anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.3.2016 8:28:06)
|
3_godine vidim ovdje si postavila pitanje za trombofiliju, kod mene je ustanovljena i dok sam bila trudna bockala sam se clexanom svaki dan. Jel ti za tsh koristis Letrox? Pitala si i za refundaciju ja znam da u TK refundiraju, ne treba ti puno papirologije, samo racun postupka, misljenje ginekologa ili urologa (ako je muska neplodnost) i konzilijarno misljenje s gradine. Ja krajem januara predala svu dokumentaciju na gradinu i cekam misljenje i naravno jos nije gotovo Meri18 dobro nam dosla i jos brze otisla na trudnicke teme. Vjerujem da su te zabrinuli moji komentari jer sam ja licno vise za Devletu. Kazes da ti je Adem na osnovu hormonskih pretraga zakljucio da jajovodi nisu prohodni.... nema mi smisla nikakvog, na osnovu toga ne moze zakljuciti, al dobro je da si odradila to prije inseminacije. Obrati paznju na stitnu, mene je uputio na inseminaciju a tsh mi bio 3,85 jest u normali ali treba da bude negdje izmedu 1 i 2. Jesil rdila trombofiliju i inzulonemiju? Moram reci oboje su vrhunski strucnjaci, sve smo mi zasebne, sto nekom pase drugoj ne. Meni sad nakon skoro 7 godina vise pase odnos sa Devletom, recimo ako sam nesto procitala na forumu i rekla joj, nije me usutkala (ko Adem kad kaze "nije tvoje da surfas tvoje je da mene slusas i ne zapitkujes") vec zena odvoji vrijeme i razgovara sa mnom, objasni mi ako sam nesto procitala a da nije tako. Evo recimo jedno poredenje kod Adema na inseminaciji i kod Devlete na ivf. Inseminacija nije uspjela, beta negativna..otisli ja i muz kod njega na razgovor ja sva shebana i on nama kaze da promjenimo partnere jer mozda nismo kompatibilni.... nidi veze, kako ce tako nesto reci. A kad sam isla na ivf, oboje rade u timu, poslije punkcije ona me licno zvala da kaze koliko imam jc dok Adem svojim pacijenticama nije javio, pa poslije transfera ona me zvala pa znala je i na vecer oko 10 nazvat samo da pita kako sam i da mi kaze kako se napreduje embrion. Opet napominjem, dobar je Adem ali meni vise pase odnos sDevletom jer imam vise informacija sta se desava sa mnom i oko mene
|
|
|
|