima li neko iskustva sa uzimanjem ovih injekcija zanima me mogu li se uzeti naredni dan ili moraju baš taj dan kada su propisane. I naravno ima li neko ove ampule za prodati, jer ako mi dok javi da mogu sutra pokušati sa injekcijama onda mi baš hitno trebaju. Ne znam odakle si, ako si iz Sarajeva, ja sam uzimala u apoteci na Drveniji, preko puta trolejbuske... Ja sam na klinici dobila recept i uputili su me u tu apoteku, koliko sam skontala bilo je povoljnije, al odmah da znaš da je poprilično gonal skup... Ja sam platila dvije ampule Gonala 721KM, a Cetrotide je oko 90KM Ja sam ih morala uzimati onako kako su mi i rekli, isti dan... Bilo šta ako mogu pomoći pošalji pp
|
|
|
|