|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
4.2.2011 22:47:20   
nadam se73
IZVORNA PORUKA: aidicaa

Malena, Sara ze zao mi je user posted image  user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znaj da pomoć dolazi nakon strpljenja, a izlaz nakon nedaće i uvijek reci:"Zadovoljan sam s onim sto mi je Gospodar moj propisao!"

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 626
4.2.2011 22:49:29   
nadam se73
IZVORNA PORUKA: @malena@

veo i mene s tuznim vtsejiima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image beta 1.20 user posted image user posted image vjestica je unistila sveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znaj da pomoć dolazi nakon strpljenja, a izlaz nakon nedaće i uvijek reci:"Zadovoljan sam s onim sto mi je Gospodar moj propisao!"

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 627
8.2.2011 13:34:46   
@malena@
cure moje evo i mene ja sam bila na razgovoru kod dr i odlucila sam se opet u maju ako bogda na postupak.samo moramo jos neke nalaze da provjerimo kod muza nasli neke bakterije i leukocite prilikom spajanja pa sumnja dokt da nije i to uzrok sto nije uspjelo..a ja moram da uradim histeroskopiju neki nalaz prvi put cujem da vide kakva je sluznica da li je iko to od vas radio..imam brigu kako ce i to proc..

< Poruku je uredio @malena@ -- 8.2.2011 13:44:42 >

(odgovor članu nadam se73)
Neposredna veza do poruke: 628
8.2.2011 18:37:28   
Murphyjevka
ne brini se za histeroskopiju-ja sam je radila prije postupka u januaru i sve je prošlo u najboljem redu. A što se tiče rezultata postupka i tu je hvala Bogu prošlo uspješnouser posted image . Sutra idem na prvi UZ , držite mi fige.

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 629
8.2.2011 18:58:48   
mala75
Murphyjevkauser posted image user posted image user posted image user posted image , a kod koga si bila u januarskom postupku? Sretno i na UZ i javi nam lijepe rezultate.

@malena@ moja sretno u maju i aBd bude više sreće nego u januaru. Čuvaj se i sredite te bubice što ste našli, samo me zanima da taj postupak u maju nije malo uranjen zar ne bi trebalo proći bar 6mjeseci od jednog do drugog. I još nešto sad si me pravo zabrinula. kad je mm radio kod dr u ordinaciji spermogram našli su mu leukocite (navodno to je neka upala i ništa mu nisu dali za to)a kao to nema veze jer se oni izdvoje iz nalaza prije samog spajanja. Lično smo pitali i da uradimo spermokulturu i kažu da ne treba iz istog razloga - sve se to odvoji iz materijala i proberu se samo najbolji spermićiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Murphyjevka)
Neposredna veza do poruke: 630
11.2.2011 12:44:33   
@malena@
i ja sam mislila da ce da daju e jirpda se to sve provjeri ali eto sve mi mmaroo trazit.ja sam prije postupka trazila sve moguce nalaze da uradmi sve sto misle dam oze da smeta ali eto tu spermokulturu mi niko ejdinao a sad sumnjamo da nij to uzrok neuspjesnosti.a kod mog muza je bilo erpvise bakterija i leukocita a nista mi nisu goroivli da mogu da to povade prije spajanja...uglavnom provjeravajte sve mougce trazite da se izvadi..i ako znate da ima jos nests too ste vi iskusili molim vas receti jer ja sam povadila gotovo sve nalaze sve je ok ali eto opet nesto fali..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 631
11.2.2011 12:52:57   
malena27 RR
malena, nije svaki prvi postupak uspjesan, zato i postoji postotak uspjesnosti koji varira od 25-35% u prvom pokusaju....
neke zene rade po 15 postupaka i jos uvijek nisu uspjele... u tome i jeste problem-sto ti niko ne moze garantovati da ce uspjeti iako potrosis brdo love....
i nema sanse da bakterije smetaju uspjehu ... jer se spermici odvoje, tj. izaberu se najbolji.... user posted image  
nemoj razmisljati o razlozima neuspjeha, tako je moralo da bude... bice bolje iduci put user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 632
11.2.2011 13:02:42   
@malena@
hvala ti malena doktori kazu da sumnjaju na to.ali uradit cu i hsiteroskopiju pa da i to ispitaju da nije nesto uredu unutra.user posted image user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 633
11.2.2011 13:10:57   
malena27 RR
zar nisi radila histero ili laparo prije vto? 

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 634
11.2.2011 14:57:43   
@malena@
ma nisam nije mi niko ni spomenuo da treba da to uradim..nego sam vidjela na netu da je to vazno uraditi kada se pripremas za IVF..nasi doktori....fujjuser posted image user posted image user posted image

jesi li ti radila je li strasno?

Neposredna veza do poruke: 635
11.2.2011 14:59:04   
malena27 RR
histero sam radila u opstoj anesteziji-tj. onoj kratkotrajnoj sedaciji od 15 minuta... nije strasno.... isti dan ides kuci, ako ne krvaris... ja sam malo krvarila... bol ista kao kad dobijes, cak i manja... user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 636
11.2.2011 17:08:10   
@malena@
jesi to radila prije ovog postupka.kazu da je vecaa slucajnost ostat trudnu kad se ovo uradi kao da godi sluznici.

Neposredna veza do poruke: 637
11.2.2011 17:42:10   
mala75
Ni ja nisam radila tu histero, niti mi je to ikad iko spomenuouser posted image . Bože dragi pa mi ćemo ili doktorirat ili završit na neuropsihijatriji.
Šta nam je sa aidicom, još se ne javlja?

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 638
11.2.2011 18:29:04   
@malena@
aidica je vratila jedan a tri na zamrzavanje sad uzivauser posted image user posted image

ma i ja sam ogorcena na dokt mogla sam to davno uradit a ne sad neznam sta reci viseuser posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 639
11.2.2011 20:14:05   
malena27 RR

IZVORNA PORUKA: @malena@

jesi to radila prije ovog postupka.kazu da je vecaa slucajnost ostat trudnu kad se ovo uradi kao da godi sluznici.

prije proslog postupka koji nije uspio... bila biohemijska..

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 640
13.2.2011 10:58:35   
carissa
Nova sam na ovom forumu i sve vas pozdravljam.Iako sam se tek prijavila moram priznati da duze vrijeme pratim desavanja i da sam kroz vasa iskustva dobila puno korisnih informacija na cemu sam zahvalna.Zanima me informacija o tome da ce Zavod za zdravstveno osiguranje finansirati postupke ivf koju je nedavno objavila @malena@

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 641
13.2.2011 16:48:01   
mala75
Dobrodošla carisa, o ovome se još uvijek samo priča, svi iščekujemo pozitivne vijesti.

(odgovor članu carissa)
Neposredna veza do poruke: 642
14.2.2011 15:27:37   
@malena@
carisa dobro dosla...ato jos uvijek nije nista zvanicno sredjeno da imamo prvo na besplatno dokt kaze da je pokrenuo dr music ukc tuzla pa je sad smijenjen.sad je neka nada pavlovic pa dali ce se i ona borit za nas ili ce nas ostaviti po strani....raspitujte se i vi... user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 643
14.2.2011 16:21:22   
mala75
Ima li iko informaciju koliko je cura  planirano kod Balića za mart???????

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 644
14.2.2011 18:53:09   
carissa
Hvala na dobrodoslici,ja sam kod dr Balica u pripremnoj fazi,ali nisam planirana u martu jer trebam jos neke pretrage uraditi.Ne znam koliko ce zena biti u martu.S dr Balic imam samo pozitivna iskustva i nakon dugo vremena ponovo vjerujem da ce sve biti uredu.

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 645
19.2.2011 9:55:26   
AAvalon
ja nemam pojma ko ko kod Balica planiran u martu, ali ko ste da ste, neka vam je sretno i uspjesno, zasluzile ste sve da vidite svoje user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dum spiro spero

(odgovor članu carissa)
Neposredna veza do poruke: 646
20.2.2011 14:32:26   
@malena@
cure moje da li je iko od vas cuo kolko ce da kosta zamrzavanje kod balica..ja sam cula od dokt da to moze da traje 5 god zamrznuti embriji ali mi bilo mrsko da pitam koliko ce da kosta..pa ako neko zna...

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 647
24.2.2011 9:51:19   
orange 00
Cijenu zamrzavanja jos nisu odredili, pitala ja prije neki dan kad sam isla na pregled, ali su rekli da ce znati za par dana i da ce mi javiti. Kad saznam ja cu vam javnuti svima. Ja sam  pitala za okvirnu cijenu i "bubnula" 500KM, a dr. je rekla da je to otprilike maximalan iznos, al nije objesnila sta se pod tom cijenom podrazumijeva (smrzavanje 1 embrija na godinu ili svih raspolozivih na godinu, na vise godina i sl. ...).

Takodje mi je najavila od ovog martovskog postupka transfer blastocisti na 5. dan user posted image

Tako da novih pozitivnih pogodnosti u ovom martovskom postupku kod  Balica svakako imauser posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 648
24.2.2011 9:54:25   
orange 00
Ok curke, prebrojmo se!user posted image

Ko ide u postupak u martu?

Evo ja, dalje,....?

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 649
24.2.2011 10:42:46   
mala75
I ja, a kad sam bila prošle sedmice rekla mi je da nas ima desetak. Jutros sam zvala da se naručim za ponedjeljak da mi pokažu kako se prima decapeptyl, a to za blatociste nisam znalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *