|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
24.1.2011 13:49:06   
Mia
orange 00 hvala ti na odgovoru. Posto sam ja vjerovatno  kandidat za VTO pocela sam da se psihicki pripremam na to pa se ovako raspitujem o svim detaljima. Ja ne znam kako bih to podnijela bez anestezije user posted image  Moj prag bola je 0! Mozes li mi molim te reci koliko je tebe kostao postupak (zajedno sa svim lijekovima i terapijama)?

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 601
24.1.2011 13:58:54   
orange 00
I ja sam jako osjetljiva na bol user posted image

A sto se postupka kod Balica tice evo ovako:

- Lijekovi oko 2000 KM
- 1. postupak 4000 KM (svaki naredni postupak je 500 KM manje, znaci ako drugi put ides u postupak kostati cete 3500 KM, ako ides treci put 3000 KM, i tako ...)

Ako te jos nesto interesije, slobodno pitaj, znam kako je jer i ja sam tako isto raspitivala na pocetkuuser posted image

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 602
24.1.2011 14:01:28   
@malena@
orange hvala ti puno na pomoci...

mia-kod dr balica nista ne osjetis rade sa anestezijom uspavan si nekih 15-20 min i probudis se ko nova odlezis jedno sat vremena i kuci..svaka im cas tpravi su tim sestrice igraju oko tebe dok si tu..

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 603
24.1.2011 14:07:47   
Mia
orange 00 i @malena@ puno vam hvala na odgovorima. Hvala Bogu pa ima ta mogucnost anestezije. Kod Mehmedbasica je sigurno jeftinije, ali dzaba ti sve kad nema anestezijeuser posted image  Nikako mi nije jasno da taj covjek to ne uvede u stalnu praksu, pa ko voli nek izvoli. Sigurno ima zena koje mogu punkciju podnijeti i bez anestezije, ali definitvno nas ima vise koje bi umrle od straha i time psihicki doprinjele neuspijehu postupka user posted image  Vidjele ste sta se jucer desilo nasoj sanjalici user posted image user posted image user posted image  Place mi se kad pomislim na nju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 604
24.1.2011 14:19:52   
orange 00
i za vas dvije user posted image

Ma ne mogu da vjerujem da je dr. Mehmedbasic takav, svi ga hvaleuser posted image  Ma ne ponovilo seuser posted image

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 605
24.1.2011 14:35:43   
malena27 RR
vidim da me spominjete user posted image user posted image user posted image user posted image   ja sam odmah po ET-u ustala. tako mi je dr. rekao...i bas sam bila zbunjena...on sam kaze: ''gdjo, nece oni nigdje, nemaju kuda izaci'' user posted image user posted image slobodno ustanite, nema potrebe da lezite....danas i sutra se pripazite da ne radite nista tesko, lezite, gledajte tv, odmarajte.... vec nakon par dana mozete na kaficu, laganu setnju i slicno. nema potrebe da se bezveze zatvarate u kucu, razmisljate i da opterecavate psihu... tako sam i radila...vec 6. dan po ET-u sam isla na posao, prva 2 dana lezala, 2. dan sam vec ustajala da kuham, izasli malo prosetati.... i eto primilo se user posted image
u prvom postupku su me ostavili da lezim u sobi 2 sata, premjestili me sa kreveta u carsafu-bez pomjeranja glave, nogu, ruku....preporucili strogo mirovanje prvih 3 dana, bas sam se pridrzavala svih uputa i nije uspjelo.....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 606
24.1.2011 14:40:12   
malena27 RR
a sto se tice opste anestezije, to nije prava opšta anestezija nego kratkotrajna sedacija-prvu sam punkciju radila sa, a ovaj put bez....jeste boljelo...ali se prezivi i vrlo brzo zaboravi....
ja sam mislila da cu umrijeti na stolu ....  user posted image user posted image user posted image user posted image   ali eto isplatilo se....dobila sam noc prije apaurin od 5mg da popijem, ujutro na 10 minuta prije punkcije analgin i lokalnu anesteziju u porodjajni kanal-taj sam ubod osjetila kao i one naredne user posted image
ja vas razumijem u potpunosti, sanjalicu posebno....ali ima i zena koje apsolutno nista ne boli....
tako da je to sve individualno...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 607
26.1.2011 19:23:33   
sara za
Pozdrav cure,prije svega zelim svim curama koje cekaju Betu da se ako Bog da obraduju od srca i ugledaju svojeuser posted image user posted image  i one koje idu u postupak u martu da bude sa srecom i ostvare svoj cilj,ja licno imam dobro iskustvo sa dr Balic jer sam ja jedino kod njih uspjela ostati trudna nakon 8 god pokusavanja i to iz prvog pokusaja Icsi,medutim moja trudnoca se zavrsila prije mjesec i po i izgubila sam svoju curicu sa tacno pet mjeseci trudnoce,pukao je vodenjak,ali bez obzira na to moje iskustvo je pozitivno jer ranije nikada nisam ostala trudna iako sam sve pokusavala.
Cure moje htjela sam jos reci da je meni od mog postupka ostalo 18 kom Menopura kojima rok istice u aprilu pa ako je ko zainteresovan neka mi se javi na PP da se dogovorimo.Izvinite sto mjesam ovo sa temom ali mozda nekome pomognem,a i meni ce dobro doci.Pusa

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 608
27.1.2011 10:13:02   
orange 00
Draga sara za, tako mi je zao sto se sve tako izdesavalo, pratila sam tvoje postove dok si bila u postupku i radovala se tvom uspjehu, +beti ,  user posted image ,....
Stvarno nemam rijeci, osim da te ohrabrim da ides dalje, skupi snage i oporavi se pa u novu borbu user posted image

A sto se lijekova tice, ukoliko imas dipherelina da ti je ostalo, molim te da se javis na pp.

Pozdrav,

(odgovor članu sara za)
Neposredna veza do poruke: 609
27.1.2011 11:56:55   
sara za
Orange pozdrav veliki,ostalo mi je 3 kom dipherelina i rok im istice u 5/2011 pa ako ti moze pomoci javi mi,dacu ti ih onako samo da ne propadnu.

Neposredna veza do poruke: 610
27.1.2011 12:00:19   
malena27 RR
sara za, nadam se ponovno tvom uspjehu... zao mi je zbog user posted image .... aBd da se uskoro obradujes user posted image  
bas si me rastuzila user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu sara za)
Neposredna veza do poruke: 611
27.1.2011 12:02:52   
sara za
Cure sorry,ja umjesto pp napisa ovako.Sorry jos jednom.

(odgovor članu sara za)
Neposredna veza do poruke: 612
27.1.2011 12:09:25   
ledy blue
Sara ze  zao mi je user posted image user posted image user posted image nadam se da ces abd iduci put uspjeti do kraja ...user posted image

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu sara za)
Neposredna veza do poruke: 613
27.1.2011 14:27:50   
mina minka
sara za zao mi jeuser posted image user posted image

Šansa se uvijek pojavljuje u najnepovoljnijem trenutku

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 614
30.1.2011 14:32:10   
@malena@
cure moje evo i ja se javljam sa tuznim vijestima user posted image prokrvarila sam 10 dan od ET. sve mi pomalo islo e sad se malo vise pojavilo...sutra idem da vadim betu mada znam kakav ce rezultat da bude...i ovaj put nistauser posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 615
30.1.2011 23:08:17   
sara za
@malena@ zao mi je user posted image ,cure hvala vam na rijecima utjehe,ja ne znam kako cu skupiti snagu za dalje pogotovo sto sam vidjela svoju bebicu i prosla pakao,ali eto opet se sjetim tog lijepog osjecaja kada te udara po stomaku kao rukometas i svatim da moram dalje,borim se,ja zelim svima od srca da uspiju i da nam Bog da sto vise bebica na ovom forumu,ma koliko nase boli bile velike i teske,cilj nam je jedan i zajednicki a to je user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 616
31.1.2011 17:49:37   
ena0002
Sara, Malena zao mi je user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu sara za)
Neposredna veza do poruke: 617
31.1.2011 18:28:34   
aidicaa
Malena, Sara ze zao mi je user posted image  user posted image user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 618
31.1.2011 19:33:14   
@malena@
veo i mene s tuznim vtsejiima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image beta 1.20 user posted image user posted image vjestica je unistila sveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 619
31.1.2011 19:39:52   
mala75
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i šaljem ti jedan veliki user posted image utjehe.

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 620
31.1.2011 19:59:12   
malena ze
Malena zao mi je,user posted image user posted image user posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 621
31.1.2011 20:22:48   
@malena@
cure moje hvala vam..imam merional ineekcije 12 kom rok im je do 4 mj pa ako je neko zainteresovan nek se javi na private,,,ja odmaram 6 mj dok sakupim i novac i dok pripremim organizam za dalje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 622
1.2.2011 23:42:42   
tanananka
malena, sara ze zao mi jeuser posted image user posted image user posted image saljem vam jedanuser posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 623
2.2.2011 21:46:29   
@malena@
cure da li ste cule novu vijest user posted image vidim da se nepise na ovom forumu o tome pa da vas obradujem 1.2. na dnevniku TK javili su da je pokrenuto da nam dzava obezbijedi dva postupka od zdravsvenog osiguranja i to zenam do 37 god.user posted image user posted image pa eto malo se raspitujte ja cu uskoro otici u socijalno da to provjerim..valjda ce biti nesto od toga nebi dzaba bilo na TV.pa makar dva postupka dobro ce nam doc.javljajte ako sta saznate..ja sam ustala iz mrtvih kad sam to cula i odma sam veselija a bila sam pala u depresiju pravo kako sakupiti dalje novac...user posted image

3IVF=0

(odgovor članu tanananka)
Neposredna veza do poruke: 624
3.2.2011 16:11:18   
mala75
aBd da i mi to doživimo, iako se nadam da meni lično poslije martovskog postupka neće trebati, a za onoga ko je takav zakon doniouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Još nam samo ostaje nada da nekome ne dodijele taj Novi život i njihove izmišljenje bg kolege jer kako sam pročitala dotična dr cio postupak sama obavlja.

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *