|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
11.4.2011 8:57:32   
gazela08
Orange00 i Ti nam javi ovako lijepe vijesti!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gazela08)
Neposredna veza do poruke: 826
11.4.2011 9:01:36   
bbina
mala75 zaista  sam presretna kad sam procitala da je tvoj test pozitivan,cestitam ti mila i da  Allah da sve najbolje tebi i tvojoj bebici u zivotu...
nadam se da ce se i orange javiti sa lijepim vijestima  akoBOGDA 

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 827
11.4.2011 9:07:07   
AAvalon
mala75 user posted image user posted image user posted image user posted image
urednu trudnocu i zdravo bebce (ili 2 user posted image )  ti zelim od srca

eh, sad mi je dan bas lijepo poceo.

orange, sretno, nadam se da ces nas i ti obradovati user posted image user posted image user posted image

Dum spiro spero

(odgovor članu bbina)
Neposredna veza do poruke: 828
11.4.2011 9:11:35   
tanananka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mala75 jjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uljepsala si mi dan od smog jutra,sretna sam zbog tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nadam se da ce nas i orange obradovati uskorouser posted image

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 829
11.4.2011 9:19:16   
orange 00
mala75 cestitam user posted image user posted image user posted image , zelim ti najljepsih user posted image  !!!

Ja cu danas oko 13h raditi betu, vjerovatno ce rezultati biti oko 16h. Javicu vam rezultate

(odgovor članu tanananka)
Neposredna veza do poruke: 830
11.4.2011 9:23:41   
malena ze
Mala cestitam mila user posted image user posted image user posted image ,Orange drzim ti fige user posted image user posted image user posted image .Curama koje nisu uspjele zelim da se brzo oporave pa idemo dalje....

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 831
11.4.2011 9:38:55   
dijana79
mala 75 čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti najljepših i nalaganijih user posted image da user posted image user posted image uživaju kod svoje mame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
orange sretno i tebi danas da nas i ti abd obraduješuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 832
11.4.2011 9:47:11   
patrizia
orange

jeli ti krenula user posted image ,ili je kos uvijek samo po malo.Želim ti sretno danas,i a Bd nadam se velikoj beti.

sretnooooooooooooooo

7 IUI ,1X beta 50-biokemijska trudnoča ,ostale bete 0

25.04.2012. ICSI
-07.05. beta 177
-09.05. beta 464
STIGAO SAV MOJ SVIJET 31.12.2012.
HVALA TI BOŽE NA USLIŠENIM MOLITVAMA !!!

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 833
11.4.2011 9:56:27   
mala75
orange, hajde da mi praviš društvo nemoj me iznevjeriti, navijam za visoku betuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu patrizia)
Neposredna veza do poruke: 834
11.4.2011 10:21:39   
babygirl
samo da se ubacim, nisam stigla prije, vidjela sam da se pricalo o hidrosalpingsu, off topic je, ali molim moderatore da ne sklanjaju post jer je upucen cini mi se orange i ja necu dalje komentarisati na ovoj temi hidrosalpnigs a ako koga zanima moze me pitati na pp. orange, ne znam zasto ti dr balic nije rekla da to treba maknuti prije ivfa,   sara je cini mi se rekla da je odstranila i u pravu je, ja sam ivf radila u sloveniji i nisu mi htjeli uraditi postupak dok ne odstranim hidrosalpings. prema svemu sto sam procitala i svi doktori s kojim sam razgovarala po tom pitanju su se slozili.

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 835
11.4.2011 11:03:30   
orange 00
patrizia jos uvijek mi ide smedjkasto, nije krenula prava user posted image  A sto se tice bete, sumnjam, imam sve simptome user posted image , a i sike su ispuhale user posted image

Sorry ako sam isla off topic, nisam ni razmisljala s obzirom da sam pacijent dr. Balic mislila sam da je povezano. Sorry jos jednom.

babygirl, cucemo se preko pp, interesuje me tvoje iskustvo.

svim curama hvala za podrsku, divne ste user posted image

< Poruku je uredio orange 00 -- 11.4.2011 11:06:34 >

(odgovor članu babygirl)
Neposredna veza do poruke: 836
11.4.2011 12:41:53   
lena81
mala75 cestitam ti,obradovala si me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 837
11.4.2011 14:37:02   
@malena@
malena 75 user posted image user posted image user posted image user posted image neka je sa srecom da bude sve ok tokom trudnoce kako je lijepo vidjeti kad pisete malo pozitivnije i nama dajete nade..izgleda da pali bolje ovo kad je ET 5 dan
orange obraduj nas i ti drzim ti fige.

(odgovor članu lena81)
Neposredna veza do poruke: 838
11.4.2011 15:09:58   
gazela08
Sretnice mala75, izvini ako te ometam..kazi mi molim te samo je li ti ovo bio prvi ivf?

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 839
11.4.2011 15:43:44   
mala75
jeste prvi

(odgovor članu gazela08)
Neposredna veza do poruke: 840
11.4.2011 16:09:43   
snowrose
Čestitke od srca !!!user posted image user posted image user posted image

Pozitivne misli privlače samo pozitivne stvari!!!

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 841
11.4.2011 17:30:08   
orange 00
Evo mene samo da javim da je moja beta negativna

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 842
11.4.2011 17:57:48   
bbina
draga moja, stvarno nemam rijeci,veoma mi je zao
makar jedan user posted image od mene

Neposredna veza do poruke: 843
11.4.2011 18:14:15   
AMELIC
Orange žao mi je milauser posted image user posted image user posted image
Nemoj se molim te obeshrabriti, znam da je teško, ali moramo ići daljeuser posted image
Šaljem i velikiuser posted image user posted image podrške.

Mala 75 da ti i ovdje čestitamuser posted image user posted image user posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu bbina)
Neposredna veza do poruke: 844
11.4.2011 18:25:17   
tanananka
orange milauser posted image user posted image user posted image user posted image zao mi je

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 845
11.4.2011 18:38:09   
lena81
orange bas mi je zao,ali moramo daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanananka)
Neposredna veza do poruke: 846
11.4.2011 18:41:27   
malena ze
Orange,mila moja jako sam se rastuzilauser posted image user posted image user posted image ,ne postoje rijeci koje bi te utjesile,samo ti zelim da se sto lakse i sto prije oporavis.Ljubim te punooooo mila i evo punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu lena81)
Neposredna veza do poruke: 847
11.4.2011 19:03:10   
gazela08
Orange 00, draga....zao mi je..user posted image user posted image ....sve znam...ali idemo daljeee!! Malo si daj prostora, skupi snagu i grabi dalje....user posted image user posted image user posted image
Prekrasne vijesti sam cula da su 4 cure trudne iz ovog postupka! heeej!!! to su sjajne vijesti!! Cure cestitam ko god da ste i sa srecom neka je!!!!!

Neposredna veza do poruke: 848
11.4.2011 19:03:58   
snowrose
Orange,ne postoje riječi kojim bi te mogla utješiti,to znam,ali ipak želim da znaš da smo tu uz tebe,vas i da vas na žalost razumijemo.

Neposredna veza do poruke: 849
11.4.2011 19:05:05   
snowrose
Edina77,vidi da si tu,kakvi su tvoji planovi-novi IVF ( u jednom postupku smo bile zajedno )?

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kupanje bebe.
пеперутка16

Jeste li kupali bebu prije otpadanja pupčanice?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *