maxus svratila -> RE: Spermiogram (6.5.2012 19:32:29)
|
Muz je imao neke bakterije, imali smo terapiju, nakon terapije ponovljen nalaz je pokazao STREPTOCOCCUS SPECIES bakterije. Kakve su to uopste bakterije, i jel se tesko iskorjenjuju. Ponovo mi je doktor ukljucio terapiju, ali mene zanima sta bi mogao pored te terapije da pije, da li imaju neke tablete na prirodnoj bazi. I jos nesto, ja trenutno trosim vaginalete, i 10 dana antibiotik koji pije i on, on ce nastavit posle mene druge lijekove, mene zanima jel mozemo imat odnos bez konodma, ili da koristimo kondom, nekako sam to zaboravila pitat doktoricu. Evo od mog muzica nalaza. PH - 8 volumen - 3 Boja blijedo - zut Likvefakcija _ Normalna Koncentracija _ 55.500.000 Progresivno pokretnih -22.2 Slabo pokretnih -30,2 Nepokretnih -47,6 Leukocita - 14,7 U opsiu nalaza : Nalaz u referentnim vrijednostima, ali sanirati upalu. Ali, meni grebe oci sto je samo 22,2 progresivno pokretnih.... spermokutura: u kulturi sperme izolovane bakterije identifikovane kao ENTEROBACTER SPECIES. U direktnom preparatu pronadjene rijetke gramm pozitivne stapicas_te bakterije. Dobio je tablete: esbesul 2X2, a nakon toga Ciprol 2X1. Ovo je bio stari nalaz, pa ako moze koji komentar?[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|