sarisari -> RE: HPV, Cin I II III i konizacija (24.8.2009 18:01:29)
|
E ovaj lijek o kome je dinaa pricala imas vec ovdje napisan, ali evo ja cu ti ga jos jednom napisati, a ovo za med, neven i rakiju jos nisam provjerila tacno kako ide pa cim provjerim napisem vam, a ovaj sa alojom svakako prvo probaj ide ovako: 300 gr aloje ( mora biti medicinska koja se moze konzumirati i da je starija od 3 godine ), 500 ml medicinskog alkohola 90% rastvor ¾ litra crnog vina 1 pakovanje cikorije 400 gr meda u sacu Aloju samljeti i sve sastojke staviti u teglu od 3 litra, mijesati drvenom kasikom. Neka stoji na hladnom i tamnom mjestu. Masu mijesati dva puta dnevno, svaki dan u isto vrijeme, drvenom kasikom 5 dana. Sesti dan procijediti kroz duplu gazu i plasticnu cjediljku. Dio mase istresti u manju teglicu ili neku flasicu. Lijek se pije 3 puta dnevno. Ujutro na taste, popodne i navece prije jela. Lijek piti 5 dana odjednom kolicinu najmanje kasikice. Sljedecih 5 dana piti kolicinu srednje kasikice. Ostatak lijeka piti kolicinu velike supene kasike. Najvaznije od svega jeste da ne radis nista metalnom kasikom i da lijek drzis u ustima sto duze mozes, a najmanje 5 minuta, jer treba da djeluje prolazeci kroz zlijezde. Morate se strogo pridrzavati uputstava a ja znam mnoge zene i djevojke koje su koristile lijek i njima je isto pomogao. Sretno aloju mozes kupiti u cvjecari, ali kao sto pise trazi medicinsku i stariju od tri godine, cikoriju u svim vecim marketima, vino moze bilo koje crno, med u sacu potrazi kod pravih pcelara i alkohol u apoteci kupi, aloja je 18KM, cikorija oko 2KM, alkohol oko 20KM, ako ti nesto nije jasno javi pa ti pisem
|
|
|
|