Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sakupljanje bodova - Kinder cokolada 8.5.2010 14:31:31
milenad
Jeste li culi za novu igru? Vidjela sam reklamu na tv. Sakupljaju se bar kodovi sa Kinder proizvoda u zamjenu za kackete, ruksake i nogometne lopte. Nesto slicno kao sa Pampers medama. Sakupis odredjen br. bodova i posaljes u zamjenu za nagradu. 15 bodova kacket, 35 ruksak i 45 lopta
RE: Sakupljanje bodova - Kinder cokolada 8.5.2010 22:51:08
neki
Pa ovo je bas zabavno,mi uvijek i djeci,a i sebi kupujemo kinder cokoladice,od milchsnitte,kinderpingui,bueno,maxi king itd. itd.Sad u kuci sigurno imamo oko 16 bodova,ako je velika kinder cokolada 4 boda Hvala vam na info,odoh pogledati na ovoj stranici sto je mama Alma dala,bas da vidim sta,gdje i kako
RE: Sakupljanje bodova - Kinder cokolada 9.5.2010 0:48:24
Hanady RR
e super ...ruksak mi je baš zanimljiv... elem ja 23 poena u kući imam...samo dok pojedemo.
RE: Sakupljanje bodova - Kinder cokolada 9.5.2010 22:05:43
DM
Ja još ne kontam user posted image user posted image user posted image Kakvi stari kodovi????????????? Pa na onom mjestu gdje pišu bodovi za proizvode(u onom posebnom prozoru koji otvoriš) pored pišu kodovi( vjerovatno su to novi, odn sigurno ) Jesi li skontala?
< Poruku je uredio doublemum -- 9.5.2010 22:06:00 >