RE: Dr. Balić - Tuzla (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

runi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (6.6.2015 11:38:18)

A Jel test siguran bez obzira što kasmo[sm=hudicek1.gif]ili ipak jos uvijek ništa neznamo

jabuka21 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (6.6.2015 12:33:38)

Ja ne znam sta da mislim, zaista, ali da nesto ima pokazao bi test valjda[sm=zmeden.gif]. Prosli put sam dobila iako sam koristila utrogestan, a sada ne dolazi jos, ja cu nastaviti terapiju do ponedjeljka osim ako ne dobijem.

jabuka21 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (6.6.2015 22:09:20)

Tissa, runi, je li dosla [sm=hudicek1.gif] kod mene jos nije. Hocete li vi koristiti terapiju i dalje iako je negativan test? Patri kako se ti osjecas uzivas li[sm=rozacrtici.gif]

tissa -> RE: Dr. Balić - Tuzla (6.6.2015 23:35:29)

Ja sam jutros porukom javila sestrama iz ordinacije da je test negativan.Rekle su mi da obavezno radim betu i da im javim.Sa terapijom nemojte prestajati ni meni nije jos dosla [sm=hudicek1.gif], mislim da to ima veze sa uzimanjem utrogestana i da ce nakon prestanka ove terapije [sm=hudicek1.gif] doci za 2- 3 dana.
Sretno nam mada su mi sanse male [sm=zmeden.gif]

runi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.6.2015 5:43:53)

Jutro cure kako ste... Ima li šta novo ja jos nisam dobila... Ko[sm=smiley1.gif]načno ćemo sutra ako Bog da na betu..pišite štšta ima [sm=smiley1.gif]

patrizia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.6.2015 8:11:44)

Jutro curke

Joj nemate pojma koliko mi je žao da su testovi negativni[sm=smiley13.gif].Ipak treba čekati da se uradi beta jer je ona ipak najsigurnija.I ja cu svoju raditi u ponedjeljak ako uspijem izganjati uputnicu.Jer bez uputnice vađenje kosta 50 km-....
Čuvam fige da beta ipak pokaze trudnoču...

tissa -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.6.2015 8:49:25)

Nema ni kod mene jos [sm=hudicek1.gif].
Sutra beta pa cemo vidjeti sta i kako dalje.
Sve vas [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

runi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.6.2015 16:35:56)

Pozdravljam [sm=smiley1.gif]ja lično nevjerujem da nismo dobile radi utrogestana, jer koristila sam ga i prvi put kad sam radila ivf pa sam dobila [sm=hudicek1.gif]što se tiče testa na trudnoću da je on toliko siguran da detektuje hcg nebi doktori insistirali na vađenju bete lakše bi im bilo reći nam da uradimo test. Iskustvo moje prijateljice sa testom je bilo takvo da joj je pokazao negativno u trećem mjesecu trudnoće. Tako da mislim da ćemo tek sutra znati na čemu smo. Još malo pa će sutra hahaaa [sm=smiley1.gif]sretno svima [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

jabuka21 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.6.2015 17:42:30)

Runi, vjeruj da i ja sad tako razmisljam, prosli put sam isto koristila utrogestan, 15 imala embriotransfer 20-tog vec pocelo onaj smedji iscjedak pa roze pa crvenkasti, 25 vec bila prava menstr. Tako da sad stvarno se pitam sta bi moglo biti, vjerovale ili ne ja imam neku trunku nade da ce sutra mozda uz Boziju pomoc nesto biti pozitivno. Meni su ciklusi na 28 dana, a zadnju imala 6.5 [sm=zmeden.gif]

runi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.6.2015 18:50:09)

Slažem se.uz Božiju volju i ako nam da pa da se sutra sve javimo sa ostvarenim željama. Puno sreće svima želim [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Fantica -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.6.2015 19:39:47)

Jabuka21, hvala sto sam primjecena [sm=smiley1.gif] Necu se jos mijesati u razgovore, pratim vas i zelim svima da sutra beta pokaze pozitivne rezultate. Drzim fige [sm=bravo.gif]

tissa -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.6.2015 21:28:02)

Slazem se s tobom Runi, pa meni je test prosli put kada sam radila IvF isto bio negativan, a ja nakon dva dana radila betu i bila je [sm=modricrtici.gif].
Tako da je beta po meni najsigurnija.
Mozete li mi reci kako ste koristile(vaginalno ili oralno) i koliko utrogestan.Ja sam izgleda greskom uzimala 3×1 umjesto 3×2 .[sm=zz_banghead.gif]

[sm=zz_banghead.gif].Ako mi.to bude uticalo pa.stvarno sam kreten nad kretenima [sm=zz_timebomb.gif]

tissa -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.6.2015 21:33:32)

Fantica izvini sto si ostala neprimijecena uletila si pred kraj utakmice kada je najneizvjesnije[sm=smiley36.gif].
Sutra kada vidimo svoje bete, onda nas pitaj sve sta ti naumpadne.

Samo da vam javim mene su sad zvali iz ordinacije i pitali kakva je situacija.
Jos nista od [sm=hudicek1.gif]
Nada zadnja umire[sm=bravo.gif]

malena27 RR -> RE: Dr. Balić - Tuzla (8.6.2015 10:13:07)

Patriziaaaaa cestitam mila!
Ostale cure javljajte bete!
I ja sam radila FET 23.05., test u subotu bio negativan, obustavila utrogestan od poslijepodne...nema jos [sm=hudicek1.gif] ali kod mene obicno dodje 3-4 dana poslije obustavljanja utrogestana...
Betu nisam ni radila...

tissa -> RE: Dr. Balić - Tuzla (8.6.2015 12:42:36)

Drage moja beta je negativna, kao sto sam mogla i predpostaviti.
[sm=smiley19.gif]
Druga zena sto je radila betu(pacijent Balicev)beta joj pozitivna iz 4 pokusaja tako da ne gubite nadu i sretno am.
A ja cu da se pripremam ta sljedeci postupak.

patrizia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (8.6.2015 13:43:25)

Tissa izdrzi draga baš mi je žao[sm=smiley19.gif].Evo i ja ćekam betu sva sam u grću vjeruj mi.Malena 27 također te grlim jakoooooooo.

jabuka21 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (8.6.2015 14:09:44)

Tissa, malena27 zao mi je, zaista nema rijeci kojima bi mogle utjesiti jedna drugu, ali bar se razumijemo, znamo sve sta to znaci. I ja cekam betu, radila sam nalaz u toku dana ce biti gotovo, pa javit cu vam. Patrizia da bude velika ako Bog da beta

jabuka21 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (8.6.2015 14:10:44)

Runi kako si nam ti jesi li ti dobila nalaz?

patrizia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (8.6.2015 15:07:52)

cure ,moja je beta je samo 35 [sm=smiley13.gif],ne znam sta da mislim.Sta vi kazete na to?
Ljubim vas

jabuka21 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (8.6.2015 16:19:36)

Patri draga jesu li ti rekli kad da ponovis? Moja negativna, sa terapijom prekinuti i cekati [sm=hudicek1.gif] da dodje. Eh eto drage moje.

malena27 RR -> RE: Dr. Balić - Tuzla (9.6.2015 8:13:39)

Patrizia, rekla sam ti da ces dobiti po guzi...strpi se do sutra draga moja...
Jabuka, zao mi je zbog negativne bete...ja prestala s utricima u subotu, nabavila i uputnicu za betu i jutros mi ostade na trpezarijskom stolu...da me nema, trebalo bi me izmisliti fakat!

Twinkies04 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (9.6.2015 9:50:14)

Patrizia koji ti je to dan od transfera....po meni je s tom betom sve u redu...moja je bila 34 pa eto sve je hb u redu....nemoj da nam se sad rastuzis....dobro malena rece..dobices po guzi [sm=smiley1.gif]

runi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (9.6.2015 10:38:26)

Pozdravljam zenice. Ja sam vam sinoć pisala pa su me malo emocije ponijele izgleda da ih je nesto pogodilo u mom textu pa su me odmah izbrisali. Znam da ste čekale da vam javim sta je samnom. Prvo žao mi je što se ovako završilo za većinu. I ja sam juče radila betu i bila je negativna manja od tri... Ljubim vas sve i divim se svakoj koja nije izgubila nadu. Previše je to trnovit put. Ljubim vas

Twinkies04 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (9.6.2015 10:52:54)

Runi zao mi je zbog negativne bete i sto se tako osjecas trenutno...ali proci ce...sve smo puno puta ugledale tu malu i ruznu betu,tako da znamo kroz sta prolazis....bice puno lijepih betica abd....treba vremena,strpljenja,svega....nije lako...odustanes milion puta....pa ponovo dobijes neku nadu..i sve u krug....[sm=smiley13.gif]

patrizia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (9.6.2015 11:30:37)

Twinkies 04 draga baš si me obradovala.Jučer mi je bio 14 dan ,ne računajuć dan transfera.Nadala sam se nekako većoj.Ali bit će sta je Bog dragi odlučio.Koji je dan tebi beta bila 34?
Ljubim vas !!![sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  118 119 [120] 121 122   Sljedeća stranica >   >>