|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
14.4.2011 20:52:07   
Sara h
6 od 14 je odlicanooo, to mi ulijeva nadu za jos bolje uspjehe.
Krasno, cestitke svim visokim beticama.user posted image

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 876
14.4.2011 22:57:02   
snowrose
Da aBd u majskom postupku ih bude još više user posted image user posted image user posted image .

Pozitivne misli privlače samo pozitivne stvari!!!

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 877
14.4.2011 23:01:29   
@malena@
ako bogda da bude maj sretniji jos vise da nas dragi ALLAH obraduje sve

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 878
15.4.2011 10:17:22   
mala75
ej cure sretno vam u maju, mislite pozitivno i biće sve OK!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 879
16.4.2011 16:09:43   
Trepuša
Drage moje, ja sam bila u postupku u julu i uspjelo je....mozete vidjeti moje iskustvo u jednom od javljanja iz tog perioda...
a sada hoću da vam kazem da ne odustajete....NE ODUSTAJTE!!!!!!!!!....ja sam u prošlu subotu sa svojom bebicom izašla iz bolnice...ne postoji iskustvo koje se može mjeriti s ovim, zato ustrajte....ja sam vam živi primjer da IVF kod dr. Balić uspijeva....čak sam u WC na Gradini srela još jednu gospođu, koju sam samo jednom vidjela dok smo išle na injekcije, ali smo se prepoznale...i ona je rodila prije termina kao i ja, i baš je bila velika slučajnost da se sretnemo gore....
želim vam puno sreće i neka vam bude kao što je meni sada :)))))))
ljubim vas :))))

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 880
16.4.2011 19:49:47   
AAvalon
Trepusa cestitam na bebi, toliko volim cuti ovakve vijesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
niko ne sumnja u dr.Balic, ali uvijek je lijepo cuti pozitivna iskustva iz prve ruke user posted image

Dum spiro spero

(odgovor članu Trepuša)
Neposredna veza do poruke: 881
17.4.2011 10:28:16   
lena81
Trepusa,cestitam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 882
17.4.2011 20:49:21   
Murphyjevka
Nisam se javljala dugo, ali vas redovno pratim. Ja sam bila u januarskom postupku kod Balića, prvi put i to hvala Bogu - uspješno. Sad sam u 15 sedmici i sve napreduje u najboljem redu. Prvenstveno pišem da izrazim žaljenje onim kojim nije uspio postupak i radost i čestitke za one kojim jeste. Ali prije svega da vam se zahvalim svima - jer čitajući vaše postove sam savladavala sopstvene strahove i neraspoloženja i brže mi je prolazilo iščekivanje.  Želim vam sreću svima i nadam se da ćete me uskoro obradovati sa najsrećnijim postovima na svijetu sa puno ovakvih sličicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ako nekome treba Menopura ostavila sam ja jednu kutiju (10 kom) kod sestrica pa se raspitajte.

(odgovor članu lena81)
Neposredna veza do poruke: 883
18.4.2011 19:01:35   
@malena@
orange pisem ti pp al nikako da ti posaljem nesto se neda znam da nije bas vrijeme mozda da te pitam ali me zanima da znam sta cu.pa ako mozes mi i ovako reci-koliko bi te kostao sad postupak kad imas smrzlice.user posted image

(odgovor članu Murphyjevka)
Neposredna veza do poruke: 884
19.4.2011 7:29:24   
mala75
malena i ja sam to pitala dr kad smo bili, meni je rekla da nisu još formirali cijenu ali da bi bili oko 500KM samo da se pokriju troškovi transfera, kateteri i sl. možda orange ima pravu informaciju ali dok ti se ne javi eto to je ono što sam ja znala i mislim da je to to jer to je slično inseminaciji a i ona je 500KM

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 885
19.4.2011 7:32:25   
mala75
i usput rečeno, jučer sam pisla na čekaonici ali evo i ovdje, na UZ vidjela sam jednu svoju malu mrvicuuser posted image user posted image , druga izgleda nije bila snažna da opstane. nadam se da će ovo sve aBd biti u najboljem redu. želim vam od sveg srca da i dočekate svojeuser posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 886
19.4.2011 9:59:15   
orange 00
IZVORNA PORUKA: @malena@

orange pisem ti pp al nikako da ti posaljem nesto se neda znam da nije bas vrijeme mozda da te pitam ali me zanima da znam sta cu.pa ako mozes mi i ovako reci-koliko bi te kostao sad postupak kad imas smrzlice.user posted image

Kako su mi prilikom ET objasnili, kod FETa necu morati biti na hormonalnoj terapiji, embrije ce mi vratiti u prirodnom ciklusu. Mislim da cu koristiti neki lijek, al nisam sigurna user posted image  Meni je dr. rekla da cijena jos nemaju, ali da ce biti na nivou cijena iz okruzenja. Eh sad, ja sam kopala po internetu i evo cijene iz Maribora:  

Odmrzavanje zametaka - 387,08 EUR
(odmrzavanje, embriotransfer)

ovo su podaci iz februara 2011. i vrijede za citavu 2011. Ja pretpostavljam da ce kod Balica onda FET kostati oko 800-1000 KM. Nadam se da grijesim, ali poucena ranijim iskustvom sa cijenom postupka smrzavanja, ne mogu se nadati nekoj cijeni od 500 KM, nazalost user posted image

Pozdrav i sretno u maju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 887
19.4.2011 13:07:36   
gazela08
orange00,
planiras li maj? Ja sam bila kod dr.Balića te vec pijem kontracepciju da se jajnici drze pod kontrolom...do kraja aprila cemo se cuti pa da vidimo tacnu semu kad bih mogla prewstati sa kontracepcijom da bismo napravili prirodno pogodno vrijeme za transfer odmrzlicauser posted image ....naravno ako bude sve ok, ako smrzlice prezive odmrzavanje a navijam za touser posted image user posted image user posted image
O cijeni ne znam nista jer i to treba da se dogovore....

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 888
20.4.2011 7:25:33   
orange 00
Ne planiram dok ne rijesim hidrosalpingse. Moram otici na kontrolu i vidjeti sta i kako dalje, ja sam za to da odstranim jajovode operativno ako ce mi to poboljsati sanse za zacecem jer ne zelim da uzalud potrosim smrzlice ako nemam gotovo nikakve sanse za trudnocom.

Ne planiram nista ganjati preko ljeta, hocu da odmorim, nisam dobro ni psihicki ni fizicki i treba mi malo vremena da se saberem i odmaknem od svega ovoga. U ovakvom stanju nisam pogodna za bilo kakvu oplodnju, pa ni smrzlica. Ovaj postupak u martu bas me srusio, hocu da si dam vremena za oporavak.

Sretno sa FETom u maju, bas mi je drago da si se odlucila. Javljaj kako ide postupak i cijenu javi, da uputis nas kojima isto slijedi.

Veliiiki pozdrav od orange user posted image

< Poruku je uredio orange 00 -- 20.4.2011 7:28:53 >

(odgovor članu gazela08)
Neposredna veza do poruke: 889
20.4.2011 9:27:28   
mala75
gazela sretno u maju i da se FET uspješno obavi a onda miruj i čekajuser posted image .

orange što god da odlučiš i za postupak operacije i za vrijeme kad ćeš ponovo da radiš želim ti svu sreću i samo se nemoj predavati, ko čeka - dočeka user posted image user posted image

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 890
20.4.2011 10:26:06   
gazela08
Hvala Vam na podrsciuser posted image ....Nadam se uvijek dobrom..iako tako ne bude na kraju ciklusauser posted image  ali VJERUJEM U USPJEH!!!!user posted image

mala75 vjerujem da uzivas! tako si sretna!

orange00 zelim Ti puno srece u novom tretmanu!!! Cuvam i Tebi figeuser posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 891
22.4.2011 18:09:43   
@malena@
ej curke moje ja sam vjecito u problemu nekom evo dva mjeseca mi menzes kasni po deset__ dana sad sam trebala da dobijem 12.04 ali jos uvijek nema a treba da pocnem sa kontracepcijom i da pijem do 10.05 a izgleda da necu ni dobit do tada.da li je neko imao slicnih problema
sta da radim? user posted image user posted image

< Poruku je uredio @malena@ -- 22.4.2011 18:19:33 >

(odgovor članu gazela08)
Neposredna veza do poruke: 892
22.4.2011 19:01:08   
malena ze
Malena,pozovi ordinaciju i reci kakvo je stanje.Moje misljenje je da ce ti reci da svakako pocinjes sa kontracepcijom kada je i planirano,jer ces svakako dobiti poslije kontracepcije.U svakom slucaju sretno,a ti ipak pozovi njih telefonom.user posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 893
23.4.2011 16:02:21   
happysmile
pozdrav svima i jedan velikiuser posted image
ja bih jedno pitanjce za cure iz Tz naime ja sam iz Tesnja i idem kod dr. Elmire Hajder u Tz, tek neki dan mi direktorica od mm skrenu paznju na nju, kao sto nisi isla kod Balica strucniji su ( tako kaze ), meni je na zadnjoj kontroli kod dr. hajder bilo malo nelogicno to sto je ona zapela da radim hsg a ja lijecila baje, pa kad sam iscitala da to nije nimalo ispravno raditi dok se baje ne ociste, postoji mogucnost da odu dublje tu sam se sokirala.
eh sad Vas da pitam posto sam se cvrsto odlucila prebaciti od nje kod Balica vase misljenje da li kod doktroa ili doktorice Balic?? Ja sam nekako vise za doktoricu, zensko je pa mi i nije toliko neugodno, i naravno ako imate nesto da mi skrenete paznju na njih molim da budete iskrene
ljubim vas

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 894
23.4.2011 19:13:33   
malena ze
Happysmile,ja sam kod doktora,iako sam zeljela kod doktorice,no ispalo je tako da su me sestre prilikom narucivanja stavile kod doktora.Jako sam zadovoljna,zaista su divni i jedno i drugo.Sretno ti u svakom slucajuuser posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu happysmile)
Neposredna veza do poruke: 895
23.4.2011 20:19:20   
cooki
Happysmile ja sam isto kod doktora sve je ok.i ja bih ti preporučila da pređeš kod Balića,govorim ti iz ličnog iskustva izgubila devet godina zbog njezine greške 

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 896
23.4.2011 20:43:40   
happysmile
9 godina zbog greske dr. Hajder???
ako sam dobro razumila???
meni je bilo nejasno to sto ona mene gura da radim iseminacija, msm ok mi je to, ako nema opcije za prirodno zatrudnjivanje, ali meni svi hormoni ok, papa uredna, imala problemcica sa bajama, a na kraju krajeva te baje odboluje svaka druga zena, to me i ponukalo da mjenjam dr. ne svidja mi se sto nece da me saslusa, ja njoj govorim jedno ona meni drugo, pa cekaj valjda ja znam kakve simptome imam ati ako si dr. treba da ispitas sve mogucnosti, a ne da me prekidas u pola rijeci i guras nesto svoje

< Poruku je uredio malena27 RR -- 25.4.2011 8:38:49 >

(odgovor članu cooki)
Neposredna veza do poruke: 897
23.4.2011 20:58:51   
Sara h
Ja sam kod doktorice Devlete Balic. O njima sam cula sve najbolje ali kako se ugodnije osjecam da me pregleda zena ginekolog ja sam se odlucila za doktoricu.
Kako su oni supruznici i u istoj bransi mislim da se vjerovatno konsultuju izmjedju sebe i da je svejedno kome ici.
Dr. Devleta je divna zena, doktor, sagovornik.......Za pacijenta odvoji dovoljno vremena da mozes pitati sve sto te interesuje, bez zurbe.
Uvazavaju i nalaze koji nisu radjeni kod njih, nije im praksa da insistiraju da se kod njih rade nalazi.

Happysmile, radila sam HSG prosle godine i MORAS biti BEZ baja. To je tako logicno. Postoji cervikalni i vaginalni bris. Zasto? Zar jedan nije dovoljan? Nije.
Kada radis HSG ubrizgaju ti radioaktivni jod koji prodje kroz cijeli tvoj "donji dio" i naravno da mora biti sve sterilno da se ne bi baje prosirile tj. pogurale u ostale dijelove. Ne mogu da vjerujem da ako si se lijecila od baja nije trazeno da se ponove brisevi prije HSG. Nema tog antibiotika poslije kojeg mozes 100 % biti siguran da si ih unistila a da se prethodno ne ponove brisevi. Na kraju mozes se rijesiti jednih a dobiti druge baje. Nista bez briseva.

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 898
23.4.2011 21:03:12   
happysmile
sara h i meni je to tako logicno bilo, ali sva sreca pa hsg radila nisam tj. nisam je poslusala, upravo se konsultujem i govorim kako me zena bukvalno pljackala, nisam od tih da ikoga blatim, ali stvarno ne mogu da vjerujem kako ljudi mogu biti tako bezobrazni da zaradjuju na tudjoj nesreci??? pa gdje ce im dusa, za obicni papa, i dva brisa ja sam placala 300 km???
podvlacim novac mi ne igra nikakvu ulogu, bogu hvala pa ga imam, ali sto je previse previse je. Ja se nikada nisam raspitivala za cijene, ali mi direktorica mm rece da je to cista pljacka, ja sam uvijek placala koliko mi kaze, sad tek vidim da je bezobrazno s njene strane...

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 899
23.4.2011 21:10:33   
happysmile
i dok nisam zaboravila moze li mi neka od vas reci koliko kosta kolposkopija ( ako je neko vec radio) kod dr. balic??? sad prvo pitam cijenu pa nek ispadnem guska, ali ne dam vise da me prave budalom!!!!

(odgovor članu happysmile)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

cAJ zdravac
amaniamanic

dRAGE MOJE DAME.. DA LI STE CULE ZA CAJ "ZDRAVAC" I JESTE LI GA PILE... Molim napisite

DA (32%)

ne (52%)

cula nisam pila (16%)

Broj svih glasova: 25

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *