Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sakupljanje bodova - Kinder cokolada 17.5.2010 18:45:18
Anoniman
P.P. 541 za promociju "Kinder tim" 71000 Sarajevo
ovo je adresa na koju se salje za BiH, a za ostale ima na oficijelnoj stranici pa kad otvori pocetnu stranicu izaberete zemlju za koju vas interesuju podaci, ima Srbija, Hrvatska, BiH, cini mi se i Makedonija i jos jedna ne znam koja
mi smo poslali jutros za ruksak i za kacket pa ako bude bude, ako ne bude ne bude...
< Poruku je uredio Bambi09 -- 17.5.2010 18:46:48 >
RE: Sakupljanje bodova - Kinder cokolada 24.5.2010 20:33:20
Anoniman
mi smo poslali za ruksak i za kacket... ali tek posto smo poslali vidjeli smo na stranici da je potrebno poslati i broj telefona... eh ako upali brez telefonejsna upali, ako ne upali... bi-ga-je...