|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
31.5.2011 20:58:31   
ena0002
Sara sretno...da se male bebice zakace za mamicu user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 1001
1.6.2011 7:50:28   
Sara h
Ena002, @malena@,   hvala. Ako Bog da da bude sve kako treba.
Juce kad smo se vracali kuci, muz rece da je iznad nas kruzila roda (ja nisam vidjela, lezala iza), to bi trebao  biti dobar znak.
@malena@ user posted image odlicano. Ja sam se nadala da ce  i kod mene biti vise, pa da prepolovim kao i ti. Voljela sam da smo mogli cekati stadij blastociste, ali sta je tu je.  Lutrija je i jedno i drugo i trece, prema tome nadajmo se da sve bude ok. Za dobar rezult.dovoljna je i jedna pa prema tome........

Proucavajuci o tome najbolje je imati sto vise i ko zeli zamrzavati moze prepoloviti pa ici na obje opcije kao ti ili ostaviti sve do stadija BC pa koliko "prezivi" kao sto je radila mala75.
Takodje najbolja JS ne znaci i najjacu  za opstanak tako da je sve to lutrija i ono na sta se ne moze utjecati.

Nama ostaje da cekamo i nadamo se.
Sretno nam svima.user posted image

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 1002
1.6.2011 8:03:15   
Sara h
Ivannna, hvala. Upravo sam pisala o svom misljenju vezano za blastociste. Otpilike to je to kako si i ti skontala,
s tim sto neko kaze da je materica bolje okruzenje od inkubatora i da su tamo vece sanse za razvoj, mada u svijetu medicine jos uvijek su to nagadjanja i svaki dr. ima svoje misljenje.
Ali sta raditi,  lutrija je od npr. 9 JS  izabrati 2 "najbolje" i vratiti ih 3. dan kad ne znaci da su one te koje mogu opstati. Svih 9 se i dalje dijeli.........
Po meni za bilo kakvu odluku covjek treba da skonta sta moze, kakva su mu uvjerenja, finas. mogucnost i snaga za dalje ako ne uspije.

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 1003
1.6.2011 10:57:18   
dijana79
sara h malena sretno  od srca vam želim da vam uspije i da vam smrznute ne budu trebale ko ni meni  što nisu mada moji embriji nisu preživjeli zamrzavanje peti dan meni su vraćena dva drugi dan od punkcije i sad mali dječak golica  mamu po stomaku nadam se da će i vas tako sretno cureuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 1004
1.6.2011 12:34:06   
@malena@
Ja sam danas isla na embrijo transfer i vracena su mi 2 :) nadamo se da nam one zamrznute nece trebat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 1005
1.6.2011 13:45:07   
Sara h
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1006
1.6.2011 16:19:39   
malena ze
Cure zelim vam mnogooo srece i da se mrvice cvrsto uhvate za svoje mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 1007
1.6.2011 21:15:38   
ivannna
Dobro ste vi rekle, sve je to lutrija, al se nadam da ovaj put obje dobivate (po jedno malo bebče). Mislim na vas i cekam s vama.
Malena znači 2 blastice preživjele od 5 ili ih je bilo više a uzete dvije.
Sretnouser posted image

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 1008
1.6.2011 21:30:28   
AMELIC
Sara h, @malena@ user posted image user posted image user posted image
Za visoke beteuser posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 1009
2.6.2011 12:21:05   
@malena@
od 5 su opstale 4 a 2 su mi vratili a 2 zamrzli .. tako da imam 7 smrznutih .
sara ili neko drugi ako moze da mi kaze kad stavljate tabletice da li vam ispadaju komadici tablete ??user posted image

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 1010
2.6.2011 14:28:13   
Sara h
Ja stavljam u 6, 14 i 22 sata.  Iscuri jasta, jer ne mogu je toliko duboko tisnuti da bi sve ostalo unutra.
Od sljedeece sedmice, ako pocnem raditi cu najvjerovatnije u 14 sati piti ili vikendom kada nisam kuci.
Pitala sam dr. i rekli su da je to ok. Jer ne vidim efekat da je stavim a ona izleti van. Konsulttujte se i vi sa dr.
Ja sam poslala sms, i dogovorili su mi da moze.

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1011
2.6.2011 14:32:08   
Sara h
A i te tabletice-bobice su bas zivahne user posted image

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 1012
2.6.2011 17:52:04   
@malena@
i ja mecem u isto to vrijeme i onda kad god odem u wc izlazi mi bijelo od njih po cio dan.sara kako se onako osjecas mene nesto stomak po dnu ziga da li zbog hiperst. ili je nesto drugouser posted image

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 1013
2.6.2011 18:36:57   
ivannna
malena izvini sto te peglam, al koliko sam shvatila onda su ti zamrzli 5 embrija na 3 dan i 2 u stadiju blastice, mislila sam da Balići ne zamrzavaju u stadiju blastica.

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1014
2.6.2011 18:41:39   
@malena@
nema veze samo pitaj.pa i ja sam mislila da je tako ali juce kad sam dosla rekli su mi da ce dva da mi vrate a dva da zamrznem sto me iznenadilo ali pozitivno.

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 1015
2.6.2011 19:25:27   
Sara h
Malo manje me boli u odnosu na prethodne dane. Sad se bol skontres.na jajnike i malo vise kad praznim mjehur.
Onako ko da je donji dio stomke malo otvrdnuo.Natecen, al ne i napuhan.Dr. je rekla da je to normalno i da moze i dugo da potraje. Najvise me bole sike, tj. bradavice. Ne mogu ih dotaknuti.

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 1016
2.6.2011 19:47:04   
@malena@
imam i ja bol na sike ali ne puno a i meni je taj osjecaj kad piskim malo me sjecka i to samo donji dio stomaka ja se prepala mislila da nije sta nedo bog.a tek su drugi dan kod mene.ja vise nesmijem ni zvat dokt vise sam im i dosadna s pitanjima pa moram vas ovako gnjavituser posted image user posted image

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 1017
3.6.2011 7:09:16   
Sara h
Ma i ja ako sa vrata ne pitam sto interesuje poslije zaboravim.
Uvjek i muz ulazi samnom da ne zaboravim sta su mi rekli.user posted image
Sva se nesto izgubim, blesa.

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 1018
3.6.2011 7:10:37   
Sara h
@malena@ poslala sam ti pp.

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 1019
3.6.2011 12:02:23   
prevareni
Pozdrav od mene i moje supruge,molio bih pojašnjenje od Malene u vezi 2 pokušaja VTO,što ide preko fonda.Ja koliko znam da je i dosada bilo da Fond Solidarnosti plaća cjeli postupak u CHR Zenica,1 godišnje i kada ti potpiše DR Čehić Načelnik Centra,bez obzira na godine,jer je bilo slučajeva da Mladi bračni par na prelazi 24 god.pokušavali u CHR,Neznam jeli im bilo uspjeha.

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 1020
3.6.2011 12:25:00   
@malena@
ja sam to procitala na forum vantjelesna oplodnja napisala je neka od njih.i ja jos uvijek neznam puno o tome samo znam da mi u TZ kantonu nemamo jos nikakva prava ni jednu markicu popusta sto je zalosno za sve nas koj smo do sada dali ves 20 000KM.zalosno

(odgovor članu prevareni)
Neposredna veza do poruke: 1021
3.6.2011 12:34:49   
prevareni
Pošto žurim Petak je,što se tiče Državnih institucija i nemaju nekog uspjeha,tu se samo pere novac,jer od puno prijatelja sa ovakvom probelmatikom i koji su išli u CHR neznaju kada je zadnja uspješnost bila,onda nema koristi ,jedino žene od silini pokušaja dobiju priraslice i dođe do začepljenja jajovoda.Ali jedno znam da sam čitao da u Državnim ustanovama može se raditi vto to sam čitao u Službenim novinama gdje opširno piše.Ako vas šta interesuje možete na pp onda će vam žena odgovoriti.

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1022
3.6.2011 20:08:38   
mala75
ej curke 5 dana me nije bilo i vidim svašta sam propustila ali sve je izgleda dobro, drago mi je da ste dobro prošle ovaj put sad se opustite uživajte, lezite, a to s tableticama što cure i kod mene je isto samo što je dosadno ja već treći mjesec koristim i dosadilo je. vama sve najbolje i čuvajte se odmarajte i na kraju da to budu user posted image  na testu

(odgovor članu prevareni)
Neposredna veza do poruke: 1023
3.6.2011 21:06:01   
@malena@
oo pa da je nama toliko koristit bile bi presretne.zar ne sara.
mala 75 jesi li dobila pp

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1024
3.6.2011 21:54:13   
Sara h
Pa dokle ces ih koristiti? Postat ces ovisna pa kad ti dr. kaze dosta ti neces znat sta ces raditi 3x dnevno user posted image user posted image
Sto se mora nije ni tesko, a ako Bog da da i mi produzimo sa bobama.

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

čuvanje bebe
danza

Ko čuva vašu bebu dok radite?

jaslice (33%)

teta (16%)

nana / baka (35%)

ostalo (16%)

Broj svih glasova: 150

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *