RE: Dr. Balić - Tuzla (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

pepika -> RE: Dr. Balić - Tuzla (24.2.2012 11:15:32)

Ej drage moje imam zakazanu histeroskopiju i hsg kod dr. Balic za 10-tak dana. Uradila sam briseve,svi su ok i papa test sam radila u maju prosle god. koji je takodje bio uredan. Sad kad me sestra njihova zvala da mi zakaze termin ja je pitam jel trebam jos koje nalaze vadit. Kaze ne trebate samo je bitno da su brise vi uredni. Jel koja radila ovo kod nji sto ja trebam i da li ste vi koje nalaze trebale vaditi jos,kakvo vam je iskustvo[sm=smiley1.gif]

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (24.2.2012 11:15:57)

Pepika ,jesi li se cula s nekim iz ordinacije, sta kazu?

p.s. taman kad sam objavila post, vidim da si par sekundi prije vec napisala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

pepika -> RE: Dr. Balić - Tuzla (24.2.2012 11:17:44)

Evo bas sam napisala[sm=smiley1.gif] jesi ti ista od ovog radila kod njih? pusa

schazika -> RE: Dr. Balić - Tuzla (24.2.2012 11:26:11)

pepika,

Ja sam radila histeroskopiju prošle godine u maju kod njih. Ništa ti to nije. Spavaš 15 min i ništa te ne boli. Ništa ni ne osjetiš. Malo krvariš poslij (1 dan) , piješ antibiotike i to je to. Ja sam čak drugi dan išla u šoping :) Ali cijelu tu sedmicu me malo slabost hvatala u nogama.
Pozdrav

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (24.2.2012 11:48:30)

Nisam ja imala nikakve zahvate, ali vjerujem da ce sve biti ok jer su jako dobri doktori doktori [sm=bravo.gif]
Nekako mi ulijevaju povjerenje [sm=smiley1.gif]

patrizia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (26.2.2012 19:01:26)

pozz cure

kako su prosl transferi i koliko vas je bilo sad u februaru.Vidim samo da je bila sanjalica.Mene zanima koliko Balići vrate oplođenih ćelija,jel ide po dogovor ili ima bas određeno?Kada su bete,tako se radujem :))

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (28.2.2012 10:57:18)

Transferi su bili 21. Ne znam koliko nas je bilo tacno, ko kad sam uvijek prva bila na kontrolama i odem dok ostale dodju..
Patrizia uvijek se dogovara oko broja embrija, oni predlazu, ali pacijenti na kraju odluce. Ja cu betu raditi u ponedjeljak, to ce biti 13dpt

patrizia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (28.2.2012 17:46:31)

sanjalice ,mila sretno i nadam se jednoj visokoj beti .Jesi li sta zarzavala??

mina minka -> RE: Dr. Balić - Tuzla (28.2.2012 18:32:01)

sanjalice sretno[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (28.2.2012 19:05:53)

Nismo imali za zamrzavanje [sm=smiley13.gif]
Hvala na lijepim zeljama ~~~~~~~~~~~~~~~~

AAvalon -> RE: Dr. Balić - Tuzla (29.2.2012 12:07:40)

sretno sanjalice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

dahlia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (1.3.2012 7:51:38)

Cao,cure.Ja sam nova na forumu pa me interesuju neke stvari.Ja imam isti problem,ali imam autoimunu bolest stitne zlijezde,tj. Anti Tg mi je 3oo,a treba biti 4.Da li ima neka sa istim problemom da se lijeci kod dr Balic a da joj je pomogla?Ja sam bila jednom kod nje i stvarno je super dr,ali kad sam saznala za ovaj problem sa stitnom,onda sam otisla kod dr Hajder jer joj je muz endokrinolog,ali nisam nesto posebno odusevljena pristupom,a pogotovu ne cifrom koju su mi uzeli kad sam prvi put dosla za nekakve briseve,ultrazvuk,pregled i savjete.Sve su to uracunali u cijenu.Odlucila sam da ponovo krenem kod Balicke,ali ne znam imaju li uspjeha sa ovakvim problemima. Pozz

dahlia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (1.3.2012 7:59:39)

Ja sam radila antikardiolipinska antitjela ,ima u Sa,kosta 80 KM.Momak koji tu radi kaze da gotovo sve nalaze rade.Imaju ordinaciju na Ilidzi i u Sarajevu.Ja sam isla na Ilidzu,jer mi je bilo lakse naci.Broj telefona je 033628302.Pozz

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.3.2012 11:45:00)

Hvala Bogu dragom, jutros sam ugledala svoj [sm=rozacrtici.gif]
[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Puno srece ostalim trudilicama, navijam za vas sve [sm=bravo.gif]

palma -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.3.2012 11:50:52)

Čestitam od srca, to baš ulijeva nadu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

pepika -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.3.2012 11:59:15)

sanjaliceee[sm=smiley1.gif] cestitam mila,bas mi je drago. Najljepsi 9 mjeseci od srca ti zelim. Mene su sad zvali iz ordinacije da potvrdim za termin u ponedjeljak. Idem na taj zahvat. Kaze sestra ne smijem nista jesti ni piti prije na 8 sati,a navece da popijem tabletu Dukolaks. Kad to zavrsim aBd i ja cu na inseminaciju[sm=smiley1.gif] Pozz za sve,Palma dokle si ti stigla?

palma -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.3.2012 12:05:51)

Pepika, ja se pripremam za ivf u aprilu, to mi je prvi put, isto kod Balića.

pepika -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.3.2012 12:08:15)

Sretno draga[sm=smiley1.gif] Mozda cemo zajedno, ja na iui, i ti si iz Zenice kolko sam skontala. jesi ti radila sta od zahvata kod njih? ja u pon. idem na histeroskopiju i hsg.

palma -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.3.2012 12:19:39)

Nisam ništa kod njih radila, ja sam to sve prije radila u Zenici, a ništa se ne brini histeroskopija ništa nije strašna, ja nisam imala nikakvih ni bolova poslije, sasvim malo krvarenje i odmah na noge... a oni su stručnjaci tako da ne brineš...

pepika -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.3.2012 12:21:10)

Ma ne brinem al volim cuti i drugo misljenje[sm=smiley1.gif] Nadam se da ce proci sve ok i da cemo i mi ubrzo docekati svoje[sm=duda.gif]

AAvalon -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.3.2012 14:27:15)

sanjalice moja mila, da samo znas koliko si me obradovala [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

sretno, zelim ti najljepsih 9 mjeseci, da ti trudnoca bude potpuno uredna, ono bas skolska, i da nas obradujes zdravom bebicom aBd

patrizia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.3.2012 18:16:39)

sanjalice mila ,10000000 hura za uspjeh[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif].D uzivas svaki dan u svojoj trudnoći,želim ti od srca

mina minka -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.3.2012 19:45:12)

sanjalice cestitam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.3.2012 20:12:06)

Hvala drage moje, i ja vama zelim sto prije da da zabebite [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Sve cemo mi jedna po jedna napustiti ovu temu, i preseliti se na [sm=duda.gif] teme [sm=smiley36.gif]

AMELIC -> RE: Dr. Balić - Tuzla (5.3.2012 11:21:22)

Sanjalice tek sad vidjeh divnu vijest...čestitam mila od srca[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Nadam se da će današnja beta biti trocifrena[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>