|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
26.5.2011 14:53:15   
mala75
to ti je sve reakcija na silne hormone od injekcija, i meni je tako bilo - možda sam ti dobar znakuser posted image user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 976
26.5.2011 15:15:09   
@malena@
ako bog da da bude na dobro.ti nisi zamrzla samo si isla na 5 dan.koliko si imala oplodjenih?

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 977
26.5.2011 15:17:35   
mala75
na drugi dan ih je 15 oplođenih, ustvari to je sve što su mi i povadili, a do 5. dana su 3 dostigle stadij blastice od kojih su mi 2 vratili

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 978
26.5.2011 19:02:17   
@malena@
aaa zar ih samo tako malo opstane za 5 dan.a ja mislila da nesto zamrznem a nesto da ostavim za 5 dan ako bude dosta kao prosli put..ooo bozeuser posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 979
27.5.2011 7:10:09   
Sara h
I ja vec odavno razmisljam o blastocistama. Vidjet cemo kakva je situacija i sta biolozi i dr. kazu.
Mislim da je manja lutrija ako ostavim do stadija blastocisti. Kako sam proucavala po netu, upitno je da li one najkvalitetnije znace i opstanak do stadija bladtoc. i dalje. Tako je mozda najboljedovesi najjace i kavlitetnije do kraja. Kao sto rekoh vidjet cemo sta ce nam reci.

Nego, recite mi kako se osjecate poslije stoperice. Mene je sinoc oko 2 probudio nekakav nemir i mucnina. Mozda mi nije godio rucak tj. vecera, a mozda je "boca" u pitanju. Bas mi je puls bio ubrzan, i jedva sam zaspala poslije.

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 980
27.5.2011 9:44:29   
mala75
IZVORNA PORUKA: @malena@

aaa zar ih samo tako malo opstane za 5 dan.a ja mislila da nesto zamrznem a nesto da ostavim za 5 dan ako bude dosta kao prosli put..ooo bozeuser posted image

neznam kako bi ti to izveli, možda baš zavisi od broja, mene su zvali drugi dan na ET i ako želim ostalo da zamrznem ali pošto mi nismo bili za to čekali smo 5.dan. i valjda su one najbolje opstale i vraćene su i to vrlo uspješno. ti opet sve u dogovoru sa dr i kad vidiš koliko ih imaš na raspolaganju. sretno u svakom slučajuuser posted image user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 981
27.5.2011 10:04:55   
@malena@
O boze to je sve igra na srecu.
Sarah i ja sam imala malo mucninu kao da mi stiskaju zeludac folikule.eto sad lezim nemogu puno ni da sjedim.kad ti je punkcija

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 982
27.5.2011 16:18:38   
Sara h
Sutra punkcija......  Sike otpadose, a bas imam neku cudnu mucninu-strijepnju u zeludcu. Sva treperim.
Moguce da me zeki ovo iscekivanje. Jedva cekam da svane i punkciju.
user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 983
27.5.2011 21:27:12   
@malena@
ja zavrsila punkciju 16 jajnih stanica dobila sam samo voltaren cepice i kleksan injekcije zbog bolova u stomaku.. ostaje nam samo da cekamo rezultate .. sara sretno

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 984
28.5.2011 15:16:11   
mala75
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za JS, i još jednom od srca ti želim puuuuuuuuuuuno sreće, kad je transfer šta ste odlučili?

< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.5.2011 1:44:40 >

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 985
28.5.2011 16:52:17   
@malena@
mala neznam vjeruj mi mali sam zabrinuta nez sta da odlucim ali vidjet cu dok saznamo koliko ih je oplodjenih..malo me brine i sto mi je dala clexsane nisu mi nista rekli.
sta mi ti predlazes?user posted image user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 986
28.5.2011 17:16:13   
@malena@
Moguće jedna lijepa vijest: Prema nekim informacijama postoji mogućnost da se do kraja godine usvoji zakon o vantjelesnoj oplodnji po kojem će fond pokrivati dva pokušaja vantjelesne oplodnje (odnosi se na FBiH).

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 987
28.5.2011 20:10:29   
Sara h
@malena@ kakve bolove imas? Mene boli kao kad prehladis jajnike, onako bas osjecam kao da su nateceni.
Jutros me je pocelo boliti kad sam posla na punkciju i malo manje boli par sati poslije punkc.
Imam pritisak dole i kad piskim. Kontam da se nisam prehladila, mada je to rijeeeetkost. Popit cu koju solju Uvin H.

Meni su izvadili 8 (svi zadovoljni obzirom na moje godine 42.)  pa za dan dva cemo znati sa cime zaista raspolazemo i sta dalje.

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 988
28.5.2011 22:14:51   
@malena@
I mene boli ispod stomaka bolilo me prije ptnkcije na 2-3 sata i ledja malo.ali poslije puno bolje.imam taj isti osjecaj kao prehladjenh jajnici ali kod mene je ipak bilo hiperstim.jer mi je dala clexsane

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 989
28.5.2011 22:29:43   
malena ze
Curke sretno,da se js lijepo oplode i pravilno dijeleuser posted image user posted image user posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 990
29.5.2011 1:46:35   
malena27 RR
cure, navijamo user posted image user posted image user posted image da se lijepo oplode i da budu lijepi embrioncici!
malena pij dosta vode...zbog hiperstimulacije....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 991
29.5.2011 17:36:59   
@malena@
ja sutra idem na razgovor za sad imam 12 oplodjenihuser posted image user posted image user posted image .malo me boli stomak da li je i vas tako.a da li vam kad stavljate utrogestane posle 2 sata malo mi iyadje kad piskim.koliko vi lezite

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 992
30.5.2011 19:56:34   
@malena@
5 zamrzlauser posted image user posted image .a 5 embrija ostavili na peti dan ako bog da da opstane koji i u srijedu ET.drzite mi fige.
SARA kako je kod tebe?

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 993
31.5.2011 6:01:07   
ena0002
Cure sretno user posted image user posted image user posted image
Malo mi to oko zamrzavanja kod Balica nije jasno ...zar oni ne cekaju blastociste da zalede user posted image ....ne znam kolika je vjerovatnoca da ce embrij od 2-3 dana preziviti odmrzavanje user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 994
31.5.2011 9:59:08   
@malena@
neznam ena nije ni meni bas po volji to ali tako oni kazu i rade nemozemo mi promijeniti.daju nam nadu da ce opstati jer su dobrog kvaliteta svih 5.valjda mi nebudu ni trebali da ja sad zavrsim svojeuser posted image user posted image

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 995
31.5.2011 10:59:58   
BENU
cure sretno od user posted image  i da ovaj put ugledate user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image

beta 100
beta 901

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 996
31.5.2011 12:25:54   
@malena@
hvala BENU
gdje li mi je sara nejavlja se.

< Poruku je uredio @malena@ -- 31.5.2011 12:27:01 >

(odgovor članu BENU)
Neposredna veza do poruke: 997
31.5.2011 13:32:22   
Sara h
Vratia se Shime....Ko kaze da me nema ?user posted image   Stanje sljedece:  8 izvadjeno. Do danas ostala 3 najkvalitetnija i vracena sva tri.
Sad nam preostaje da cekamo, pazimo ih i mazimo pa sta Bog dragi da.

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 998
31.5.2011 14:42:37   
@malena@
oo pa znaci vec su kod svoje mameuser posted image user posted image user posted image user posted image .e sad lijepo uzivaj.
ja jos uvijek cekam rezultate malo me strahuser posted image

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 999
31.5.2011 15:48:21   
ivannna
Imam jedno pitanjce, malo citam o embrijima od 3 i blasticama od 5 dana, pa me interesuje jel ista sansa prezivljavanja embrija do stanja blastice in vivo kao i in vitro, jer ukoliko im je ista sansa onda je bolje cekati blastice, pa ako ih ne bude onda to znači da ne bi prezivjeli ni da su u majci, pa ovako bar nema lazne nade.
Sara h, i malena puuuno sreće i da nam dočekate trocifrene bete user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Položaj za spavanje
пеперутка16

Kako uspavate svoju bebu?

Na stomaku. (0%)

Na poleđini. (0%)

Na jednoj strani. (0%)

Menjate sa obe strane. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *