RE: Dr. Balić - Tuzla (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

patrizia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.2.2012 20:30:05)

palma imas PP

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (13.2.2012 22:45:51)

Evo mali update sa folikulometrije, upravo sam se vratila kuci..folikulice nam rastu kako treba [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] izmedju 13 i 16mm su otprilike..
Za vikend punkcija, ne znam jos tacno dan [sm=smiley1.gif]
Ima li jos bockalica iz moje grupe, ja ne znam ni jednu februarku[sm=zmeden.gif]
Kako mi je dalek put do Tuzle, ja imam prvi termin i uvijek odem dok ostale dodju [sm=smiley13.gif]

patrizia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.2.2012 7:20:31)

sanjalica [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image],jesu li rekli koliko ima folikulica.....I ja sam jucer dobila protoklol a april aBd...

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.2.2012 12:37:38)

Imam na jednom 3 vodece a na drugom 4, i dosta manjih na oba..zadovoljni su situacijom. Meni su prosli put malo kasnile sa razvojem, pa sam punkciju imala 2-3 dana poslije predvidjenog termina i imala sam 7js tako da se nadam da ce ih sad biti i vise [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
patrizia je li ti ova prva VTO? Sretno!

choirgirl -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.2.2012 13:46:02)

Cure samo da vam svima zazelim puno srece u postupku!

SRETNOOOOOOOo!

patrizia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.2.2012 20:14:27)

da sanjalice ,aBd prvi i posljednji [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image],imala sam 7 neuspješnih IUI,pa reko sto je dosta dosta je ...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Tebi sretnoi super za tolike folikule [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.2.2012 20:45:56)

Naravno da ce biti posljednji [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] samo pozitivno i hrabro [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

nella28 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.2.2012 21:17:46)

sanjalice jel radis punkciju bez anestezije čula sam da je bolno ja bi se strpila ,strah me anestezije?ja sam počela sa vadjenjem nalaza hormona i ostalo pa onda kod balića kad budu nalazi gotvi[sm=smiley1.gif]

Cenzura83 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (15.2.2012 10:28:26)

Hej curke, da li je dr. Balić do sada radila laparoskopiju i koliko je koštalo to kod nje? Meni je predlaže, s cijenom od cca 2000 KM, ali to počinju raditi tek od marta u Centru za srce i da li je neko to radio na ukc Tuzla? Kakvi su uvjeti? Ili da idem privatno kod nje?

patrizia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (15.2.2012 14:38:10)

pozz Cenzura

Ja sma lično pitala kod Balića za laparoskopiju i oni je ne rade u ordinaciji,nego predlože,pa mislim da ides kod svog doktora po uputnicu i radiš to u bolnici,jer ipak ostaneš 2-3 dana u bolnici.Oni rade histeroskopiju,....
Pošalji BENU pp jer je ona to prije par mjeseci radila,pa ti sve moze objasniti

Cenzura83 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (15.2.2012 15:15:14)

Ovo je novina kod njih patri, ja sinoć bila kod dr. balić i počinju radit od marta, ali u centru za srce. i ona baš govori kako je sva happy zbog toga. i rekla mi je da je inače slala pacijente u b luku, a sad bi radila ona sa kolegom iz slovenije.

palma -> RE: Dr. Balić - Tuzla (15.2.2012 18:12:57)

Ja se pripremam za ivf u aprilu, a inače imam problem sa tsh, ali pijem letrox i prošli put kod doktora kad sam išla bio 4, juče ponovim kad šok 11,900, nazovem doktoricu za štitnu ona kaže skočio mi zbog mikrogynona i moramo povečati dozu, ali da se on ne može mnogo popraviti do aprila, ona predlaže da sačekam slijedeći termin, doktoru pošaljem mail i kažem situaciju on kaže može se ići u postupak kao i drugim ženama su radili sa povišenim tsh, sada sam u velikoj dilemi, molim vas ako neko ima slično iskustvo da mi javi, mnoge sam nalaze pripremila ali sada se dvoumim...

