Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Sakupljanje bodova - Kinder cokolada 19.10.2010 15:32:03
jelky
sorry mama alma RR , mislila sam da ste svi sve dobili a da su ostali ružni postovi..
Ja sam u HR , info tel je maknut s one glavne stranice o nagradnoj igri a koliko vidim cini se da je maknuta i ta web stranica.. čitajući vaš forum gdje se pisalo da se neki nisu našli u bazi podataka u strahu sam ja odmah zvala taj info (neznam uopće kako je išao ali sad vise ne postoji) i pitala tetu da provjeri jesam li na popisu. Rečeno mi je da jesam..
međutim dobila sam samo loptu , taj tel je bio isključen a ja naravno van sebe manično tražim krivca. Našla sam da je distributer/zastupnik za Kinder FERRERO d.o.o.
uredno napišem mail - receptionhrv@ferrero.com i ode moj mail u spam, dobijem obavjest da nije poruka primljena.
zvala sam onda na ovaj broj +385 (1) 23 55 000 telefon . To je od Ferrera u Hrvatskoj, i tražila da me spoje odgovornoj osobi za Kinder Tim nagradnu igru. Sad me ljubazna teta nije našla u bazi ali me je zapisala , ja sam joj rekla sta sam dobila a sta još čekam i rekla mi je da će poslat , da su imali problem s dobavljačem torbi.
nakon par dana je došla kapa a nakon tjedna i torba...
dugo je trajalo al je ipak došlo...
žao mi je što Vama još ništa nije stiglo.. pokušala sam naći preko neta zastupnike za kinder i ferrero u Bih i u Srbiji ali nisam imala sreće jedino sam našla potvrdu o tome što pričaš.Čini se da i u Srbiji imaju problem s ovom nagradnom igrom.
RE: Sakupljanje bodova - Kinder cokolada 20.10.2010 9:32:55
Amrino
Ni mi nismo dobili nas ruksak....A poslali daaaaavno (i to i vise bodova nego sto je trebalo- za svaki slucaj)...Nismo cak dobili ni SMS. Stvarno sramota... I ona prica...3x vise nego sto su ocekivali...mislim ...pa onda im je i prihod porastao za isto toliko...
RE: Sakupljanje bodova - Kinder cokolada 20.10.2010 11:15:33
Nejrica
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Jelky ja ni dan danas nisam dobila nagradu i imam pravo da ih pljujem, molim te daj mi broj na koji ih ti dobiješ, ja sam pokušavala na onaj 051, ali stalno izbacuje, onda kada svi učesnici nagradne igre budu dobili svoje zagarantovane nagrade, svi ružni postovi će biti izbrisani.
Do tada, tu su pa, možda se neko iz Kinder tima ovdje nađe, pročita i shvati koliko je naroda ostalo bez nagrada.
Sramotno
Ovo definitivno potpisujem...s obzirom da vecina nije dobila,zasto bi brisali postove! Sramota...i mi smo poslali u junu,ali ni traga ni glasa od poklona,ali upravo sto sam smatrala da su oni ozbiljna firma,mislila sam da igra nije prevara...izgleda da sam se ja prevarila!!!
RE: Sakupljanje bodova - Kinder cokolada 20.11.2010 17:16:36
Hannan
Ja sam nekad 4-5 prije isteka igre poslala na zaovino ime za njenog malog,i kad su meni donijeli paket pitala sam jel ima i za njih jer je kuca do kuce, nije bilo, bilaa sam ubijedjena da nece dobiti....sinic ih zvali da danas dodju i preuzmu nagradu
RE: Sakupljanje bodova - Kinder cokolada 22.11.2010 11:54:33
Malenaoduvijek
ja sam i odustala od ruksaka kad juce popodne covjek donio ruksak na vrata, a imao je ogroman spisak u rukama znaci jos puno ce biti nagrada isporuceno. ruksak je bas lijep
RE: Sakupljanje bodova - Kinder cokolada 29.11.2010 8:27:13
M kao Mama
Bože dragi, jučer mi zvoni mobitel javim se kad muški glas kaže Vi ste igrali nagradnu igru kinder, možete doći po svoj ruksak u Haliloviće u skladište firme In Time.
Sinoć mi bilo usput išla, ali ih nisam našla, danas će muž otići pa će pokušati po danu da ih pronađe.
Helem eto ja sam u Novom Gradu pozvani smod a dođemo,
RE: Sakupljanje bodova - Kinder cokolada 30.11.2010 9:53:35
M kao Mama
Mi dobili ruksak, konačno, muž jučer obigrao Haliloviće i jedva pronašao skladište, ali eto ruksak smo dobili i odmah ga poklonili mom bratu, njemu treba, a Lajla je kako sam već ranije pisala nedavno dobila od mojekolegice identičan.