Anushka -> RE: Porodiliste u Zenici (16.3.2009 13:24:41)
|
predpostavljam da se gdja vec porodila. Ja sam se porodila prije 4,5mjeseca u Ze, i osim sto sam odrasla uz bolnicu (i moji i mm roditelji med radnici, i ja zavrsila med) pa ih znam sve sto preko roditelja sto preko sebe, pa mi smjesno bilo sto mi je skolski drug vadio savove, ali mogu reci samo najbolje o svima. Samo je jedna sestra mrgud bila i kvarila raspolozenje i atmosferu, ali ostalo sve za 10. A vidjela sam da i ostalim zenama nije bilo lose, stavise, niko se nije ni na koga zalio NITI JE DAVAO PARE. Ja sam imala komplikacije zbog visokog pritiska i ostala duze na odjelu, bila i na soku, i sa bebicom nije bilo dobro u pocetku, ali sve je proslo OK, i jedino mogu preporuciti da ako ikako moze da odbije ergometrin, bio je obavezan a ja sam imala komplikacije upravo zbog njega i visokog pritiska.Doduse dok sam bila tih 10 dana jedina sam imala te komplikacije, ali eto, to bi samo preporucila da odbije. a za ponijeti, osim punjaca za mob, case za sokove i vlaznih maramica na tone, plus taj sudoku i mozda kakav casopis, i papuce naravno. Trebat ce i one mrezaste gace sto se uzmu u apoteci i gomila pamucnih obicnih ulozaka, ne always.. i slazem se, kreveti su grozni, wc, i ostalo, ali je osoblje stvarno super, a nagledala sam ih se svakakvih tih 10 dana! Sretni svim buducim mamama i bez straha u porodiliste u Ze!
|
|
|
|