dobila sam espritovu haljinu,crvena do struka,dole je tamnoplava,duzina do koljena ima crveno bijeli kaisic na sebi na prugice ako mognem naci kabal od kompa slikat cu je treba mi savjet kakvu obucu uz to i kakvu torbu
Ne mogu da nađem sliku, ali ovako po opisu, možda bijele cipele i torba, možda sa nekim zlatnim, umjerenim detaljem..[sm=smiley1.gif]
Silver -> RE: Stilski savjeti (25.6.2013 0:19:20)
Drage moje,
interesuje me gdje u Sarajevu mogu naci replike prstena sultanije Hurem? Zeljela bi ga pokloniti mojoj najboljoj prijateljici, njoj se takav nakit svidja! A i ona je crvenokosa ljepotica :D pa mislim da bi ga svakako trebala imati! ;)
mala86 -> RE: Stilski savjeti (25.6.2013 7:56:27)
IZVORNA PORUKA: Misty_mama
Ne mogu da nađem sliku, ali ovako po opisu, možda bijele cipele i torba, možda sa nekim zlatnim, umjerenim detaljem..[sm=smiley1.gif]
evo je ali vec je manje vise odluceno ide bijela obuca (eh jos se kontam hoce li biti neke salonkice ili sandale) i bijela torba naravno
interesuje me gdje u Sarajevu mogu naci replike prstena sultanije Hurem? Zeljela bi ga pokloniti mojoj najboljoj prijateljici, njoj se takav nakit svidja! A i ona je crvenokosa ljepotica :D pa mislim da bi ga svakako trebala imati! ;)
Molim Vas...stvarno mi je bitno! Ako znate gdje bi moglo biti...pisiteee
zlatarske radnei u sarajevskoj ulici Sarači ili radnje srebrnine na Čaršiji pisalo je o tome u Avazu
canim -> RE: Stilski savjeti (25.6.2013 9:56:53)
I ja sam vidjala po onim radnjicama na bascarsiji, prosetaj malo naci ces, sad je to trazeno tako da nije tesko naci.
D_K -> RE: Stilski savjeti (25.6.2013 10:01:34)
IZVORNA PORUKA: Silver
IZVORNA PORUKA: Silver
Drage moje,
Molim Vas...stvarno mi je bitno! Ako znate gdje bi moglo biti...pisiteee
Mislim da imaju to prstenje u Alti, onaj pult sa nakitom u prizemlju, ne znam tacno kako se zove, ali imaju divan nakit. Tamo sam kupila jednu ogrlicu u stilu Hurem i tada sam vidjela takvo veliko prstenje.
mala86 -> RE: Stilski savjeti (4.7.2013 22:54:47)
IZVORNA PORUKA: mala86
IZVORNA PORUKA: Misty_mama
evo je ali vec je manje vise odluceno ide bijela obuca (eh jos se kontam hoce li biti neke salonkice ili sandale) i bijela torba naravno
ja sam mislila da sam se spremila [sm=smiley36.gif] al danas udjem u azel sandale bez ali su mi predobre [sm=love.gif]
treba mi savjet uz ovu haljinu dali bi isle bez sandale visoke,imaju nesto naprijed i naravno bila bi bez torbica [sm=zmeden.gif]
canim -> RE: Stilski savjeti (5.7.2013 0:17:05)
Cini mi se da je kajis bijelo crven [sm=zmeden.gif] u tom slucaju ti ne ide nikako bez boja, ali ako ti se bas svidjaju, makni ovaj kais, kupi si te cipelice i kupi tanki kajis sa normalnom tokom a ne ovakvim kopcanjem i kupi pismo tasnu iste boje kao cipele i kajis i eto rjesila si problem
mala86 -> RE: Stilski savjeti (5.7.2013 7:46:50)
IZVORNA PORUKA: canim
Cini mi se da je kajis bijelo crven [sm=zmeden.gif] u tom slucaju ti ne ide nikako bez boja, ali ako ti se bas svidjaju, makni ovaj kais, kupi si te cipelice i kupi tanki kajis sa normalnom tokom a ne ovakvim kopcanjem i kupi pismo tasnu iste boje kao cipele i kajis i eto rjesila si problem
Imam tanki bez kais [sm=smiley1.gif] ode ih vidjet jos jednom [sm=smiley36.gif] hvala
ja volim pruge. na prvoj slici ne bih ovu jaknicu, druga mi je super a treca grozna
Medić* -> RE: Stilski savjeti (1.8.2013 9:24:47)
meni se ne svidjaju kobinacije, previse sareno. Volim kada je bar jedan odjevni predmet gore ili dole u jednoj boji, drugi moze biti u milion boja [sm=smiley36.gif]