RE: Stilski savjeti (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

MicoTico -> RE: Stilski savjeti (1.8.2013 9:33:32)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

i meni se sve svidja

bitno je i znati nositi takve stvari

I mnei, već sam napisala.
Zaista , neke stvari trebaš znati nositi.
meni neke nespojive kombinacije super znaju izgledati na nekome ko to zna da pronosa.

Medić* -> RE: Stilski savjeti (1.8.2013 9:35:14)

IZVORNA PORUKA: teacher75

meni je ova haljina u lindexu predivna:
http://www.lindex.com/eu/women/tops/dresses/6991117/Dress/?styleId=47691905
ima i teget s crvenim. da se nisam istrosila prosli mjesec sad bih je kupila. super je ugodna za ove vrucine

Ova je super. Ja imam slicnu ali dugu, dobila iz Austrije, mislim na boje, presjek ide ispod grudi i dole lagano pada. Odozgo bolero jer je kratki rukav.

teacher75 -> RE: Stilski savjeti (1.8.2013 9:36:17)

ma divna je, juce je probah, nije ni skupa al bilo bi bas too much nakon svega da i nju sad kupim. moram se malo stisnuti[sm=smiley36.gif]

veeseelaa -> RE: Stilski savjeti (1.8.2013 9:39:19)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

i meni se sve svidja

bitno je i znati nositi takve stvari

I mnei, već sam napisala.
Zaista , neke stvari trebaš znati nositi.
meni neke nespojive kombinacije super znaju izgledati na nekome ko to zna da pronosa.

pa da... čak šta više volim neobični način odjevanja
hebeš standardicu i siguricu, smatram da su takvi ljudi i dosadni

MicoTico -> RE: Stilski savjeti (1.8.2013 9:39:29)

ma divna je, juce je probah, nije ni skupa al bilo bi bas too much nakon svega da i nju sad kupim. moram se malo stisnuti[sm=smiley36.gif]

Jel cijena ta što piše na linku, cca 40KM?

salmy -> RE: Stilski savjeti (1.8.2013 9:48:31)

ima i teget s crvenim. da se nisam istrosila prosli mjesec sad bih je kupila. super je ugodna za ove vrucine

Probala sam je neki dan,,pa sve cekam snizenje[sm=jezicek.gif]

teacher75 -> RE: Stilski savjeti (1.8.2013 9:51:30)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Jel cijena ta što piše na linku, cca 40KM?

jeste[sm=smiley1.gif]

teacher75 -> RE: Stilski savjeti (1.8.2013 9:51:59)

IZVORNA PORUKA: salmy

i ja[sm=smiley36.gif]nadam se da ce broj ostati, javi kad bude snizenje ako prva vidis . meni treba L velicina

salmy -> RE: Stilski savjeti (1.8.2013 9:56:10)

IZVORNA PORUKA: salmy

i ja[sm=smiley36.gif]nadam se da ce broj ostati, javi kad bude snizenje ako prva vidis . meni treba L velicina

dvoumila se izmedju nje i pantalona...i uzeh njih...kontam opet ce se haljina snizit..al je prelagana ugodna...kao i pantalone....javim ti ako se ne proda..[sm=smiley13.gif]

Visnja RR -> RE: Stilski savjeti (1.8.2013 9:58:50)

baš je lijep haljetak....

Apotekarka -> RE: Stilski savjeti (1.8.2013 10:36:12)

Niti jedna kombinacija nije u mom stilu nisam taj tip

EEDITH -> RE: Stilski savjeti (1.8.2013 12:20:09)

prva kombinacija mi se najviše sviđa,a sve si ok i sve bih nosila,

i haljina je super [sm=smiley1.gif]

Amrino -> RE: Stilski savjeti (6.9.2013 19:10:42)

Pitanje za sve ženice a naročito za one koje su pokrivene. Gdje kupiti neku malo svecaniju tuniku dugih rukava ili haljinicu (koja bi posluzila kao tunika) ili neku slicnu kombinaciju....recimo haljina bez rukava pa sa bolerom preko? Pretrazila sam cijeli grad i nista odgovarajuce (za pokrivenu zenu) nisam nasla. Ako nađem lijepu tuniku- rukavi su skroz prozirni i sl.
Takođe, gdje ima lijepih (svecanih) marama? Na Bascarsiji nema nista...sve je presareno...Postoje li uopste neke radnje za pokrivene zene koje drze onako fine stvari? Imam u glavi otprilike sta bih htjela da nađem ali tamo dje sam gledala ne postoji.
Recimo jednobojne svilene marame sa nekim kamencicima...izradom i sl
Svaka pomoc je dobrodosla [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

canim -> RE: Stilski savjeti (6.9.2013 20:29:00)

Jesi obisla sve standardne radnje i standove koje imaju robu namjenski za pokrivene, kao tekbir, zeyno, ona radnjica kod vjecnice, preko puta connectuma, sirano, otoka... ???

Ako nema tamo uvijek mozes kombinovati, orsay uvijek ima u ponudi divnih haljina do koljena a od istog materijala ima i pantalone i sako, pa mozes kompletirati jos samo neku rolkicu ispod.

LC Waikiki uvijek ima divnih suknji i kosulja u ponudi, tu i tamo se moze naci po koja tunikica, pa pogledaj i kod njih.

