|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
21.1.2011 15:35:57   
ledy blue
Ida pa to je super vijest!!! E ako bude istina...za mustuluka si!!!

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu Ida2010)
Neposredna veza do poruke: 576
21.1.2011 15:48:01   
Ida2010
Ranije nije bilo ni zabranjeno, a ni odobreno,a sada je ordinacija preregistrovana itd ... dr je objasnjavala,ali nisam bas strucna za taj pravni dio tako da nisam sve ni zapamtila,ali mi je bilo dovoljna njena rijec i poznavajuci njih ne vjerujem da bi se upustali u to da nije sve kako treba.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 577
21.1.2011 15:49:11   
Ida2010
I ne vjerujem da bi tu informaciju pustili u javnost da nije tacna.

(odgovor članu Ida2010)
Neposredna veza do poruke: 578
21.1.2011 16:51:15   
palma
To je super vijest...

(odgovor članu Ida2010)
Neposredna veza do poruke: 579
21.1.2011 17:35:17   
@malena@
e ida bas si nas obradovala da ce biti zamrzavanja.ja sam sad bacila 9 embrija uzalud user posted image user posted image vratila samo dva..svima u ovom januarskom postupku puno srece a naravno i svim ostalim valjda nam netrebadne da zamrzavamo da nam sad uspije...

(odgovor članu Ida2010)
Neposredna veza do poruke: 580
21.1.2011 17:51:36   
bbina
malena  ovo ludo  A kod mene nikako neide u poruci nezamjeriuser posted image

zelim da uspijes  akoBogda i da se za koji dan obradujes  kada ugledas svoj testicuser posted image user posted image  

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 581
21.1.2011 17:52:48   
orange 00
Ako je dr. rekla, onda je to i tacno.
user posted image user posted image user posted image
Joooj Ida biraj sta ces za mustuluk.

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 582
21.1.2011 18:04:39   
malena ze
Vau kakva lijepa vijest Ida,zaista si za mustuluka.Nadam se da ce i biti tako ,user posted image user posted image user posted image za Balice....

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 583
21.1.2011 18:05:35   
bbina
super je to vijest  ,  i bas je se za veseliti user posted image moja orange,
\sta bi jesi li isla kod dr

Neposredna veza do poruke: 584
21.1.2011 18:08:18   
orange 00
Hej bbina, zeno sta ima, si mi dobro? Ja sam sva sretna kad procitah ovo za zamrzavanje.

Isla sam samo raditi pa-pa i kolposkopiju, u ponedjeljak idem na zamrzavanjeuser posted image

(odgovor članu bbina)
Neposredna veza do poruke: 585
21.1.2011 18:11:49   
bbina
ma super sam  ja ,drago mi je  za to sve  i za vas  ubuduce, ja jos nista nemam u planu,jesi li ih pital aza dipherelin.

Neposredna veza do poruke: 586
21.1.2011 18:19:27   
mala75
Zamrzavanje user posted image user posted image user posted image user posted image . Ovo je samo još jedan korak naprijed. Netrabalo nam al nek se nađe.

(odgovor članu bbina)
Neposredna veza do poruke: 587
21.1.2011 18:20:49   
orange 00
Nasla mi je 12 od nekih zena, fali mi jos 5. Nisam pitala za tvoj, valjda bi mi dala da je imala. Ima jedan ili dva komada onih pripremljenih sto se samo otvore i bocnu, al posto su kod mene one odvojene (prasak+voda) rekla mi je da ne mijesam babe i zabe i da ne uzimam ove. Jesu li to tvoje (ove pripremljene)?

(odgovor članu bbina)
Neposredna veza do poruke: 588
21.1.2011 18:46:13   
@malena@
bbina hvala ti valjda ugledam i ja user posted image i sve mi...orange kakve ti injekcije fale

Neposredna veza do poruke: 589
21.1.2011 18:47:10   
veda
Nisam se dugo javljala,ali sam vas redovno pratila,i svim zenama koje su u postupku u januaru zelim puno,puno sreceuser posted image user posted image
Ovo sto sam procitala za zamrzavanje je super vijest.user posted image user posted image user posted image Ja kao sto sam vec pisala, imala sam pozitivna iskustva sa dr.Balic ali upravo zbog nemogucnosti zamrzavanja embrija sam odustala da svoj sljedeci postupak radim kod njih vec sam mislila ili Ceska ili Srbija,jer i kod mene je 9 embrija propalo.Pa sada ako ovako bude kod njih ja cu morat promjenit svoje planove vezano za odlazak u inostranstvo...

Strpljenje je oruzje mudrih!

Neposredna veza do poruke: 590
21.1.2011 22:50:33   
bbina

uh sto i ja  zabrlja,nezna se ko je sta napisao

orange moje su odvojene (prasak +voda) ,znaci iste koristis  kao sto sam i ja

(odgovor članu bbina)
Neposredna veza do poruke: 591
22.1.2011 11:48:51   
Trepuša
Nije moj muž bezveze rekao da barem Kojšino treba preimenovati u Ul. dr. D. Balić user posted image user posted image user posted image user posted image
Svaka čast za zamrzavanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Žene, puno sreće sa betama user posted image

(odgovor članu bbina)
Neposredna veza do poruke: 592
24.1.2011 11:13:08   
orange 00
bbina, neko je te tvoje uzeo(ili sam ja ili je neko drugi, raspitaj se kod sestara), uglavnom nemaju vise.

Danas sam pricala i ja sa doktoricom i potvrdila mi je za zamrzavanje u martu, ustvari rekla je da ce najvjerovatnije uspjeti zavrsiti citavu proceduru oko toga do marta. Ja razmisljam, ukoliko ne zavrse s tim do marta da sacekam maj, vise mi se isplati. Cijenu kaze jos nisu odredili, ali da nece biti neki pretjerani iznos.
Znaci stvarno je istinauser posted image

(odgovor članu Trepuša)
Neposredna veza do poruke: 593
24.1.2011 12:05:00   
@malena@
cure moje da li ima neko ko je u ovom januarskom posputku... admi kazete da li ima kod vas kakvih morpjena..ja od dana punkcije imam cudan osjecaj user posted image osjetim neku l obu maternici li ad je i kod vas tako nemogu nikako da se opsutim neznam sta mi je imam osjejac kao da cu svaki minut da prokrvarim..sta da radim non stop ie mdna wc da vidim sta se desava user posted image pomozite

Neposredna veza do poruke: 594
24.1.2011 12:15:43   
orange 00
draga @malena@ ja sam bila u postupku u novembru, to ti je normalno, sve zene s kojima sam se cula imale su takvo grcenje materice (osjecaj ko da ces dobitiuser posted image ), tako da no sikiriki. Ne znam tacno sta je uzrok tome da li hormoni koje koristis ili user posted image , uglavnom to tako treba. Nadam se da ti bolovi nisu jaki, ako jesu nazovi dr.

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 595
24.1.2011 12:20:09   
malena27 RR
malena, to ti je sasvim normalno... ja sam imala sve simptome kao da cu dobiti user posted image .... a vidi potpis user posted image user posted image user posted image user posted image  

samo pozitivno razmisljaj... user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 596
24.1.2011 12:32:24   
@malena@
hvala vam cure moje...koristim utrogestan tabletice pa sam pomislila da nije i od njih..u sve sumnjam al samo da neuser posted image ...lezim po cijeli dan da nebi otislo user posted image user posted image user posted image boze nek si nam na pomoci

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 597
24.1.2011 13:19:24   
orange 00
@malena@, mozes ti slobodno izaci prosetati ili otici kome na kaficu, proslo je 7 dana od ET jel da? I nemoj stalno sjediti kuci, znam kako je i ja sam u proslom postupku mirovala maksimalno i na kraju skontala da moram izaci inace cu siznuti. U kuci samo i ne htjela razmisljas o user posted image , postupku, jel te sta zigucnulo ovdje, tesko ti ondje,... ABd ja cu u narednom postupku lezati samo neka 2-3 dana, a nakon 7 se planiram vratiti na posao, da radim sta i ne siznem kod kuce. Procitaj iskustva drugih zena, ne znam s koliko se malena27 vratila na posao, al znam da nije lezala 15 dana. Uostalom meni je dr. Adem rekao da lezim samo 2-3 dana i da poslije radim sve uobicaleno ali nista nazohor!

Eto, samo hrabro user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 598
24.1.2011 13:25:01   
Mia
Drage moje, jeste li vi punkciju radile sa nekom anestezijom?

Neposredna veza do poruke: 599
24.1.2011 13:34:22   
orange 00
Da punkcija se radi u opstoj anesteziji (15-20 min), nisam ni cula za opciju da u ord. Balic rade bez anestezije (bar meni niko nije spomenuo) niti bih htjela raditi tako, ako ne moram.

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *