RE: Dr. Balić - Tuzla (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

patrizia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.3.2012 12:39:01)

sanjalice mila,kako si ,kada ces na kontrolu?.U martu nema postupaka,a ja se spremam aBd u aprilu.Stimulacija kreče 09.04.pa lagano aBd tvojim stopama.:))

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.3.2012 13:28:09)

Ja sam super [sm=bravo.gif]
Na dan kada sam trebala dobiti, malo sam prokrvarila, ali to je bilo samo to jutro hvala Bogu, mirovala, primila 2 Progesteron Depo-a na tri dana razmaka i sve proslo [sm=smiley32.gif]. A bas sam se bila prepala...
U srijedu mi je prvi uzv. Od simptoma mi je samo izrazeno jako cesto mokrenje, jucer 11 puta [sm=jezicek.gif] i jako brzo se umorim od obicnih dnevnih aktivnosti. Par puta mi se i zamantalo.
Sretno patrizia [sm=bravo.gif]

Mia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.3.2012 16:46:28)

sanjalice, sretno na prvom UZV i molim te smanji svakodnevne aktivnosti koje ti izazivaju umor! Pred tobom je, ako Bog da, 9 najlepsih mjeseci i samo misli na to kako sec sebi olaksati i ugoditi ... krpe i serpe ce te cekati i nakon toga [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.3.2012 17:39:49)

Ma sve je na minimumu, mama mi odrzava domacinstvo [sm=jezicek.gif], ali umorim se cini mi se cim ustanem [sm=jezicek.gif]

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (15.3.2012 12:04:45)

Bila sam na uzv jucer, vidi se 1 gestacijska i zumanjcana vrecica, [sm=duda.gif] se jos uvijek ne vidi.
[sm=bravo.gif]

Amelaa RR -> RE: Dr. Balić - Tuzla (16.3.2012 13:04:11)

Mi jucer bili na pregledu i konsultacijama....ja odusevljena s profesionalnoscu doktorice.. Moram uraditi hormone od 2 do 5 dana ciklusa, pa onda 13 dan via Tuzla da uradimo HSG...i onda ako Bog da da bude sve ok, radimo inseminaciju nekad maj-juni...

Lulu_08 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (16.3.2012 13:14:45)

sanjalica_m bravo za uzv, aBd sljedeci da bude sa bebicom i otkucajima srca!

Amelaa RR super, bas mi je drago, doktorica je divna svakako i kao profesionalac i kao covjek. Sretno da aBd bude od prve uspjesno!

snowrose -> RE: Dr. Balić - Tuzla (16.3.2012 14:26:43)

Iskrene čestitke novim budućim mamama.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ja sam dvije godine bila kod dr Balića i oduševljena sam humanošću i profesionalnošću čitavog tima :
od divne doktorice i doktora do sestara koje su extra i svojim pristupom olakšavaju činjenicu gdje si i zbog čega si došla.
Na samom ulazu njih dvije dočekuju pacijente s osmijehom za koji znam da nije tek tako tu zbog posla,tad dio teškog bremena koji nosim s mene ko da ode [sm=smiley1.gif],a tek doktorica,mislim da sam sve rekla.

Ne sudite po prvom dojmu jer će vam biti nezgodno kad shvatite koliko ste bile u krivu.
Vjerujte mi na riječ ,često će vam trebati i često ćete s njima kontaktirati.

Čuvam vam svima fige i NA PRAVOM ste mjestu.

pepika -> RE: Dr. Balić - Tuzla (16.3.2012 14:36:55)

Ja sam prije 10 dana kod njih radila transvaginalnu laparoskopiju,trajalo je 45 min i sve je hB super proslo. Sestre su bile uz mene i kad sam se budila i poslije dok sam lezala. Doktorica je prefina i pravi profesionalac. Sve pohvale za dr.Balic i bas ulijevaju nadu,to meni puno znaci[sm=smiley1.gif] Jedva cekam na kontrolu i da se dogovorimo sta dalje[sm=bravo.gif]

Cenzura83 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (16.3.2012 15:34:39)

Pepika,
kakva je to transvaginalna laparoskopija? Meni je dr. balić predložila laparoskopiju, samo ne znam kakvu? Radila bi je u Centru za srce. Koliko je koštala ta tvoja operacija?
Hvala vam na odgovorima.

Mia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (18.3.2012 21:21:00)

sanjalice bas mi je drago da je super prosao prvi UZV [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] Slijedeci se ako Bog da biti jos "konkretniji"[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image]
Tako mi je dgaro da vecina forumasica ima dobro iskustvo sa dr. Balic jer nam to svima uljeva povrenje i nadu da cemo ostvariti nase najvece zelje[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image]

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (18.3.2012 23:58:15)

Kako da ne, njihove su brojke zaista znacajne. U februaru nas je 7 [sm=nosecka.gif]
Balicima sve pohvale [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.3.2012 16:20:38)

Danas sam imala kontrolu, [sm=duda.gif] srce kuca, a duga je 5mm [sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif]

smarija -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.3.2012 16:40:21)

svaka cast,iskrene cestitke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

patrizia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.3.2012 18:31:08)

sanjalice ma bravo za malu slatku [sm=duda.gif]

pepika -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.3.2012 19:58:08)

IZVORNA PORUKA: sanjalica_m

Danas sam imala kontrolu, [sm=duda.gif] srce kuca, a duga je 5mm [sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif]

kako je lijepo cuti ovakve vijesti,sanjalice[sm=bravo.gif] uzivaj draga,pusa

Lulu_08 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.3.2012 20:02:05)

IZVORNA PORUKA: sanjalica_m

Bravo i cestitam od srca mila, uzivaj i da aBd prodje bas sve superiska!

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.3.2012 20:26:18)

Hvala vam drage moje i od srca vam zelim da i vi sto prije uspijete [sm=bravo.gif]

Amelaa RR -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.3.2012 20:53:56)

Sanjalice cuvaj se i uzivaj..ja u aprilu idem radit Hsg pa ako sve ako Bog da bude ok,inseminaciju radimo maj/juni..

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.3.2012 21:09:02)

Sretno Amela, vjerujem da ce sve biti ok. Balici su zaista vrhunski lijecnici, sve ce to biti dobro [sm=smiley20.gif]

palma -> RE: Dr. Balić - Tuzla (22.3.2012 18:16:36)

Kod mene je sve spremno, nalaze poslala, sve je ok u ponedjeljak počinjem sa bocama, prvi ivf nadam se dobitni....samo da mi je uspjeti da se opustim ja sam već užasno napeta, šta će biti do kraja[sm=smiley13.gif]

pepika -> RE: Dr. Balić - Tuzla (22.3.2012 21:05:57)

palma draga [sm=bravo.gif] zelim ti svu srecu i da budes uskoro [sm=nosecka.gif]

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (23.3.2012 10:05:51)

Palma, sretno draga, opusti se koliko god mozes. Znas da je to najbolje sto mozes trenutno uciniti za svoju [sm=duda.gif]
Poslije mentsruacije pocni jesti cveklu i ananas za deblji endometrij, ja sam jela puno i stvarno mi je bio odlican endometrij. Javljaj nam redovno kako napredujes [sm=smiley1.gif]
Hoces li se sama bockati?

palma -> RE: Dr. Balić - Tuzla (25.3.2012 22:08:35)

Sutra počinjem sa bocama, prvi put i to sama pa mi držite fige[sm=smiley1.gif]...Sanjalice_m znači ananas poslije menzesa ne prije?

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (25.3.2012 23:45:22)

Nemas potrebe prije kad je menzes proces "guljenja" endometrija, a i dok prodju te 2 sedmice do oplodnje ananas bi ti na usi izisao kad bi krenula odmah [sm=jezicek.gif]
Meni su i ananas i cvekla tako dosadili da ih od transfera do sada nisam ni okusila [sm=zaspan.gif][sm=smiley29.gif]
Sretno!!! I sjeti se kad budes bockala, okre i glavu i sti brze zabij iglu, neces ni osjetiti! Navijamo za tebe [sm=bravo.gif] , javi kako je proslo prvo bockanje [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>