Sad sam listala HM stranicu i naletila na ovu haljinicu, divna je a moze i se kombinovati sa pantalonama
http://www.hm.com/nl/product/14039?article=14039-A

Svilenu maramu mozes naruciti po zelji, boji i dezenu na
https://www.facebook.com/unikatne.marame?fref=ts [sm=smiley1.gif]

DM -> RE: Stilski savjeti (6.9.2013 20:35:23)

IZVORNA PORUKA: Amrino

Pitanje za sve ženice a naročito za one koje su pokrivene. Gdje kupiti neku malo svecaniju tuniku dugih rukava ili haljinicu (koja bi posluzila kao tunika) ili neku slicnu kombinaciju....recimo haljina bez rukava pa sa bolerom preko? Pretrazila sam cijeli grad i nista odgovarajuce (za pokrivenu zenu) nisam nasla. Ako nađem lijepu tuniku- rukavi su skroz prozirni i sl.
Takođe, gdje ima lijepih (svecanih) marama? Na Bascarsiji nema nista...sve je presareno...Postoje li uopste neke radnje za pokrivene zene koje drze onako fine stvari? Imam u glavi otprilike sta bih htjela da nađem ali tamo dje sam gledala ne postoji.
Recimo jednobojne svilene marame sa nekim kamencicima...izradom i sl
Svaka pomoc je dobrodosla [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Jesi li bila u tekbiru?!
Mislim da tamo "moraš " naći
A lijepih marama ima i na pijaci kod teta koje prodaju takve stvari(na Otoci ih ima nekoliko u onom drugom dijelu-na otvorenoj pijaci, na Ilidži također na pijaci-pa gdje ti više odgovara)

Amrino -> RE: Stilski savjeti (6.9.2013 21:03:46)

Hvala žene [sm=smiley31.gif]

Samo mi recite još ovo: Gdje su Tekbir i Zeyno? [sm=smiley9.gif]

canim -> RE: Stilski savjeti (6.9.2013 21:10:43)

Kad dodjes do begove dzamije tamo gdje je cesma s vanjske strane krenes onim sokakom kao da ces prema hotelu old town samo nastavi do kraja i s desne strane vidjet ces sarajevo apoteku kreni tom ulicom prema miljacki i s lijeve strane je tekbir.
Zeyno je na bascarsiji, kad krenes sa tramvajske stanice na bascarsiji prema katedrali s desne strane je zeyno butik.

Amrino -> RE: Stilski savjeti (6.9.2013 21:12:41)

IZVORNA PORUKA: canim

Kad dodjes do begove dzamije tamo gdje je cesma s vanjske strane krenes onim sokakom kao da ces prema hotelu old town samo nastavi do kraja i s desne strane vidjet ces sarajevo apoteku kreni tom ulicom prema miljacki i s lijeve strane je tekbir.
Zeyno je na bascarsiji, kad krenes sa tramvajske stanice na bascarsiji prema katedrali s desne strane je zeyno butik.

Hvalaaaa [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

koka i po -> RE: Stilski savjeti (17.7.2014 14:16:16)

stikle ne dolaze u obzir noga me boli.znam da je bi bilo ljepse sa stiklama .
da nebi na svadbi izgledala ko seljanka[sm=smiley36.gif]molim jedan stilski.idu li baletanke uz ovaj komplet?ima jos jedna opcija.bluza i ove hlace.mozda bi to bolje pasalo uz baletanke[sm=zmeden.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0717/se1-DSCF32.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0717/wvy-DSCF32.jpg[/img]

Super Beba -> RE: Stilski savjeti (17.7.2014 14:25:47)

Meni je dobra ova kombinacija, ali mi fali nešto da razbije ovo crnilo..Neki nakit sa intenzivnijim bojama, neka napadnija ogrlica, neki šareni šal..nešto :)

koka i po -> RE: Stilski savjeti (17.7.2014 14:28:13)

ima sal ali crni ide oko vrata...valjda.
planirala sam i neke nausnice na serafic.onako diskretne nista napadno.
cipele su problem.ne preostaje mi nista drugo do skroz ravnih.

salmana -> RE: Stilski savjeti (17.7.2014 14:29:51)

Meni su ovdje hlace visak :) Imas figuru boli glava, za neke leprsave haljinice (je li ovo haljina?) a baltankice su skroz ok, klasika :)

Hajd neku veselu haljinu nabaci pa nam se uslikaj :)

animagical -> RE: Stilski savjeti (17.7.2014 14:30:31)

Meni ovo preozbiljno za svadbu...osim ako je takva svadba.

koka i po -> RE: Stilski savjeti (17.7.2014 14:31:11)

ovo su hlace.preko ide nesto kao haljina.
zao mi je ja haljine ne nosim...nema slike[sm=smiley36.gif]

magicna svadba je u hotelu....

salmana -> RE: Stilski savjeti (17.7.2014 14:33:36)

IZVORNA PORUKA: koka i po

ovo su hlace.preko ide nesto kao haljina.
zao mi je ja haljine ne nosim...nema slike[sm=smiley36.gif]

magicna svadba je u hotelu....

steta za haljine, imas struk wow!

Nego, imas li hlace u drugoj boji?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>