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (15.2.2012 23:08:47)

IZVORNA PORUKA: nella28

sanjalice jel radis punkciju bez anestezije čula sam da je bolno ja bi se strpila ,strah me anestezije?ja sam počela sa vadjenjem nalaza hormona i ostalo pa onda kod balića kad budu nalazi gotvi[sm=smiley1.gif]

Sa anestezijom, 2 puta sam imala bez anestezije kod Mehmedbasica i nikada vise!!! Prosli put sam kod Balica imala sa anestezijom i uopce nije strasno bilo. A evo sad mi je u subotu punkcija i opet se bojim anestezije, tako da je to valjda normalno da se bojis... A kad sam se probudila tek, prvo sto sam rekla je kako sam se dzaba prepala i da bih odmah opet ako treba...

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (15.2.2012 23:15:18)

Treba li ikome menopur i decapeptyl? Meni su ostala 4 decapeptyla i 10 menopura, ostavila sam ih u ordinaciji, pa ako nekom treba neka mi se javi, dala bih ih jeftino, jer sam ih i ja dosta jeftinije platila u HR (kod nas su skuplji) a mozete ih preuzeti u ordinaciji.
Decapeptyl je cijelo vrijeme bio u frizideru, a transportovan je sa ledenim patronama iz zamrzivaca.

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (17.2.2012 14:30:36)

Sutra ujutru punkcijaaa [sm=smiley26.gif][sm=smiley29.gif]

palma -> RE: Dr. Balić - Tuzla (17.2.2012 14:42:22)

Srettno i želim ti od srca da uspiješ i ja se pripremam za april, koliko vas je sad u postupku??

AMELIC -> RE: Dr. Balić - Tuzla (17.2.2012 17:40:14)

Sanjalice sretno sutra, da sve prodje u najboljem redu s puno JS[sm=bravo.gif]

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (18.2.2012 15:06:26)

5 JS imamo [sm=bravo.gif]
Nije puno, ali nadam se dovoljno [sm=smiley36.gif]
Sretno ostalim trudilicama!!!

nella28 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (18.2.2012 15:28:35)

Sretno sanjalice ja odgadjam vto do daljnenjeg jer mi firma trenutno ne može uplatiti sredstva nazalost [sm=smiley19.gif]

patrizia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (18.2.2012 16:49:59)

sanjalica sretno i da transfer urodil plodom[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (18.2.2012 17:21:35)

Hvala na lijepim zeljama [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: nella28

Sretno sanjalice ja odgadjam vto do daljnenjeg jer mi firma trenutno ne može uplatiti sredstva nazalost [sm=smiley19.gif]

Joj, nella28 znam kako ti je, i ja sam skoro godinu dana pravila pauzu...uzas je bio ispocetka, ali onda se navkines..ma za cas proleti [sm=smiley1.gif] a i naviknes se tako, pa ja sam jedva termin skontala, nisam se mogla nikako ukopiti u raspored [sm=smiley36.gif]

palma -> RE: Dr. Balić - Tuzla (18.2.2012 17:24:30)

Sretno sanjalice....

patrizia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.2.2012 11:10:23)

drage moje suborke,jesu li bili transferi?

Palma jel sve ok?Sta kaze dr za TSH?
Želim vam sretno od sveg srca

palma -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.2.2012 12:12:04)

Patrizia,doktor kaže može se ići u postupak, a ja čitam mnogim su ženama odgađali i zbog mnogo manjeg tsh, ali ja vadim sve nalaze pripremam, a tsh kontolišem za 15 dana pa ću vidjeti..

Sretno onima koje su u postupku.

pepika -> RE: Dr. Balić - Tuzla (22.2.2012 10:48:06)

Prije dva dana sam im faksirala svoj bris da vidi doktorica jel ok i da se dogovorimo za dalje i dva dana sam ih zvala,oba puta su mi rekli javit al niko nista ne javlja[sm=smiley13.gif] Meni je danas 4dc,a rekli kad bude prvi da se javim da se dogovorimo za hsg i histeroskopiju.Opet cu danas ih zvat,ne znam ako me ne mogu primiti onda nek mi jave da znam.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>