Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sakupljanje bodova - Kinder cokolada 3.10.2010 15:18:10
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Nismo, a niti ćemo,
HVALA KINDEAR TIMU ŠTO SU NAM OTVORILI OČI,
a za prokockano povjerenje nema popravnog
Potpisujem. Nije bit u ruksaku ili nekom drugom poklonu vec u njihovoj ozbiljnosti i profesionalnosti. Koliko samo ima nas kojima duguju poklone. Nego nas fino navukli ispocetka slali da ih raja ne provali a kasnije nista. Zato od sad vise nikakvu nagradnu igru ne igram
RE: Sakupljanje bodova - Kinder cokolada 5.10.2010 9:00:23
DM
IZVORNA PORUKA: tajra
Hvala Kinder timu sto nista nismo dobili...
Isto-nije meni ni žao toliko koliko mi je žao djeteta-svima je pričao kako će dobiti ruksak....i na kraju mi kaže-jelde mama to su oni nas samo prevarili!
RE: Sakupljanje bodova - Kinder cokolada 5.10.2010 9:08:33
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: doublemum
IZVORNA PORUKA: tajra
Hvala Kinder timu sto nista nismo dobili...
Isto-nije meni ni žao toliko koliko mi je žao djeteta-svima je pričao kako će dobiti ruksak....i na kraju mi kaže-jelde mama to su oni nas samo prevarili!
ni mi elem nedavno mi kolegica kaže dobit ćeš sigurno imaju spiska pa idu po spisku malo se čeka... ja ne nazvah da vidim imali nas na spisku... ma nisma uopšte htejla da idem sa ovim takmičenjem al vas vidjeh pa se naložih...znala sam ja nisma ni trebala... a neki dan sam vidjela ruksak u šetnji gradom...stavrno je lijep
RE: Sakupljanje bodova - Kinder cokolada 5.10.2010 11:18:30
Emmy
Mi poslali dvije koverte, obje za ruskake, niti sms-a niti poziva, ma nista. Kinder prevara, sta drugo.....Treba direktno kontaktirati Ferrero i obavijestiti ih kako ih kindertim BiH lijepo zastupa!!!!!
Ja im ništa ne vjerujem, jer prvo je bilo da će svi koji su poslali koverte dobiti SMS , odnosno obavijet, to je izostalo, pa je onda rečeno do 30, a sigurno početkom mjeseca septrembra blokiran je telefon za info. kako mame ne bi dosađivale i pitale za ono što ih sljeduje, pa je evo sada sve prolongirano i iza 30. 09.
Vrlo, vrlo neprofesionalno, pa usudit ću se kazatii bezobrazno za jednu tako ozbiljnu marku, odnosno brend kao što je Kinder.
Totalno sam ražočarana, mi koristimo Kinder proizvode, ali ne baš striktno, nisu tako ni jeftini, a za 35 bodova koliko je rebalo za ruksak, mogla sam kupiti pumin, adidasov ili neki drugi brend.
RE: Sakupljanje bodova - Kinder cokolada 19.10.2010 9:59:12
jelky
ehejjjj i mi dobili i loptu i rusaki kapu a bome sam ih zivkala i zivkala svakih 7 dana.. odma po završetku nagradne igre sam zvala i rekli su mi da sam n a popisu. onda sam fino čekala krajni rok 30.09 za isporuku pa sam ih jopet zvala. u međuvremenu smo dobili loptu.Ionda mi je teta rekla da su morali čekati dobavljača da im dostavi torbe i da nas nisu zaboravili... i evo došlo je sve....
Kinder je zakon!!!
p.s. a zašto ne obrišete te ružne posteve u kojima piše da niste dobili
i jeste li na kraju ipak dobili ?
nije fer da pljujete po svakoj nagradnoj igri u kojoj kasni isporuka.. zato sam ih i ja zvala više puta jer nije fer da netko potroši toliko para na proizvode pa da na kraju ne dobije dar koji je zaslužio. ja nisam odustala od toga i evo sve sam dobila... a ovako kad čitam posteve kinder ispada kao neki prevaran a nije i uredno su se ispričali za kašnjenje. valjda ste i sami svjesni koliki je velik bio odziv ljudi čim se nešto djeli i sama organizacija podjele poklona..
RE: Sakupljanje bodova - Kinder cokolada 19.10.2010 10:03:30
M kao Mama
Jelky ja ni dan danas nisam dobila nagradu i imam pravo da ih pljujem, molim te daj mi broj na koji ih ti dobiješ, ja sam pokušavala na onaj 051, ali stalno izbacuje, onda kada svi učesnici nagradne igre budu dobili svoje zagarantovane nagrade, svi ružni postovi će biti izbrisani.
Do tada, tu su pa, možda se neko iz Kinder tima ovdje nađe, pročita i shvati koliko je naroda ostalo bez nagrada.