chuci -> RE: Postepeni prirodni prestanak dojenja (18.3.2011 10:12:46)
|
moja baš postepeno sama prestaje da doji. kad je u januaru prestala da doji tokom noći svelo se to na jedno dojenje prije spavanja, i obe bi podojila. i to jedno dojenje je sama smanjivala, ja sam joj davala dok je tražila. onda je počela na preskok dan doji dan ne doji, što je meni super odgovaralo, da se mlijeko postepeno smanji. prvi dan kad je preskočila, napunile se dojke, otežale, drugi dan dojila, kad je opet sutradan preskočila nisu bile toliko napunjene. helem ja sam joj davala možda zadnjih 10tak dana tako dan dojila dan nije. onda je dva dana preskočila, pa treći dojila. bili kod mm roditelja i svekrva pita doji li još, ma reko dan doji dan ne doji, evo i dva preskočila. kaže svekrva ma ne smije onda dojiti pokvareno mlijeko, starinska priča fazoni, ma reko smije, čitala sam ja, to se prerađuje i tako. samo mi treba da mi i lejla ka potvrdi da joj smijem dati da doji ako koji dan preskoči. ako više ne bude tražila ja neću ni davati, ali ako zatraži da joj malo dam da joj dojenje ne završi u suzama kako je počelo (samo sam ja plakala [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). hvala
|
|
|
|