RE: Stilski savjeti (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

koka i po -> RE: Stilski savjeti (21.7.2014 18:42:46)

[sm=smiley20.gif] znala sam[sm=smiley36.gif]
a za finalnu verziju cemo jos da razmislimo[sm=smiley36.gif]...mozda "bezglavu"[sm=smiley36.gif]

aidana -> RE: Stilski savjeti (2.9.2014 22:12:55)

Pozvana sam na svadbu za vikend i dvoumim se oko 2 kombinacije. Obukla bih ovako nesto https://www.google.ba/search?q=red+dress+black+tights&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=RR4GVMWJOMmZPb7DgLAC&ved=0CCsQ7Ak&biw=1366&bih=643#imgdii=_ , ali ne znam je li rano za crne grilonke...sta ako sunce ugrije? Inace sam taj outfit nosila za novu godinu [sm=smiley36.gif]

MicoTico -> RE: Stilski savjeti (2.9.2014 22:13:46)

IZVORNA PORUKA: aidana

Pozvana sam na svadbu za vikend i dvoumim se oko 2 kombinacije. Obukla bih ovako nesto https://www.google.ba/search?q=red+dress+black+tights&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=RR4GVMWJOMmZPb7DgLAC&ved=0CCsQ7Ak&biw=1366&bih=643#imgdii=_ , ali ne znam je li rano za crne grilonke...sta ako sunce ugrije? Inace sam taj outfit nosila za novu godinu [sm=smiley36.gif]

Meni je otvorilo jako puno slika.

teacher75 -> RE: Stilski savjeti (2.9.2014 22:15:51)

crvena haljina i crne grilonke

MicoTico -> RE: Stilski savjeti (2.9.2014 22:24:40)

IZVORNA PORUKA: teacher75

pa da, ali jako puno slika, koja sad od tih?

aidana -> RE: Stilski savjeti (2.9.2014 22:27:06)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

http://www.neofundi.com/profiles/blogs/red-dress-black-tights kao na zadnjoj slici

teacher75 -> RE: Stilski savjeti (2.9.2014 22:27:08)

svejedno,, valjda ima neku crvenu haljinu pa ne zna idu li sad grilonke crne uz nju[sm=smiley1.gif]

aidana -> RE: Stilski savjeti (2.9.2014 22:29:09)

svejedno,, valjda ima neku crvenu haljinu pa ne zna idu li sad grilonke crne uz nju[sm=smiley1.gif]

ma znam da idu [sm=smiley36.gif] nego ove druge zene imaju spremne ljetne haljine pa reko da ne odudaram sa zimskim outfitom [sm=smiley1.gif]

MicoTico -> RE: Stilski savjeti (2.9.2014 22:30:16)

Iskreno, nisam baš oduševljena. A šta fali običnim štramplama, onim najtanjim, u boji kože. Neće ti biti hladno, a nećeš ni izgledati "ko za zime".

aidana -> RE: Stilski savjeti (2.9.2014 22:33:10)

Iskreno, nisam baš oduševljena. A šta fali običnim štramplama, onim najtanjim, u boji kože. Neće ti biti hladno, a nećeš ni izgledati "ko za zime".

ma haljina je kraca a moje noge su daleko od savrsenog pa je nosim samo na tamne.

MicoTico -> RE: Stilski savjeti (2.9.2014 22:40:27)

ma haljina je kraca a moje noge su daleko od savrsenog pa je nosim samo na tamne.

A čije jesu? Ne računam ove retuširane fotke s neta[sm=smiley36.gif]

Kako hoćeš, ako je tebi OK i ako ćeš se ugodnije osjećati, onda go for.

Hannica -> RE: Stilski savjeti (2.9.2014 22:43:01)

http://www.pinterest.com/pin/122230577360036865/
Meni je ovo baš cool.

Hannica -> RE: Stilski savjeti (2.9.2014 22:43:58)

Tvoje mici.[sm=smiley36.gif]

aidana -> RE: Stilski savjeti (2.9.2014 22:46:16)

To bi sad dalje bila prica za neke teme o kompleksima [sm=smiley36.gif] al se svakako osjecam ugodnije sa crnim grilonkama, s tim sto sam ja neko ko sorceve oblaci iskljucivo kad je hladno na helanke ili debele strample....i imam kolekciju "zimskih sorceva" na koje mm samo prevrce ocima [sm=jezicek.gif]

canim -> RE: Stilski savjeti (2.9.2014 22:48:37)

Pa nista, obuci dugu haljinu i rijesi problem [sm=jezicek.gif] onda mozes i bosa ici [sm=smiley36.gif]

aidana -> RE: Stilski savjeti (2.9.2014 22:49:41)

IZVORNA PORUKA: Hannica

Meni je ovo baš cool.

i meni [sm=smiley20.gif]
mada ja kad sam pisala nisam mislila da li se to opcenito nekom svidja ili ne, vec da li ima smisla obuci dok oficijelno jos ljeto traje...o tome se radilo[sm=smiley1.gif]

canim -> RE: Stilski savjeti (2.9.2014 22:49:56)

Tvoje mici.[sm=smiley36.gif]

Eh cuj hannice a ti i micotico u istoj kategoriji [sm=smiley36.gif]

aidana -> RE: Stilski savjeti (2.9.2014 22:51:40)

IZVORNA PORUKA: canim

Pa nista, obuci dugu haljinu i rijesi problem [sm=jezicek.gif] onda mozes i bosa ici [sm=smiley36.gif]

bi rado...ali nemam svecane [sm=sad.gif]

canim -> RE: Stilski savjeti (2.9.2014 22:56:03)

Ma obuci sta ti se svidja, iako nemoras sad 100 dena obuci, nekih 40-60tak dena tek da zamaskiras to sto hoces da maskiras.

Hannica -> RE: Stilski savjeti (2.9.2014 22:57:24)

Meni je ovo baš cool.

i meni [sm=smiley20.gif]
mada ja kad sam pisala nisam mislila da li se to opcenito nekom svidja ili ne, vec da li ima smisla obuci dok oficijelno jos ljeto traje...o tome se radilo[sm=smiley1.gif]

Znam ja šta si ti pitala,nego ugledah ovu sliku dok sam razgladela i morala sam reči.
Da mi je ovakvu haljinu obukla bih se isto na svadbu u septembru,pa nek grije kol'ko hoće.[sm=smiley36.gif]

Hannica -> RE: Stilski savjeti (2.9.2014 23:02:04)

Kad malo bolje razmislim ...za ovu kombinaciju mi fali sve osim grilonki.[sm=smiley36.gif]

bebaa -> RE: Stilski savjeti (2.9.2014 23:06:50)

Kad malo bolje razmislim ...za ovu kombinaciju mi fali sve osim grilonki.[sm=smiley36.gif]

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

MicoTico -> RE: Stilski savjeti (2.9.2014 23:09:21)

Meni je ovo baš cool.

Da, ali sve u fullu, s jaknom, ali od aidane je malo drugačija haljina, više klasična i bez rukava.

saritaa -> RE: Stilski savjeti (3.9.2014 0:10:42)

ma obuci crne carape ali tanke...zamaskirat ces noge a neces izgledati kao da si pala sa marsa ako ugrije sunce [sm=smiley4.gif]

Galicia -> RE: Stilski savjeti (3.9.2014 11:55:34)

Perfektna kombinacija. Nije vise ljeto, svakako je septembar, tako da ne moras glumiti dvorsku ludu u sandalicama. [sm=bravo.gif]
I ne, ni slucajno obicne strample da obuces.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>