anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (10.6.2015 19:06:30)
|
patrizia nedavno sam odradila sve nalaze, hormine,briseve,papu i sve je uredno. Po prvi put da odradim iri sa ogtt i tu ustanovimo inzulinsku rezistenciju, na UZ jajnici lice na policisticne (nemam nikakvih od toga simptoma, [sm=hudicek1.gif]) su relativno uredne, od 29-34dc, nisam pretila a ni maljava. Delvetino misljenje je da do trudnoce nije doslo zbog iri te mi je prepisala siofor 2 mjeseca da pijem 2x1 (2x500mg), da regulisem ishranu sa niskim i srednjim glikejmiskim indeksom (nisam na neko specijalnoj dijeti, izbacila sam tijesto, hljeb,pite i te cake, kao i slatkise i sokove) i da joj dodem da vidimo sta dalje. Sto se tice hormona jedino mi je onaj odnos lh i jos jedog skoro isti, ali to prepisuje iri-ju i kaze da ce to siofor dovesti u red. Po njenom misljenju siofor ce dovesti do trudnoce i bev vto... baj BOZE [sm=smiley36.gif] Ne znam na sta misli da radimo nakon dva mjeseca, sta je naredni korak [sm=zmeden.gif] zna da ne zelim nikakve stimulacije i cljane jer 6 godina je ipak veliki period
|
|
|
|